Cpt.mohammadifar
12 سال پیش
حسین جان اگر بخوای فقط توی فاز هما باشی ، زیاد به سیستم کمکی نمیشه چون سلایق متفاوت هست، من خودم زیاد برام فرقی نمیکنه،ماهان و هما اما خب از بچگی ماهان رو دوست داشتم ... یکی چون توی کیش ایر کار میکنه دوست داره توی شبیه ساز هم پروازهای واقعی خودش رو شبیه سازی کنه،پینت خودشو میخواد ... شما که به نظر من اومدی داری این حرکت بازنقش زدن رو یه تکان حسابی میدی ، و اون کاریو که خیلی دوست دارم(پیشی گرفتن از اجنبی جماعت) میکنی،لذا چه بهتر که بتوی به کمه کمک کنی،باور کن هم خودت بیشتر کیف میکنی هم استفاده کننده ها لذت میبرن .
تازه نه تنها ایرلاین زیاد داریم و متنوع میشه کار،اگر بخوای همه رو بزنی ؛ بلکه مدلهای مختلف از یه هواپیما هست مثلاً CLS , Maddog برای همین MD! یه کاربر CLS داره،برای اون تقاضا میده،یکی Maddog داره،دنبال اون میگرده .

میدونی چی توی دلم میگذره؟ ... اینکه یه روزی بشه یه شرکت بزنی ، طرحهای معرکه بدی بیرون ، مثل صحنه ها، ریپینتها و... مچ اجنبیا رو بخوابونی ... تو میتونی ، میدونم ، یکم صبر میخواد [oldman]
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
Cpt.mohammadifar
12 سال پیش
آقا ببین اینا به کارِت میاد؟

UserPostedImage  UserPostedImage 

naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب نشان شروع کننده موضوع
12 سال پیش
سلام به همه بچه ها. 😮

با تشکر فراوان از برادر محمدی فر و بقیه دوستان که دارن من رو در تهیه بازنقش همراهی میکنند.
این سایت (ایران گرافیک) جواب منو برای طراحی لوگو های هواپیمایی با رزولوشن 2000x2000 پیکسل نداد. 😕
مجبورم خودم لوگو طراحی کنم. #-o
ولی این عکسهای MD که ممدی قرار داد خیلی کمکم میکنه. 👏
من تا MD80 رو دانلود میکنم گفتم روی CS 727 IRA کار کنم. [approve]
یه نمونه از این کار رو در عکس زیر میتونید ببینید. [bowing]
اما در مورد عبارت PFTSP.
این عبارت مخفف Payegahe Fara Takhasosie Shabihsaze Parvaz هستش.اگر باحال نیست بگید عوضش کنم.
تا جایی که میتونید به کارهای من گیر بدید تا اصلاحش کنم. [gofly]
اگر سیستمم قوی بود عکسها با کیفیت تر میشد. [-o<

UserPostedImage 
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
12 سال پیش
چه میکنه این برادر حسین ما...
جسارتاً یک مقدار کثیفی روی دم غیر طبیعی هست.همانند Rudder که سیاهی جهت دار هست در بقیه قسمتها هم باید همینطور باشه.
PC Flight Simulation Geek Since 1998
Cpt.mohammadifar
12 سال پیش
آقا تقبل الله 🙏

بـــــــــــــــــابـــــــــــــــــــاHD PFDSP

اما این عکسا رو بزرگ کن ببین...

یه سریا اینطوری خیلی تمیزن:

UserPostedImage  UserPostedImage 

یکی مثل این روی موتورش غوغایی برپاست از دود :

UserPostedImage 

اما کلاً کثیفی های 727 یه جوره ، اونم اینشکلی ، زرد! :

UserPostedImage  UserPostedImage  UserPostedImage 

راستی این عکس چقدر شبیه عکس پینت شماست

UserPostedImage 

حسین جان سعی کن هواپیماهات با اونچه در واقعیت هست یکی باشه ، مثلاً شما الآن رجیستر RR زدی، اما عکسهایی که الآن برات گذاشتمو باز کن، 2 تاش RR هست ، 2 تاش RS ، این دوتا خیلی تمیز هستند البته RS چند تا عکس کثیف داره! ... نگاه کن ببین کدوم رجیستر رو میزنی، عین خودش بسازش، علی الله نزن [oldman]

کاربرانی که در حال مشاهده موضوع هستند