این هم تصویری از مرحوم مهندس باقری ثالث ...
خدا رحمت کنه این عزیزان رو ...@};-
تصویری از محل وقوع سانحه :
منطقه دیزج در فاصله 3 کیلومتری از ابتدای باند 28 قزوین
-----------------------------------------------------------------------
اما ....
این هم یک سری از گفته های دوستان در aerospacetalk .. ببخشید که از اونجا کپی میکنم چون اینجا خیلی فعالیت دوستان زیاده ... اینکه من به منابع زیادی رسیدم!!!!! 😠
A: خبر فوری :
طی صحبت هایی که الان با قزوین داشتم
هواپیما به دلیل اشکالی فنی به زمین خورده و کاملا متلاشی شده , به طوری که بال , کابین و ... له شدند و یکی از بال ها چندین متر دورتر پیدا شده, هواپیما با نوز به زمین برخورد کرده . و برخورد با کابل تنها مثل همیشه برای انداختن مشکلات گردن فوت شدگان است.
کارشناسان سازمان در محل سانحه حضور دارند...
B: اینکه یکی از بال ها چندین متر دور تر پیدا شده ، فرضیه برخورد با کابل رو تقویت میکنه . (البته به شرط اینکه بال مذکور قبل از نقطه برخورد نهایی هواپیما با زمین ، افتاده باشه )
نکته دیگه اینکه برخورد با موانع میتواند علت ثانویه سانحه باشد .
C: به سلامتی امروز هم که 5 شنبست و فردام جمعه کارشناسان هم کمکم تعطیل میکنن میرن خونه تااااا شنبه ایشالا!!!
D: یکی از مباحث ذکر شده توسط یکی از استاد خلبانان این آموزشگاه ENGAGE شدن AUTO PILOT این هواپیما بود .
AUTOPILOT این هواپیما در گذشته خراب بوده و همیشه به استاد خلبان ها سفارش میشد که از AUTOPILOT استفاده نکنید , چراکه DISENGAGE نمیشد ...
E : در قزوین ما اصلا از هواپیمای خودکار استفده نمیکردیم یعنی نمیتونستیم که استفاده کنیم چون قطع بودش و کلا بلا استفتده بود ولی من یادمه که یه بار یکی از اساتید اطلاع داد که گویا مستر اتوپایلوت چراغش روشن شده و لی تاثیری رو فرامین نداشته شاید و شاید و شایدهای دیگر ،......
F: آخرین مکالمه کاپیتان فخر :
SIMULATE ENGINE FAILURE....
در نزدیکی کارخانه گچ خوردن زمین , هواشناسی قزوین میبینه به برج اطلاع میده و برج هم به دیسپچ همیشه در صحنه(!) معراج...
دوستانی که از نزدیک دیدند بدن کاپیتان فخر کلا متلاشی شده ...
و سر باقر هم متاسفانه کلا متلاشی شده...
ویرایش بوسیله کاربر
12 سال پیش
|
دلیل ویرایش: نامشخص
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو