عید قربان رو به شما و اعضا ایرانسیم و همشهریان کرد تبریک میگم
منظورم شهر خودم سنندج و اطراف بود.
خواهش میکنم این بخش رو حذف نکنید من نمیدونم چرا اقا تورج اجازه ارسال پاسخ ندادن ولی اینجا میگم اولا بردن اسم افراد هیچ وجه درس نیس چون باعث لطمه خوردن به افراد مىشه به قول خودتان شما باىد با ارسال نامه خصوصى به افراد تذکر بدىد.بارها خودم دىدم در پستاى مختلف باهم جروبحث مىکنند اما شما هىچى نگفتىد.هرکجا ىه بحثى شه منم وارد مىشم اگرچه در بعضى جاها زىاده روى شده قبول دارم اما شما باىد ارسال خصوصى مىکردىد .
خواهش میکنم این بخش رو حذف نکنید من نمیدونم چرا اقا تورج اجازه ارسال پاسخ ندادن ولی اینجا میگم اولا بردن اسم افراد هیچ وجه درس نیس چون باعث لطمه خوردن به افراد مىشه به قول خودتان شما باىد با ارسال نامه خصوصى به افراد تذکر بدىد.بارها خودم دىدم در پستاى مختلف باهم جروبحث مىکنند اما شما هىچى نگفتىد.هرکجا ىه بحثى شه منم وارد مىشم اگرچه در بعضى جاها زىاده روى شده قبول دارم اما شما باىد ارسال خصوصى مىکردىد . همش تقصیر این cpt.mohammadifar هستش همش بحث ها رو به جنجال میکشه
ایرانسیم - اولین سایت مرجع شبیه ساز پرواز در ایران از کوکی ها استفاده می کند. با ادامه مرور این سایت، با استفاده ما از کوکی ها موافقت می کنید. جزئیات بیشتر بستن