Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شروع کننده موضوع شبیه ساز: Prepar3D 5.3
15 سال پیش
Majid نوشت:

سلام خدمت همه دوستان
در اینکه من این مدلو دانلود می‌کنم هیچ شکی‌ نیست اما ۲ تا سوال دارم یکی‌ اینکه این مدل 3D کاکپیت داره یا نه؟ و سوال بعدی اینکه توی یکی‌ از سکرینشات‌های بالا که تورج جان زحمت کشیدن (رایت وینگ ویو)، ابر‌ها و آسمونش خیلی‌ نظرمو جلب کرد اونارو از کجا می‌شه دانلود کرد؟ اگه راهنمأیم کنین ممنون میشم
همگی‌ موفق باشید

مجید

سلام
مجید جان میتونید از این سایت  برای تبدیل فینگلیش به فارسی کمک بگیرید. متشکرم😄

در مورد سوالتون ,این یک برنامه الحاقی هست که میتونید اینجا  اطلاعات بیشتری به همراه عکس پیدا کنید.

PC Flight Simulation Geek Since 1998
Majid
  • Majid
  • 54.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
15 سال پیش
سلام

واقعا از این بابت معذرت می‌خوام ، من تایپ فارسیم خیلی‌ ضعیفه یعنی اصلا نمیتونم فارسی‌ تایپ کنم !!😊 ولی‌ از تورج جان بابت بهنویس تشکر می‌کنم، وب سایت رو هم چک کردم فوق‌العاده بود ! حتما فایل‌ها شو دانلود می‌کنم.😄

موفق باشید.
boris
  • boris
  • 54.32% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
15 سال پیش
اين توپولوف كابين سه بعدي نداره ولي بسيار صداي باحالي داره...ولي من نميدونم اين بوق زدنش وقتي در ارتفاع قرار ميگيري چيه؟واقعا ديوونم كرده ..نه over speed هستش نه چيز ديگه اي هر كاري ميكنم قطع نميشه حتي وقتي فرود ميام.😠
S.Salahshour
  • S.Salahshour
  • 66.36% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین سوار
15 سال پیش
برای این هواپیما ملزم هستید منوال این هواپیمارو به طور کامل بخونید یک اشتباه تا آخر پرواز گریبان گیر شما خواهد بود....البته ببخشید جسارت می کنم...ولی حتما بخونید
saman
  • saman
  • 57.74% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
15 سال پیش
سلام آقای boris . اگر در package توپولوف تورج جان Manual نبود,می تونی از این قسمت  استفاده کنی👍
UserPostedImage 
بلند آسمان جایگاه من است