saman
  • saman
  • 57.74% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
15 سال پیش
بچه ها ما باید پشت هم باشیم و Devision ایران رو با هم بیاریم بالا.پس بهتره این حرفا رو بذاریم کنار.من از یکی از دوستان شنیدم که قراره هر دو ایرلاین یکی بشن,نه اینکه ایران ایر ,پارمیس رو بخره.
به هر حال به بزرگواری خودتون بگذرید
UserPostedImage 
بلند آسمان جایگاه من است
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
15 سال پیش
حالا خودمونیم.. راستشو بگو چند فروختی؟ 😲 [blackhee]
شده داستان رشوه 1500 دلاری من به ایوائو زمانی که با ایوائو مذاکره میکردیم که جون مادرتون به ما دیویزن بدین 😂 ما نون شبمون به این دیویژن بستگی داره و...
حالا خبر ندارن که......😠😠 😠....لا اله الا اللّه..](*,)
PC Flight Simulation Geek Since 1998
IR-DIR
  • IR-DIR
  • 60.66% (دوستانه)
  • بال برنزی - کبوتر نشان شروع کننده موضوع
15 سال پیش
سلام تورج جان ...

باز شما 1500 دلار دادین ، یه دیویژن گیرتون اومده که از بغلش هزار هزار میخورین !!! [blackhee]
من چی بگم که یه پاپاسی هم نگرفتم . حالا باید برم سند هم به نام بزنم . 😞

سامان جان ... اگر قرار باشه در مورد پارمیس ایر هر خبری بشه ، مطمئنا باید خودم در این تاپیک مطرح و تاییدش کنم . اصلا این تاپیک هم برای همین کار درست شده ...
بعدش هم ... موضوع اصلا خرید و فروش و این حرفها نیست ... مسئله اینه که نباید برای بالا کشیدن خودمون از دیگران به عنوان پله ترقی استفاده کنیم . مسئله خاله زنک بازیه این عزیزه ...

مورد رو گفتم تا دوستان بدونن چه خبره ... همین ... توی دیویژن ایران زیر آب زنی نداریم ... این دوستمون نیومده جنگ راه انداخته ...
نکن دیگه برادر من ... زشته ...

شب بخیر ...

S.Salahshour
  • S.Salahshour
  • 66.36% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین سوار
15 سال پیش
با سلام....

اینگونه بحث ها یا به قول آقای طالب زاده خاله زنک بازی ها و بچه گانه تبدیل شدن وجهه دویژن ایران به هیچ عنوان به نفع هیچ ارگانی نیست...امیدوارم از درگاه این شبکه دوباره شاهد چنین چیز هایی نباشیم..

و آرزوی موفقیت برای تمام ارلاین های ایرانی بخصوص پارمیس ایر...[-o<
Guest
15 سال پیش
همه دوستان مي دونن يه خشايار هستش و يه پارميس . بعضي وقتا مي گيم خشايار پارميس زاده 😝 [dangerpc]
مطمئن باش پارميس بدون خلبان نمي مونه . چون همه بچه ها با هم رفيق هستن ...