fsgroup
  • fsgroup
  • 50.42% (معمولی)
  • تازه وارد
13 سال پیش
usofk نوشت:

fsgroup نوشت:

ruslan نوشت:

UserPostedImage  UserPostedImage 

با سلام و ممنون از عکسهای زیباتون. شما با بالا بردن تنظیمات در شبیه ساز میتونین کیفیتی 10 برابر این بگیرین. اونطوری لذتش بیشتر میشه. تصاویر و Texture های تولیدی ما تماما HD هستن. حیف هستش استفاده نبرین... 😊

با تشکر
التماس دعا
راحمی نیا

خب همین منظره ها رو با کیفیتی که در سیستم خودتون دارید بذارید تا اقلا تفاوتش رو بتونیم ببینیم[merci]
چون 10برابر واقعا باید دیدنی باشه

به زودی هم عکس و هم یک Clip از فرودگاه در شبیه ساز X آپ میکنیم . [bowing]
UserPostedImage
Www.IranAviation.ir - - - - Support Www.Avsim.ir - - - - Direct Buy=Online Delivery : Www.FSGroup.ir - - - - Www.Flightshop.ir
Reza_Sadri
  • Reza_Sadri
  • 62.72% (دوستانه)
  • حرفه ای ارزشمند
13 سال پیش
ضمن تشکر از fsgroup چند مورد بنظرم رسید که با اجازه تورج عزیز بیان کنم، من سنری جدید تهران را خودم ندیدم و با توجه به قیمتش بایستی در رده سنری های حرفه ای و تجاری باشه، بنابر این اگر یک Demo ازش بزارند خیلی میتونه در تصمیم گیری برای خرید کمک کنه، مورد بعدی هم میخواستم از دوستانی که این سنری را خریدند خواهش کنم که یک گزارش و یا نظرشونو در ارتباط با نقاط قوت و ضعف سنری اینجا مطرح کنند تا بشه یک نتیجه گیری کلی انجام داد و ضمن اینکه اینکار باعث بهینه سازی سریعتر سنری هم توسط تولید کننده میشه، اگر اینکار توسط اساتید فن که خوشبختانه دز این سایت فعالیت دارند انجام بشه خیلی بهتر هست، یک پیشنهاد هم به تولید کننده محترم دارم: اگر چند نسخه از این سنری را به دوستانی که خودشون طراح هستند بصورت مجانی برای تست بدهند و انها هم زحمت تست و رویو را بکشند ، برای اعتبار سنری و در نهایت فروشش خیلی بهتر خواهد بود.
fsgroup
  • fsgroup
  • 50.42% (معمولی)
  • تازه وارد
13 سال پیش
Reza_Sadri نوشت:

ضمن تشکر از fsgroup چند مورد بنظرم رسید که با اجازه تورج عزیز بیان کنم، من سنری جدید تهران را خودم ندیدم و با توجه به قیمتش بایستی در رده سنری های حرفه ای و تجاری باشه، بنابر این اگر یک Demo ازش بزارند خیلی میتونه در تصمیم گیری برای خرید کمک کنه، مورد بعدی هم میخواستم از دوستانی که این سنری را خریدند خواهش کنم که یک گزارش و یا نظرشونو در ارتباط با نقاط قوت و ضعف سنری اینجا مطرح کنند تا بشه یک نتیجه گیری کلی انجام داد و ضمن اینکه اینکار باعث بهینه سازی سریعتر سنری هم توسط تولید کننده میشه، اگر اینکار توسط اساتید فن که خوشبختانه دز این سایت فعالیت دارند انجام بشه خیلی بهتر هست، یک پیشنهاد هم به تولید کننده محترم دارم: اگر چند نسخه از این سنری را به دوستانی که خودشون طراح هستند بصورت مجانی برای تست بدهند و انها هم زحمت تست و رویو را بکشند ، برای اعتبار سنری و در نهایت فروشش خیلی بهتر خواهد بود.

ضمن تشکر از همگی (در صورت صلاحدید مدیریت سایت Iransim) قطعا اظهار نظر دوستان باعث بهبود کار ما خواهد شد.
UserPostedImage
Www.IranAviation.ir - - - - Support Www.Avsim.ir - - - - Direct Buy=Online Delivery : Www.FSGroup.ir - - - - Www.Flightshop.ir
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
13 سال پیش
fsgroup نوشت:

Reza_Sadri نوشت:

ضمن تشکر از همگی (در صورت صلاحدید مدیریت سایت Iransim) قطعا اظهار نظر دوستان باعث بهبود کار ما خواهد شد.

پیشنهاد بسیار خوب و سازنده ای هست.بررسی نقاط ضعف و قوت باعث بهبود کیفیت میشه و از طرفی بازخورد مشتریان رو به تولید کننده میرسونه.ایرانسیم بخش مجزایی برای اینگونه بررسی ها داره (اینجا ) و در صورتی که از طرف تولید کننده درخواستی برای Review داده بشه انجام خواهد شد.که البته تا این لحظه فقط یک درخواست از Viking Aviation بوده.محصولات امتیازی بین ۱ تا ۶ خواهند گرفت و در صورتی که محصول تمامی مولفه های مربوطه رو داشته باشد جایزه «سیمرغ» اهدا خواهد شد.

PC Flight Simulation Geek Since 1998
amirfikat
  • amirfikat
  • 61.92% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
13 سال پیش
سلام
این سنری از نظر localizer و ILS مشکل داره و مستقیم وسط 2تا باند در میای!!!![punched]
چَکّار کِنم؟!؟!
البته فکر می کنم در مراقبت پرواز ایوائو هم با سکتور مهرآباد مطابقت نداشته باشه!!!
UserPostedImage