Cpt.mohammadifar
13 سال پیش
Reza_Sadri نوشت:

دوستان عزیز، به نظر شما ایا واماندگی Stall ایا در سرعتهای بالا هم ممکنه پیش بیاد؟؟، مثال میزنم یک هواپیما با سرعت 400 گره با حداکثر نرخ صعود 6000 پا در دقیقه اوج میگیره، خب اولین اتفاقی که می افته سرعت کم میشه در حد واماندگی، پس این واماندگی با سرعت زیاد نیست بلکه سرعت کم شده و باعث واماندگی، حالا با توجه به این مثال نظرتونو راجع به سوال اول بفرمایید.

منم خیلی دنبال جواب این قضیه بودم ولی تنها چیزی که بهش رسیدم اینجا بود ![blackhee]
شاید بگین چرت و پرت میگم ولی توی بازی H.A.W.A.X بود فکر کنم که توی سرعت مافوق صوت ،بعد از یه نزول و پشتک جانانه جنگنده استال میشد!
یه تجربه دیگه هم... Tu154 هرچه بالا تر میرفت نشانگر حد سرعت استالش هم بیشتر میشد!
من زیاد با آیرودینامیک آشنا نیستم ،اگه بلد بودم حتماً کمک میکردم!
دوستان اگه بلدند بگن که من دارم دق میکنم![blackhee]
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
  • حرفه ای ارزشمند شروع کننده موضوع
13 سال پیش
Cpt.mohammadifar نوشت:

Reza_Sadri نوشت:

دوستان عزیز، به نظر شما ایا واماندگی Stall ایا در سرعتهای بالا هم ممکنه پیش بیاد؟؟، مثال میزنم یک هواپیما با سرعت 400 گره با حداکثر نرخ صعود 6000 پا در دقیقه اوج میگیره، خب اولین اتفاقی که می افته سرعت کم میشه در حد واماندگی، پس این واماندگی با سرعت زیاد نیست بلکه سرعت کم شده و باعث واماندگی، حالا با توجه به این مثال نظرتونو راجع به سوال اول بفرمایید.

منم خیلی دنبال جواب این قضیه بودم ولی تنها چیزی که بهش رسیدم اینجا بود ![blackhee]
شاید بگین چرت و پرت میگم ولی توی بازی H.A.W.A.X بود فکر کنم که توی سرعت مافوق صوت ،بعد از یه نزول و پشتک جانانه جنگنده استال میشد!
یه تجربه دیگه هم... Tu154 هرچه بالا تر میرفت نشانگر حد سرعت استالش هم بیشتر میشد!
من زیاد با آیرودینامیک آشنا نیستم ،اگه بلد بودم حتماً کمک میکردم!
دوستان اگه بلدند بگن که من دارم دق میکنم![blackhee]

منم خیلی ایروداینامیک نمیدونم، اما جواب بله هست، در سرعتهای بالا هم استال پیش میاد، فکر کنم دلیل اصلی فشار کم و رقیق بودن هوا در ارتفاع بالا باشه که باید با سرعت بیشتری لیفت بوجود بیاد و زاویه حمله به حد بحرانی نرسه، اگر اشتباه است دوستان تصحیح کنند لطفا.
Cpt.mohammadifar
13 سال پیش
ویژگی های هواپیمای ایرباس A300-600 جهت فعالیتهای زمینی؛A300-600 Airplane Characteristics for Airport Planning AC
فایل با فرمت PDF

دانلود از Mediafire  مقدور میباشد

Cpt.mohammadifar
13 سال پیش
کارت وظایف واحد تعمیر و نگهداری بوئینگ 200-727؛B727-200 - MAINTENANCE TASK CARD
فایل با فرمت PDF

دانلود از Mediafire  صورت پذیر است.
Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
  • حرفه ای ارزشمند شروع کننده موضوع
13 سال پیش
این فایل هم برای دوستان طراح صحنه های فرودگاه مفید هست :

FAA Advisory Circular , Specification for Runway and Taxiway Signs.

http://www.mediafire.com/?850bn7zwfc95jop