boris
  • boris
  • 54.32% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار شروع کننده موضوع
12 سال پیش
سلام دوستان..من mytraffic را نصب کردم و طبق اموزشش هم فایل fsx.cfg را ویرایش کردم و در قسمت scenery هم ادش کردم اما هیچ ترافیکی ندارم مقدار ترافیک هم روی 100٪ گاشتم اما محیط خالیه از ترافیک...کسی از دوستان میتونه کمک کنه ایراد از کجاست ؟البته یکجا خوندم که میگفت باید ترافیک خود شبیه ساز را disable کنی ولی پیدا نکردم از کجا باید disable کرد...اگه کسی نصب کرده به ما هم یاد بده...ممنونم
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
12 سال پیش
boris نوشت:

سلام دوستان..من mytraffic را نصب کردم و طبق اموزشش هم فایل fsx.cfg را ویرایش کردم و در قسمت scenery هم ادش کردم اما هیچ ترافیکی ندارم مقدار ترافیک هم روی 100٪ گاشتم اما محیط خالیه از ترافیک...کسی از دوستان میتونه کمک کنه ایراد از کجاست ؟البته یکجا خوندم که میگفت باید ترافیک خود شبیه ساز را disable کنی ولی پیدا نکردم از کجا باید disable کرد...اگه کسی نصب کرده به ما هم یاد بده...ممنونم

کدام نسخه از برنامه رو دارید؟

PC Flight Simulation Geek Since 1998
boris
  • boris
  • 54.32% (معمولی)
12 سال پیش
ورژن 5.1 ...ممنون
boris
  • boris
  • 54.32% (معمولی)
12 سال پیش
سلام...اقا من اصلا بیخیال mytraffic شدم و پاکش کردم هم فولدرش را و هم از قسمت liberary اما حالا باز هم ترافیک خود شبیه ساز هم نمیاد میخواستم خود شبیه ساز را پاک کنم دوباره نصب کنم گفتم اول یک سوالی بپرسم که راهی نیست ترافیک شبیه ساز را دوباره بیارم؟...این mytraffic بیچاره کرد مارو همون ترافیک شبیه ساز برگرده خوبه...ممنون
boris
  • boris
  • 54.32% (معمولی)
12 سال پیش
بالاخره مشکل mytraffic را حل کردم به قولی همه کارها شده بود فقط یک فوت کوزه گری کم داشت که با دمیدن اون درست شد[10of10]