Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شروع کننده موضوع شبیه ساز: Prepar3D 5.3
13 سال پیش
UserPostedImage

زني كه به بهانه آموزش خلباني و مهمانداري و استخدام دختران و پسران تهراني، از آنها كلاهبرداري مي كرد، دستگير شد.

به گزارش «جام جم»، رسيدگي به اين پرونده چند روز پيش با شكايت دختر جواني از يك زن كلاهبردار در دستور كار ماموران اداره آگاهي فرودگاه مهرآباد تهران قرار گرفت.

شاكي به پليس گفت: علاقه بسياري به مهمانداري هواپيما داشتم تا اين كه از طريق يكي از دوستانم با زني كه ادعا مي كرد در زمينه آموزش مهمانداري و خلباني فعاليت مي كند، آشنا شدم و تصميم گرفتم در دوره تخصصي مهمانداري ثبت نام كنم.
شاكي افزود: براي ثبت نام 2 ميليون تومان به آن زن پرداخت كردم و او با تحويل يك سفته در قبال آن، قول داد پس از آموزش مهمانداري، مقدمات كار در اين زمينه را برايم فراهم كند.

وي يادآور شد: زن غريبه زمان تشكيل كلاس ها را مدام به تعويق مي انداخت تا اين كه ديگر خبري از او نشد و تلفن همراهش نيز خاموش بود. بنابراين به مركز آموزش مهمانداري در تهران رفتم و در گفت وگو با مردي كه قرار بود يكي از استادانمان باشد، متوجه شدم او از ماجرا خبر ندارد و زن كلاهبردار را نمي شناسد.

شكايت ها يكي پس از ديگري
در حالي كه تحقيقات در اين زمينه ادامه داشت، دختران و پسران ديگري نيز با حضور در پليس آگاهي فرودگاه مهرآباد تهران، شكايت هاي مشابهي را مطرح كردند.با تحقيق از شاكيان معلوم شد زن كلاهبردار فراري آنها را نيز به بهانه آموزش مهمانداري، خلباني و استخدام در اين زمينه فريب داده و ميليون ها تومان كلاهبرداري كرده است. با اطلاعات به دست آمده از اين شاكيان، تحقيقات براي شناسايي و دستگيري زن شياد آغاز شد تا اين كه 2 روز پيش ماموران او را دستگير كردند.بنابر اين گزارش، براي زن متهم از سوي بازپرس ابراهيمي بسابي، رئيس شعبه اول دادسراي فرودگاه مهرآباد تهران قرار قانوني صادر شد.تحقيقات تكميلي از متهم براي مشخص شدن ديگر كلاهبرداري هايش و شناسايي همدستان احتمالي او ادامه دارد.

منبع:روزنامه جام جم
PC Flight Simulation Geek Since 1998
Cpt.mohammadifar
13 سال پیش
آدم باید خودش عاقل باشه[attack]

قبل از هرگونه خرج کردن پول بی زبون باید حسابی تحقیق کرد،اونم چی؟؟؟ هوانوردی!
من که از دوران طفولیت برای هدفم برنامه ریزی کردم ،الآن لنگ مسائل مالیم! اما بقیه فکر کنم برای اینکه به مشکلی بر نخورند حد اقل 3 سال قبل ،فضای حاکم بر هدف مورد نظرشون رو تحت دیدبانی بگیرند و بعد دست بکار شوند.
تا اینجا هستم یه چیزی بگم....
به نظر میرسه هوانوردی ما امروزه شده زمینه خوشگذرانی مرفحین بی درد گرامی ... با این حساب هر آموزشگاهی من برم فکر میکنن توی بالشم پول خش خش میکنه...یجوری سرکیسم میکنن!
الان تکلیف منِ دیوانه پرواز که فکر میکنم (حرف من نیست!) اگه میدان بگیرم غوغا میکنم،باید چه غلطی بکنم با بی پولی؟...بورسیشونم که بدرد پدر بزرگوارشون میخوره!
وسیقه 300 میلیونی....شنگول جان...اگه 300 میلیون داشتم که نمیومدم بورسیه شم!

فکر کنم توی این شرایط یا باید خودمو به هلاکت برسونم و بگم گور بابای اون دنیا که خدا میاد یقمو میگیره میگه چرا خودتو کشتی؟
یا اینکه با توکل و اعتماد به خدا،دلمونو بدیم بهش تا همه چیزو یه جور یجور کنه که نفهمم چطوری جور شد!
امیدوارم بعد از رفع مشکل مالی به تور مشکلات دیگه مثل مدیکال نخورم:-# زبونم لال!

خدایا....مام هستیما![-o<

ببخشید که خیلی بی احترامی شد ولی دیگه کم آوردم....هنگ کردم از دست بعضیا!😠
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
maryam
  • maryam
  • 66.72% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
13 سال پیش
فقط خدا میدونه دیگه که بدبختی فقط مال بی پولان بزرگ درد نیست بلکه حتى همان مرفهىن بىدرد هم 1000 تا مشکل دارن بچه پولداراىى که خوشى زىر دلشون رو زده رفتن معتاد شدن. با این اوضاع حتی 1000 تومانم حکم شمش طلا داره ما هم خدایی داریم تو آسمانا که درد بندهاشو میدونه حالا که 43 ملیون نداریم بدیم فعلا همین راهمون و رشتمونو ادامه بدیم ببینیم چی میشه خلبان شدن پیشکش.
سنگی که طاقته ضربه های تیشه را ندارد تندیسه زیبایی نخواهد شد