amin15
  • amin15
  • 52.32% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار شروع کننده موضوع
12 سال پیش
به گزارش «شیعه نیوز» به نقل از واحد مرکزی خبر، بر اساس اعلام مسوولان ستاد پرواز عملیات عمره مفرده 91-90 ، پرواز شماره 5009 دیروز دوشنبه 29 خرداد به مقصد تهران در حال حرکت بود که پس از بلند شدن یکی از موتورهای هواپیما دچار نقص فنی شد و با مهارت تحسین برانگیز خلبان در فرودگاه جده مجدد به زمین نشست.

زائران این هواپیما از راه های اضطراری خارج و در فرودگاه جده مستقر شدند.

بر اساس این گزارش ، دو نفر از مسافران این پرواز در حال خروج از هواپیما دچار جراحت سطحی و در درمانگاه فرودگاه جده سرپایی درمان شدند.
منبع:http://www.shia-news.com/fa/news/36815/%D9%85%D9%87%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%AE%D9%84%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%8A%D8%B1%D8%A7%D9%86%D9%8A-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%AF%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%AC%D8%AF%D9%87 

سلام به همه
شنیدم تعداد افراد بیشتری در این حادثه آسیب دیدند.امیدوارم اینطور نباشه.
*هیچگاه به قدرت واقعی خود پی نخواهید برد مگر اینکه قوی بودن ٬ تنها گزینه باقی مانده برای شما باشد*
Sepehr Ebadi Borna
12 سال پیش
amin15 نوشت:

بر اساس این گزارش ، دو نفر از مسافران این پرواز در حال خروج از هواپیما دچار جراحت سطحی و در درمانگاه فرودگاه جده سرپایی درمان شدند.

سلام به همه
شنیدم تعداد افراد بیشتری در این حادثه آسیب دیدند.امیدوارم اینطور نباشه.

😲 چرا ما ایرانیا نمیتونیم مثل بقیه جاها نرمال باشیم ؟؟ ببین برای یه موتور از دست رفته چجوری کولی بازی درآوردن خارج شدن از هواپیما....
چرا وقتی هواپیما در حال لندینگ هست یا داره تاکسی میکنه با اینکه چراغ بستن کمربند روشنه ما ایرانیا پا میشیم ساک هارو ور میداریم میپریم جلو در ؟؟؟
ایرلاین های دیگه و مردمان کشورهای دیگر رو ببینیم ، یه ذره خجالت بکشیم

فکر کنم این کشور بیشتر از ناوگان ، احتیاج به فرهنگ سازی و فرهنگ مسافرت با هواپیماها رو داره که بین مردم جا بندازه..!! بچه 6 ماه میاره قرص بده بهش بخوابه..نه اینکه یه ضرب از اول پرواز تا آخر پرواز نعره بزنه....میخواد تاکسی کنه بعد لندینگ...بلند نشه ساک هارو ورداره که فکر کنه سریع خارج میشه ( مگه سینماست ؟ ) به ترتیب و اولویت و با احترام خارج بشت...نه اینکه جوری خارج بشن که مجروح سطحی بدیم...!!
خلبان لندینگ و تیک آف انجام داد صلوات و کف نزنن...بابا یه توریست باشه تو پرواز چی فکر میکنه به خدا ؟ 🤣
هی هواپیما چرخید داد نزن یا ابوالفضل..!!! [funcrazy]

همین کارارو جلو توریست ها میکنیم که پس فردا بهشون میگیم ایرانی هستم . میگن : آهان...عرب ؟؟ [funcrazy] 😶

فرهنگ میخوایم....فرهنگ...!!

[punched]
عقاید شما مثل مسواکتونه ...اونو تو حلق هرکی‌ فرو نکنین لطفاً ...!
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
12 سال پیش
تو یک پرواز از مشهد تا هواپیما از باند خارج شد بین دو تا باند چند دقیقه توقف کرد تا پارکینگ خالی بشه.ملت بلند شدند راه افتادند.مهماندارا کم مونده بود التماس کنند که آقا بشینید...همینکه هواپیما راه افتاد و چرخید به سمت پارکینگ یه نفر که داشت ساک هاشو بر میداشت با مغز افتاد رو صندلی...بعدش پاشد دا دو بیداد که آخه به اینم میگن خلبان...
PC Flight Simulation Geek Since 1998
Cpt.mohammadifar
12 سال پیش
Touradg نوشت:

تو یک پرواز از مشهد تا هواپیما از باند خارج شد بین دو تا باند چند دقیقه توقف کرد تا پارکینگ خالی بشه.ملت بلند شدند راه افتادند.مهماندارا کم مونده بود التماس کنند که آقا بشینید...همینکه هواپیما راه افتاد و چرخید به سمت پارکینگ یه نفر که داشت ساک هاشو بر میداشت با مغز افتاد رو صندلی...بعدش پاشد دا دو بیداد که آخه به اینم میگن خلبان...

