Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شروع کننده موضوع شبیه ساز: Prepar3D 5.3
13 سال پیش
ساعت هشت و پنج دقیقه امشب یک هواپیمای مسافری آمریکایی که از دوحه به مقصد استانبول در حرکت بود هنگام عبور از آسمان ایران ضمن تماس با برج مراقبت فرودگاه حضرت امام (ره) تهران به دلیل اتمام سوخت تقاضای فرود داشت که پس از موافقت برج مراقبت در فرودگاه امام به زمین نشست.بر اساس این گزارش، این هواپیما پس از سوختگیری دقایقی قبل فرودگاه امام (ره) را به مقصد استانبول ترک کرد.هنگام سوختگیری تمام مسافرین در داخل هواپیما بودند.

این در حالی است که دولت آمریکا چندی قبل در اقدامی ضد ایرانی فروش بنزین به هواپیماهای مسافربری ایران را تحریم کرده است ؛ نکته جالب اینکه حتی در قطعنامه های شورای امنیت علیه ایران هم چنین محدودیتی قید نشده است.

برگرفته از :مشرق نیوز
PC Flight Simulation Geek Since 1998
Cpt.mohammadifar
13 سال پیش
دوستان مطمئنید خبر صحت داره؟؟؟
آخه تا اینجا خوندم زنگ زدم به یکی از بچه های سنتر که جدیداً باهاشون دوست شدم (سپهر در جریانه [blackhee] ) ... دیشب در حین امر خطیر کنترل رادار کشوررر [blackhee] بهش گفتم (حدود ساعت 9 بود ) گفت امرجنسی یا یه همچین چیزی نداشتیم! بعد ماجرا رو برای sms کردم گفت که حد اقلش من بی اطلاعم!
خودمم دارم فکر میکنم میبینم بوو داره ها! آخه فقط نوشته هواپیمای آمریکایی ... دِ یعنی چه؟ ....خشک و خالی آمریکائی !!! 😠 یه اسمی ،رسمی،چیزی!

اگه واقعاً بوده این قضیه و دوستان مطلع هستند ،راهنمایی کنند ،ما هم ازین سرگیجه بیایم بیرون! [merci]
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
13 سال پیش
برای خود من هم جالب بود.شاید فقط یک تیر در تاریکی بوده 🤔

فرود اضطراری هواپیمای آمریکایی 
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
13 سال پیش
ساعاتي پيش يک هواپيماي مسافر بري آمريکايي به دليل اتمام سوخت مجبور شد در فرودگاه امام خميني (ره) فرود اضطراري کند

به گزارش باشگاه خبرنگاران ،اين هواپيماي مسافربري که از دوحه قطر عازم استانبول ترکيه بود هنگامي که بر فراز مرزهاي هوايي جمهوري اسلامي ايران قرار داشت به علت اتمام سوخت در تماس با برج مراقبت فرودگاه مهر آباد درخواست فرود اضطراري کرد.

مسئولين برج مراقبت فرودگاه مهرآباد در استعلام هاي صورت گرفته متوجه مي شوند که اين هواپيما در اجاره شرکت ماهان است اما به دليل اينکه نام آمريکا را بر بدنه خود داشته است به آن اجازه فرود نمي دهند.

اين هواپيماي آمريکايي سپس به سمت فرودگاه امام خميني (ره) تغيير مسير مي دهد و علت فرود اضطراري را تمام شدن سوخت اعلام مي کند و مسئولان برج مراقبت فرودگاه امام خميني (ره) اجازه فرود را صادر کردند.

پس از فرود اضطراري اين هواپيما در ساعت 20:05 به وقت تهران ، در حالي که مسافران داخل هواپيما حضور داشتند سوخت گيري صورت گرفت تا هواپيماي آمريکايي پس از مدتي فرودگاه امام را اين بار به مقصد شارجه ترک گويد.

برگرفته از:باشگاه خبرنگاران جوان 

Cpt.mohammadifar
13 سال پیش
Touradg نوشت:

ساعاتي پيش يک هواپيماي مسافر بري آمريکايي به دليل اتمام سوخت مجبور شد در فرودگاه امام خميني (ره) فرود اضطراري کند

به گزارش باشگاه خبرنگاران ،اين هواپيماي مسافربري که از دوحه قطر عازم استانبول ترکيه بود هنگامي که بر فراز مرزهاي هوايي جمهوري اسلامي ايران قرار داشت به علت اتمام سوخت در تماس با برج مراقبت فرودگاه مهر آباد درخواست فرود اضطراري کرد.

مسئولين برج مراقبت فرودگاه مهرآباد در استعلام هاي صورت گرفته متوجه مي شوند که اين هواپيما در اجاره شرکت ماهان است اما به دليل اينکه نام آمريکا را بر بدنه خود داشته است به آن اجازه فرود نمي دهند.

اين هواپيماي آمريکايي سپس به سمت فرودگاه امام خميني (ره) تغيير مسير مي دهد و علت فرود اضطراري را تمام شدن سوخت اعلام مي کند و مسئولان برج مراقبت فرودگاه امام خميني (ره) اجازه فرود را صادر کردند.

پس از فرود اضطراري اين هواپيما در ساعت 20:05 به وقت تهران ، در حالي که مسافران داخل هواپيما حضور داشتند سوخت گيري صورت گرفت تا هواپيماي آمريکايي پس از مدتي فرودگاه امام را اين بار به مقصد شارجه ترک گويد.

برگرفته از:باشگاه خبرنگاران جوان 

واقعاً الآن ما باید چی بگیم؟؟؟
الآن باید بخندیم؟
خود خبرگزاری ها میدونن دارن چی مینویسن؟
😠 😠 😠
جوک قشنگیه .... شب عیدی کلی خندیدیم دور همی 👏 🤣 😂 👏
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو