Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
12 سال پیش
سیاوش جان در خصوص لپ تاپهای مناسب شبیه ساز تجربه ای دارید؟
PC Flight Simulation Geek Since 1998
Siavash
  • Siavash
  • 51.32% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان یار
12 سال پیش
اگه منظورتون اين هست كه يك مدل خاص براي شبيه ساز معرفي كنم ,نه تا به حال تجربه اي نداشتم, اما با توجه به مشخصات فني ميشه فهميد مناسب اينكار هستند يا نه.
اما به يك نكته توجه داشته باشيد كه شبيه ساز مايكروسافت خيلي به CPU وابسته هست مخصوصا در مورذ ترافيك و فيزيك پرواز و هوش مصنوعي ولي فركانس كاري لپ تاپ هاي معمول خيلي كم تر از ايده ال ودر حدود 2.5-2 گيگا هرتز .هستند, پس نبايد تنظيمات خاصي رو بالا ببريد. ولي در كل براي اجراي شبيه ساز در تنظيمات متوسط به بالا به غير از ترافيك با پردازنده مشكلي نخواهيد داشت.

با تشكر.
Cpt.mohammadifar
12 سال پیش
خیلی از دوستان با استفاده از لپتاپ دارن با شبیه ساز کار میکنن ، تازه با آیوائو هم کانکت میشن که خودش فشار زیادی میاره ... اکثراً حین پرواز هنگ میکنه ، دیگه نمیدونم چطوری یه سری با لپتاپشون PMDG رو روی ivao لود میکنن و پرواز لانگ میرن و چیزیش نمیشه!

عزیزان همینجا یه پیشنهادی دارم ، اگه امکان داره یه تاپیک با عنوان رفع هنگ شبیه ساز باز کنید و اطلاعاتی بدید بهمون که چیکار کنیم ... به خدا خسته شدم دیگه ... یه تهران مشهد رو با سلام صلوات میریم ... چند روز پیش هم انقدر هنگ کرد که از کوره در رفتم بجای این [dangerpc] ... من یکی حواله کردم تو سیستم! 😢
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
Siavash
  • Siavash
  • 51.32% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان یار
12 سال پیش
Cpt.mohammadifar نوشت:

خیلی از دوستان با استفاده از لپتاپ دارن با شبیه ساز کار میکنن ، تازه با آیوائو هم کانکت میشن که خودش فشار زیادی میاره ... اکثراً حین پرواز هنگ میکنه ، دیگه نمیدونم چطوری یه سری با لپتاپشون PMDG رو روی ivao لود میکنن و پرواز لانگ میرن و چیزیش نمیشه!

عزیزان همینجا یه پیشنهادی دارم ، اگه امکان داره یه تاپیک با عنوان رفع هنگ شبیه ساز باز کنید و اطلاعاتی بدید بهمون که چیکار کنیم ... به خدا خسته شدم دیگه ... یه تهران مشهد رو با سلام صلوات میریم ... چند روز پیش هم انقدر هنگ کرد که از کوره در رفتم بجای این [dangerpc] ... من یکی حواله کردم تو سیستم! 😢

ميتونيد مشخصات سيستمتون و چگونگي هنگ(بازي يا كل سيستم, مدت هنگ بودن) رو بگيد؟

با تشكر
aliakbar
  • aliakbar
  • 52.88% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار شروع کننده موضوع
12 سال پیش
جناب Siavash
دست شما درد نکند فقط در صورت امکان قيمت تقريبي هر کدام از اين قطعات را هم بفرمائيد ممنون مي شوم. در ضمن شما يا ساير دوستان فروشگاه يا مرکز آشنا و خوبي که بتوان اين سيستم را با اطمينان خاطر از بابت کيفيت و قيمت از آن تهيه کرد سراغ دارند؟