اما در ادامه صحبتهای فرا صحیح سپهر عرض کنم که [bowing] :

ماها کلاً رومون زیاده ...همه دنیا بدن ما خوبیم ، فرهنگمونم غنـــــــــی!!! ... دوهزارو نمیدونم چند سال فرهنگ . . . برو حاجیتو بتکان بابا ... فرهنگ مال همون دوره بوده الآن یکی به من نشونش بده! ... افتضاح تر از این نبود که 4 راه مخبر الدوله همه عین ماکیان و احشام گازشو میگرفتن رد میشدن!!! بعداً هم خارجیا از روی پل عابر فیلمشو گرفتن، حق توحش که برا ملت ایرانی صادر شد ، عزیزان نمیدونم به چه بهانه ای پلها رو جمع کردن 🤦
میگن وقتی یه چیز جدید میسازن، باید فرهنگ استفده اش رو به عموم یاد داد ، خدا رحم کرد ماها ژاپنی نیستیم واگر نه هر روز یه اختراع جدید بخواد بیاد توی بازار...به گند میکشیم مملکتو! ... خدایی خودمونیم از بچه های این انجمن کیا یه جنسی چیزی میخرن ،میشینن کاتولوگ و دستور استفادشو کامل میخونن؟ ... جون من نمیشینید بهش ور برید تا کشفش کنید؟؟؟

تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
Cpt.mohammadifar
12 سال پیش
2 تا خاطره بگم ، شاید یکیشو گفته باشم ولی در این بحث غنی سازی فرهنگمون فکر کنم مفید باشه! :

(1)

اولین سالی که MD برای کیش ایر اومد ما گفتیم ببینیم این توپولف بشو هست یا نه 😕 ... (جواب : یا نه ! )
به هر حال پرواز کیش- تهران ، بعد عمری از 11R نشست در مهرآباد ، روی B2 هولد کرد تا 727 ایران ایر بپره ، مهماندار عزیز هم اعلام فرمودند که "از مسافرین گرامی تقاضا میشود تا توقف کامل هواپیما صندلیهای خود را ترک نفرمایند ، متشکرم " ... تا گفت 10-20 نفر بلند شدن ... در جا دوباره "مسافرین گرامی لطفـــــّــــــاً تا توقّفّ کاملّ هواپیما صندلّی مخصوص خود را ترک نفرمایید" .... همه نشستن .... یه مرده که تی شرت قرمز توو ذوق زنی هم به تن داشت ساکش رو از هترک کشید بیرون ، نمیدونم چی شد سرشو انداخت پایین رفت سمت در ، مهمانداد داد زد "آقـــــــــــــا .... اهوی مرتیکه خر مگه با تو نیستم میگم بتمرگ سر جات؟ ... همکارا یکی این بیشعورو بگیره!!! "(با پوزش از شما دوستان ، نقل قول دارم میکنم دیگه!!! ) ... البته بگم مهماندارای این پرواز کلاً یه چیزیشون میشد ، چون 2 نفر انانس میخوندن!!! یه پسره هم موقع فرود یه چیزایی میگفت به عمرم نشنیده بودم وگر نه بقیه رو همین خانوم داد دادیه گفت 😂 ...
پسره کلاً عشق میکروفون بود ، مثلاً هواپیما تا شروع کرد بنک بزنه سمت 11 میکروفونو برداشت با یه صدایی شبیه الکس خدا بیامرز گفت " مسافرّ یــــــــــن گرامـــــــــــیـــّـــه ، تا لحظاتی دیگر خلبان پرواز با فرودی دلنشین خاطره خوشی را از سفر با هواپیمایی کیش اِ رّ برای شما بر جا خواهد گذاشت " .... آره خیلی هم خوش بود، من روی بال نشسته بودم ، تا کوبوند زمین گفتن الآن این اهرم چرخ از زیر پام میاد تووو حلقم [blackhee] .... بعد اون داد و بیداد هم وقت توی پارکینگ ایستاد ، پسره باز نطق کرد " مسافررررین عزیز .... هم اکنون دربهای هواپیما جهت خروج شما باز میشوند ، خوش باشید [blackhee] " ... داشتم پیاده میشدم بهش گفتم صدات خوبه ها بیه یه فیت با هم بدیم [blackhee] ، ضمناً شصت گلت درد نکنه، ما و اینهمه خوشی محال بود! 😂

(2)

پرواز دو مسیره ماهان از مشهد به تهران ، توقف در زابل :
اولاً که کپتین ما 1 بار میس اپروچ کرد ، تجربه جالبی بود برام! [10of10]
در زابل توقف داشتیم که وقتی مسافرا داشتن پیاده میشدن، چند تا ردیف جلوترمون،از ردیفهای وسط بود، یهو دیدیم یه کیف سامسونت ازون نوک تیزا رفت هوا ... (تصور کنید نگاه همه مسافرین با حرکت اون کیف بالا و پایین رفت و ما مسیر حرکت اون سیال رو تعقیب کردیم 😁 ) .... خلاصه رفت هوا و توی فرق سر یه بدبختی که مثل بچه آدم سر جاش نشسته بودبا یه شترق تاچ فرود اومد 🤣 ، خون و خون ریزی،حالا همه چشمای مسافرا [amazed] ... مهماندارا 😲 😕 .... من 😛 ... ضارب 😠 [attack] [funcrazy] .... مضروب [punched] 🆘 [wings] ....
حالا کلی بگیر بگیرو ، فحش و فحش کاری... آها راستی طرف میگفت ، (بووووووووووق) بیا پایین بهت نشون بدم زابل کجاست ، من بچه زابلم، یه سوت میگم بچه ها بریزن سرت حالشو ببری ، فکر کردی کم الکیه؟ (این کم الکیه رو من برای اولین بار در عمرم اونجا شنیدم [bowing] )
بعداً فهمیدیم که ماجرا این بوده که اینا دم کانتر ، سر اینکه کی زودتر کارت پرواز بگیره ، از هم سبقت گرفته بودن، به اینی کی بر خورده بود، توی پرواز یادش افتاده بود جبران کنه! .... اما دلم برای اون بدبخت سوخت، سرش شکافت

فرودگاه امام رو هم که توی یه پست دیگه براتون نوشته بودم که آبرومون جلوی کروی KLMرفت،با گدا بازی ایرانیا!

این است فرهنگ ما!

تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو