این نوشته ها شاید به مزاج بعضیا خوش نیاد اما لطفاً بعد از مطالعه بجای اینکه به عقاید بنده گل نثار بفرمایید 2 تا نفس عمیق بکشید و هر وقت آروم شدید منطقی فکر کنید ... پیشاپیش از ادبیات تندم پوزش میخوام چون بعضی وقتا آدم باید از دایره لغات انسانهای غیر متمدن استفاده کنه تا اونا که ادبیاتشون اینه زبود بفهمن! 😠
کلاً ما ایرانیها ادعامون یه جاهایی رو مورد خدشه قرار میده! همش لاف میایم ... ما الیم...ما بلیم...ما مهد تمدینیم ، فرهنگمون غنی هست...عین ما نیست...ما خوبیم بخیه همه اهَن ...بدن ... پیفن!
ال و بل کردنتون که با شرایط عمومی جامعه معلومه! از اقتصاد پویا گرفته تا .... !
تمدن هم که خدا بیامرزه تا میگیم تمدن همه کورش رو میکشن وسط!...نمیگم کوروش اما خدایی الان هیچی تمدن نداریم! (یاد درس تعلیمات اجتماعی خدابیامرز افتادم)!
فرهنگمون غنیه؟؟؟ .... جددددااااً؟؟؟؟ ... باش تا صبح دولتت بدمد! ... کیه توی خیابون راه میره مخاطشو خالی میکنه؟؟؟ (حالتون بد شد؟؟؟ مهم نیست...درس بگیرید)
کیه که توی خط سبقت اتوبان با وانت نیسان میزنه کنار به قدم زدن اون وسط؟ ...بازم بگم؟؟؟ ... یه سر یوتوب بزنید! فرهنگ غنیمون دستتون میاد! .... دیگه یه نوروز و یه سفره 7 سین و اینا برامون مونده...بقیه رو بای بای جانم!!!😛
اینا همش مقدمه واسه این حرف ...
ما دم از انسانیت میزنیم؟ ... دم از عدالت؟ ...دم از خیلی چیزا اما همش طبل توو خالیه !
یه کار کردیاااا ...منت چی میذاری آخه؟... خوش داشتی ملوانامون رو نجات نمیدادن و همه پرپر میشدن؟؟؟ ها؟ اسم از انسانیت نبریاااا اوووف میشه!
ما چیکار کردیم؟ ... یه کلیرنس دادیمو تازه پول استاپ هواپیما رو هم ازشون میگیریم ... همچین برخورد میکنیم انگار شاخ غول شکستیم ... آاااااای ملت دنیا ما چه بچه های خوبی هستیم! ما انسانیم شما حیوان!
با این کارها سیاست خارجیمون رو به لجن کشیدیم! ... دیگه یه باد ... به اسم امارات هارت و پورت میکنه واسمون! گامبیا و زامبیا هم تحریممون کرده! ... اسرائیل توی آذربایجان پایگاه هوایی گرفته! ... امریکا و اسرائیل و اعراب حاشیه خلیج پارس هم واسمون میخوان رزمایش مشترک برن!!!
بجای شاخ بازی لطف بفرمایید به حرف حضرت سجاد (ع) گوش کنید و برای آرامش مردم تقیه فرموده و با این دشمنان محترم سازش کنید! نگفتم صلح .... سازش پلیییزز!
عین بچه کوچولو ها شدن! ... بسه دیگه ...
آقایی که میای این پست رو میخونی و میگی این باید خفه شه! .... محض اطلاع ...بنده همین الان آماده هستم برم میدون برای مردمم و دینم و خاکم بجنگم....تیکه تیکه هم بشم مهم نیست ... مهم اینه که وظیفمو درست انجام دادم! ... شما فکر خودت باش و جات! هم به انقلاب افتخار میکنم هم به دینم،دارم به عنوان یه آینده ساز برای مملکتم تلاش میکنم،امیدوارم همیشه سرافراز باشه ... آدم تک بعدی هم نیستم که بشینم ببینم اونوریا چی میگن ... آدم خوبه همه حرفها رو بذاره بغل هم...پازل رو کامل کنه!
امیدوارم این خطرها زودتر از سرمون کنار برن ... اوضا بد خطریه! ..دلم برا مردم هوشیارمون !!! میسوزه
ویرایش بوسیله کاربر
13 سال پیش
|
دلیل ویرایش: نامشخص
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو