Cpt.mohammadifar
12 سال پیش
Siavash نوشت:

Cpt.mohammadifar نوشت:

خیلی از دوستان با استفاده از لپتاپ دارن با شبیه ساز کار میکنن ، تازه با آیوائو هم کانکت میشن که خودش فشار زیادی میاره ... اکثراً حین پرواز هنگ میکنه ، دیگه نمیدونم چطوری یه سری با لپتاپشون PMDG رو روی ivao لود میکنن و پرواز لانگ میرن و چیزیش نمیشه!

عزیزان همینجا یه پیشنهادی دارم ، اگه امکان داره یه تاپیک با عنوان رفع هنگ شبیه ساز باز کنید و اطلاعاتی بدید بهمون که چیکار کنیم ... به خدا خسته شدم دیگه ... یه تهران مشهد رو با سلام صلوات میریم ... چند روز پیش هم انقدر هنگ کرد که از کوره در رفتم بجای این [dangerpc] ... من یکی حواله کردم تو سیستم! 😢

ميتونيد مشخصات سيستمتون و چگونگي هنگ(بازي يا كل سيستم, مدت هنگ بودن) رو بگيد؟

با تشكر

نه [blackhee] !
این یه رازه 😂 ...
.
.
.
همه سیستمها عموماً در حالت نرمال وقتی از کلاینت ivap استفاده میکنن و مخصوصاً در زمانی که یک پرنده با قدرت بالا رو لود میکنند مثل محصولات PMDG .. هنگ کردن یا به قولی کرش دادن شبیه ساز جزء لاینفک ماجرا خواهد بود ... بنده از PC استفاده میکنم ، جزئیات سیستمم رو نمیدونم ، روزی که رفتم بخرم گفتم بالا ترین سیستمو میخوام ، یه پول هنگفتی ازمون گرفت یه چیزی تحویلمون داد [blackhee] ... فقط میدونم RAM 4 - CPU Core i7 ... البته RAM رو کم بست که جا داره به روحشون سلام عرض کنم [blackhee]
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
Siavash
  • Siavash
  • 51.32% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان یار
12 سال پیش
Cpt.mohammadifar نوشت:

Siavash نوشت:

Cpt.mohammadifar نوشت:

خیلی از دوستان با استفاده از لپتاپ دارن با شبیه ساز کار میکنن ، تازه با آیوائو هم کانکت میشن که خودش فشار زیادی میاره ... اکثراً حین پرواز هنگ میکنه ، دیگه نمیدونم چطوری یه سری با لپتاپشون PMDG رو روی ivao لود میکنن و پرواز لانگ میرن و چیزیش نمیشه!

عزیزان همینجا یه پیشنهادی دارم ، اگه امکان داره یه تاپیک با عنوان رفع هنگ شبیه ساز باز کنید و اطلاعاتی بدید بهمون که چیکار کنیم ... به خدا خسته شدم دیگه ... یه تهران مشهد رو با سلام صلوات میریم ... چند روز پیش هم انقدر هنگ کرد که از کوره در رفتم بجای این [dangerpc] ... من یکی حواله کردم تو سیستم! 😢

ميتونيد مشخصات سيستمتون و چگونگي هنگ(بازي يا كل سيستم, مدت هنگ بودن) رو بگيد؟

با تشكر

نه [blackhee] !
این یه رازه 😂 ...
.
.
.
همه سیستمها عموماً در حالت نرمال وقتی از کلاینت ivap استفاده میکنن و مخصوصاً در زمانی که یک پرنده با قدرت بالا رو لود میکنند مثل محصولات PMDG .. هنگ کردن یا به قولی کرش دادن شبیه ساز جزء لاینفک ماجرا خواهد بود ... بنده از PC استفاده میکنم ، جزئیات سیستمم رو نمیدونم ، روزی که رفتم بخرم گفتم بالا ترین سیستمو میخوام ، یه پول هنگفتی ازمون گرفت یه چیزی تحویلمون داد [blackhee] ... فقط میدونم RAM 4 - CPU Core i7 ... البته RAM رو کم بست که جا داره به روحشون سلام عرض کنم [blackhee]

اگه ميتونيد IVAO رو به صورت اكسترنال اجرا كنيد كه حداقل خود FSX كرش نكنه و بتونيد با اجراي دوباره برنامه به پروازتون ادامه بديد.

