سلام [bowing]
دروغ چرا؟ ... حوصله خوندن حرفهای پوچ و نوشتن از بحثهای تکراری رو نداشتم لذا مطلب بالا رو نخوندم اما به قول فرنگیا یه اسکن کردم متن رو!
اما اگه بخوام بزنم روی دنده کنکاش کردن خوب میتونم اب تاب بدم ماجرا رو عین نویسنده مطلب!!!
خب![attack] .... 🤣 قاضی دِرِد وارد میشود (یاد فیلمش بخیر) 😍
زنان سهم زيادي در هوانوردي از زمان نخستين پرواز 12 ثانيهاي برادران رايت در سال 1903 تا به حال داشتهاند (1) اما هماكنون در خطوط هواپيمايي ايران خلبانان زن به كار گرفته نميشوند (2)
وقتی پای تاریخچه ای رو که به مملکت ما ربطی نداره رو مینویسن (جمله 1) هیچ دلیل منطقی نداره لینک کردنش به مطلبی از کشور ما (جمله 2) چرا که این صنعت نه بنیانگذارش ما بودیم نه گرداننده اش نه توسعه دهنده اش! ضمناً این دو جمله از نظر محتوا و فن بیان کاملاً در ابهام هستند چون (1) از تاریخ و افتخارات حرف میزنه و (2) از وضع استخدامی کشوری که کلاً اوضاعش با بقیه عالم متفاوته! ... خنده دار تر و باعث و بانی بی ربط بودن این دو هم استفاده از کلمه (
اما ) برای اتصال هست که بار معنایی رو بهم میریزه! (اینم از ملا نُقَتی بازی بنده)
این از این ! ... بعد ...
روضه خانم خلبان رو چند بار دیگه هم گفته بودید و ما هم جوابشون رو دادیم ، همه در توهم فانتزی زندگی میکنن!!! ... بابا یکم فکر کنید و چشمتون رو باز کنید [amazed] ..چرا نمیخواید متوجه بشید که وضع هوانوردیمون خرابه ... داریم در مورد مرگ ناوگان و عدم جای خالی برای استخدام صحبت میکنیم شما میگی من از فلان جا تا بیسار جا تنهایی رفتم...خب خسته نباشی..مگه بقیه با ایل بور بور طایفه حسن کور میرن تایم پر میکنن؟؟؟ ... خانم محترم خلبان با مدرک IP داریم N برابر شما ساعت پرواز پر کرده ، عالِم هم هست اما راهش ندادن جایی !
هيچ زني را به عنوان خلبان و مهندس پرواز استخدام نميكنند ///اما متأسفانه هيچ زني را به عنوان خلبان استخدام نكردند
یه جوری مظلوم نمایی کنید آدم خنده اش نگیره دیگه [readdoc] ... این خانم افاده ایه (شمس) و اون چندتای دیگه زن نیستن؟ ...مرد بودن رفتن استخدام شدن؟؟؟... حالا حلوا به شما نرسید هیچ به هیچ شد؟! [funcrazy] ... ضمناً مهندس پرواز هم داشتیم تا وقتی که Tu154 بود ... !
برخي اين تصور غلط را دارند كه زنان نميتوانند به عنوان يك خلبان كار كنند ولي دقت يكي از خصوصيات بارز شغل خلباني است و دقت زنان در كارها بسيار بيشتر از مردان است؛ خلباني از جمله مشاغلي است كه به تفكر، بدن سالم و دقت نياز دارد پس به نظر ميرسد حضور زنان در اين رشته با موفقيت همراه ميشود.
تصور خودتون غلطه سرکار خانم!
یک یک نظراتی که دادید از نظر علمی رد شده، تنها مزیت شما اینه که از دو نیمکره مغزتون در آنِ واحد بهره میگیرید ؛ دقت خصوصیت بارز این شغل هست اما خانمها دقتشون از مردها توی این کار بیشتر نیست اونطوری که قیل و قال میکنید! ... همچین میگید تفکر و بدن سالم و نتیجه گیری نهاییتون رو به رخ میکشید انگار خلبانای مرد یه مشت کراکی و بنگی هستن و تازه از پای بساط پاشدن و دستشون در حال کنده شدنه اما شما سالم تازه از یوگا میری سر پرواز ...
همین دیگه ... باید بشینی برای دارو دسته بانوانی که میخوان سر به تن مردها نباشه روضه بخونید و با دارت عکس ماهارو بزنید!
....
بقیه متن هم از نظر من نکته جالبی نداره چون بحثش طولانیه اونم:-#
خدایا مارو با کیا کردی 75و خورده ای میلیون؟؟؟!!!! 🙏 😢
وي با بيان اينكه هماكنون به عنوان تكنسين برق هواپيما شاغل است، ادامه ميدهد: چون اين مدرك را داشتم توانستم در اين شغل پذيرفته شوم و گرنه با داشتن مدرك خلباني در ايران بيكار بودم.
برو رووتو کم کن دیگه[funcrazy] ... عجب روویی داره ، داره کار میکنه 2 قورت و نیمشم باقیه ... خیلیا 4 تا مدرک بیشتر از تو دارن هنوز بیکارن چون بند پ1 و پ2 ندارن!
فیلش یاد هندستون کرده نشسته آبغوره گرفته ....
لا اله الا الله ... عجب آدمایی پیدا میشن به خدا ... لابد الآن من باز اینجا میشم آدم بده و همه میگن صادق خوب میکوبونه افراد رو ... بله آقا جون میکوبونم ...آدم تک بعدی و پر رو رو میکوبونم ... کسی که چشمشو ببنده و دهنشو باز میکنه رو میکوبونم ... ( اوج گرفتم 😂 ) من نکوبونم کی بکوبونه ؟؟ همه عین ماست نگاه میکنن و نه اینکه خانوما کلاً مقدم هستن، تریپ حمایتی بر میدارن .... ضد زن نیستم اما ضد حرفهای
بی منطق چرا
ویرایش بوسیله کاربر
12 سال پیش
|
دلیل ویرایش: نامشخص
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو