Parham Ziaie
  • Parham Ziaie
  • 61.42% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب یار
12 سال پیش
مريم جان يه شغل هايى هستش كه با جون خيلى از ادم ها ربط داره و يه اشتباه كوچك مى تونه جون خيلى ها رو به خطر بندازه و طبق چيزى كه محمد صادق جان گفتند ( زن ها نمى توانند تمركز بر روى كار هاى خود كنند) بهتر است زنان در زمينه هايى در هوانوردى فعاليت كنند كه خيلى به جان مردم ربطى نداشته باشه
شغل هايى مانند پزشكى اگر زنى اشتباه كنه سريه مى تونن اون فرد رو به حالت عادى در اورند يا در نهايت يك فرد فوت مى كند ولى جان خود پزشك در خطر نمى افتد ولى اگر در هواپيما مشكلى جدى پيش ايد اگر زن نتواند تمركز كافى داشته باشد هم جان خود هم جان بسيارى از مسافرارو به خطر مى اندازه
نمونش فيلم هايى كه از روى حوادث باز سازى مى شود در پرواز هايى كه زنان خلبان هستند آن هواپيما بى دليل دچار مشكل مى شود (استال كردن به عنوان مثال ) يا در مشكلات نقص فنى ، خدمه پرواز خيلى موفق نمى شوند
به هر حال با ارزوى موفقيت براى شما و تمامى كسانى كه ارزوى خلبانى و پرواز دارند
امام على :
*هنگامی که از چیزی می‏ترسی، خود را در آن بیفکن، زیرا گاهی ترسیدن از چیزی، از خود آن سخت تر است
UserPostedImage
Amir Parsian
  • Amir Parsian
  • 58.52% (معمولی)
  • حرفه ای ارزشمند
12 سال پیش
والا چی بگم ، از نظر تمرکز خانوما خیلی بهتر از پس این شغل برمیان تا آقایون (اگه سوالی داشتید برام پیام بدید تا علمی واستون توضیح بدم هم من می دونم منظور شما چیه هم شما) . کشور ما کار نیست درست ، فرقی نمی کنه نه واسه مردش نه برا زنش . من فقط نظر خودمو می گم راستشم بخواین مطالب قبلی رو دقیق نخوندم یعنی نمی خوام طرف وایسم اما فکر نمی کنید شایسته سالاری بهتر باشه ؟! یه امتحان ورودی هست ، همه ، خانم یا آقا شرکت می کنن هر کدوم بهتر باشن ، نمره بهتری بگیرن مناسب پوشیدن یونیفرم هستن . وقتی من ببینم یکی اطلاعاتش از من بیشتر که نمی تونم انتظار داشته باشم اون نره من جاش قبول شم که!!! تبعیض آزار دهندس از هر نوعی که می خواد باشه .
naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب نشان
12 سال پیش
UserPostedImage

سلام به همه برادرا و خواهرای عزیز.

من شدیداً با نظر برادر محمدی فر موافقم.
من به شدت با ورود خانم ها به سیستم حمل و نقل هوایی مخالفم.مخصوصاً در شبکه CPL.
اصلاً چه معنی داره زنا برن پشت یوک.مردها بیکارن آقا.مرد نان آور خانواده هستش.اولویت داره خفن. UserPostedImage
خدای ناکرده اگر هم یه اتفاقی توی سیستم پیش بیاد خانما یوک رو ول میکنن و جیغ میکشن.
شوخی نداریم که.یه هفته در ماه هم گراند هستن.ایرلاین ضررش رو میده.
تازه باید سهمیه مهمانداری بانوان هم کم بشه.

یه مشت دلقک پاشدن چند تا زن رو دور خودشون جمع کردن که بگن ما به بانوان اهمیت میدیم. 😠
برادرا اینقدر از حضور بانوان توی صنعت هوایی حمایت نکنین.چیزی به شما نمی ماسه. UserPostedImage

خشم رو حال کردین. UserPostedImage
valkyrie
  • valkyrie
  • 53.84% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
12 سال پیش
نقل قول:

خدای ناکرده اگر هم یه اتفاقی توی سیستم پیش بیاد خانما یوک رو ول میکنن و جیغ میکشن

شما ظاهرا هنگام سوانح تو کاکپیت بودید.و هنگامی که خانم یوک رو ول کردن شما پریدید یوک رو گرفتید و و تمام هواپیما ها رو سالم رو باند نشوندید
ببخشید ولی ظاهرا همه دنیا اشتباه میکنند و شما چندتا عزیز درست میگید.
ظاهرا شما به عبارت
زن= خانه داری+بچه داری
خیلی اعتقاد دارید
عزیزان این عقاید پوسیده رو بذارید کنار
البته شاید شما یک صد سالی دیر بدنیا اومدید
کاملا با جناب پارسیان موافقم اگه یکی بهتر از من باشه دلیل نداره من بکوبمش و بگم طرف چون زن من باید برم داخل
(بماند که تو این مملکت پارتی حرف اول رو میزنه)

ضمنا یک آمار کوچولو بگیرید ببیند نصادفات رانندگی چقدر خانم ها مقصرند و چقدر آقایون
و البته چند نفر زن میمیرند و چند نفر مرذ؟
یه راهنمایی هم میکنم که آمارتون رو خودتون گرفته باشید
تو یک ترافیک ببنید اونایی که از لاین اضطراری میندازن میرن (یا تو جاده از شونه جاده)چندتا مرد هستن چند تا زن.
اصلا زیاد خودتو اذیت نکن برنامه گشت نامحسوس ببین متوجه میشی
که یک عکس از ماشینی گذاشتید که معلوم نیست اونی که کنارش ایستاده رانندش بوده یا خیر بعد میگید زن ها ال و بل اند

UserPostedImage 
UserPostedImage 
UserPostedImage
naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب نشان
12 سال پیش
UserPostedImage

اون خانمه ماشین شوهرش رو چپول کرده و منتظر شوهرشه که بیاد دعواش کنه. [blackhee]

بعدشم برادر از شما بعیده.بیشتر راننده ها مرد هستند.
خوب طبیعیه آمار تصادفات مرد ها بالا باشه.
اگر بیشتر راننده ها زن بودن که خدا باید به داد نسل آدمی میرسید.🤣
در ضمن اینکه زنها در مواقع خطر Disconnect میشن حرف من نیست.حرف روان شناسهاست. [approve]

یکی از دلایل شکست قذافی از دو کشور استعمارگر انگلیس و فرانسه، زن بودن ارتش اون کشور بود. 😛

بعدشم اصلاً چه معنی داره یه زن با چند تا نامحرم توی یه کاکپیت بشینه. 🤣 «تیکه با غیرتی»