فقط يك مشكل هست كه اگه پنجره اون رو مخفي كنيد و فول اسكرين بازي كنيد در صورت كرش برنامه ممكنه متوجه نشيد. يك راحش اينه كه يك مانيتور قراضه ديگه به سيستمتون وصل كنيد و بذاريد پنجره نرم افزار توي اون باز باشه و تو مانيتور اصلي بازي كنيد.... يا شبيه ساز رو به صورت Windowed اجرا كنيد...
aliakbar
  • aliakbar
  • 52.88% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار شروع کننده موضوع
12 سال پیش
با سلام

متاسفانه با فرض انتخابهای اصلی ام ( سی پی یو i5 2500k , مادربرد ایسوس Z77 و گرافیک Asus ENGTX 560Ti ) قیمت تمام شده از دو میلیون تومان هم فراتر می رود. بودجه ای که خودم برای این سیستم در نظر گرفته ام حداکثر یک و نیم میلیون است. با توجه به اینکه سیستم فعلی ام مال شش سال قبل است ( AMD 3.7 single) و مجبورم سیستم جدیدی تهیه کنم ظاهرا باید به سمت AMD برم. حال اگر این کار را بکنم به نظر شما و سایر دوستان کدام مدل از این سی پی یو را انتخاب کنم با چه مادربرد و گرافیکی (با توجه به بودجه ام ).
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
12 سال پیش
علی جان سلام

دوست عزیز چنتا مورد تجربی که خودم تو این چند سال باهاش درگیر بودم رو به شما و دیگر دوستان میگم

اینکه تصمیم گرفتی amd بگیری خیلی خوبه به شما اطمینان میدم AMD 4100 FX BLACK EDITION- bulldozer به راحتی I5 اینتل رو میگیره . تازه جای اور کلاک هم داره که خیلی هم لازم نیست . این cpu چهار هسته ای هست و خدا وکیلی سرعت بالایی داره. کلا پردازنده های amd برای گیمها مناسبتر سریعتر و خنکتر هستن

مادر بورد رو ASUS M5A97+ انتخاب کن به این علت که چیپستش سری 970 amd هست

رم رو باید برای این مادر برد حتما اورجینالش رو بزاری پیشنهاد من g.skill-ddr3-cl8-8-8-24 هست که دوآل 8 گیگش خیلی خوبه

کارت گرافیک رو حتما ati بگیر من 4890 دارم عالیه ولی فکر نکنم گیر بیاد . شما به سری 57 میتونی فکر کنی . به علت سازگاری قطعات شرکت amd و ati این قطعات
خوب با هم مچ میشن.

در حال حاضر از این سیستم خودم استفاده میکنم که به نظرم رضایت بخشه

این سیستم نیاز به یه پاور با حداقل 700w نیرو واقعی داره از مارک های مرغوب .

من به شخصه این تجربه رو داشتم که یه لپتاب قوی با i7 -8gig ram -vga 640 gforce 2gig نصف سیستم بالا کارایی نداشت و کلا لپتاب ها دستگاهای مناسبی برای شبیه ساز نیستن . این نظر شخصی منه البته بعد از یه کلی تست

علی جان من سیستمم رو همین یه ماه پیش ارتقاع دادم و چند سالیه برای بالا بردن کیفیت fsx این کار رو کردم . ولی بهم ثابت شده هرچی قطعات بروز هم میگرم برا این
لا مسب بازم جا داره بهتر بشه [funcrazy] [approve]

احتمال زیاد این سیستم با بودجه شما جور بشه ولی بازم توقع معجزه نداشته باش

Siavash
  • Siavash
  • 51.32% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان یار
12 سال پیش
.... متاسفانه بازار قیمت های عجیبی داره.... 😲
و بنده میترسم سیتمی معرفی کنم که ضعیف باشه و شما مجبور بشید باز هم اون رو آپگرید کنید.[punched]

کارت گرافیک AMD برای FSX غیر از سری 7 کارایی کمتری داره.
و اگر فریم ریت بالاتری هم بده کیفیت تصاویر کمتر از رقیب مشابه Nvidia ی اونه و باید تنظیم هارو جداگانه بالا ببرید که فریم ریت پایین میاد.

شما نباید به صورت کلی قطعات رو بررسی کنید، متاسفانه FSX شخصیت و رفتاری متفاوت با باری ها داره و نمی تونید هر سیستم گیمی رو به خورد FSX بدید.

نمی تونم توصیه خاصی بهتون بکنم، چون اگه صبر کنید هم وضع دلار معلوم نیست...:-k

من فقط به تجارب خودم بسنده نمی کنم و کلی بنچ مارک و نظرات کار برای حرفه ای FSX رو بررسی کردم.[readdoc]

من هم 4870 دارم کارت خوبیه اما خیلی هم راضی نیستم(اختلاف کمی با کارت شما داره) ، بحث اصلی CPU هست نه کارت، بعد رم با تایمینگ پایین مثل همونی که دوستمون گفت بعد کارت گرافیک. برای سی پی یو فرکانس خیلی مهمه و FSX با سی پی یو های اینتل بهتر کار میکنه چون هر یک از هسته های اون به صورت جداگانه از سی پی یو های معادل AMD شون قویتره.
توجه داشته باشید که پردازنده لپ تاپ ها فرکانس خیلی کمتری نسبت به دسکتاپ ها اونم متوسط به بالا دارند.

از اینکه نتونستم شما روکمک کنم متاسفم.😊

با تشکر.