Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
15 سال پیش
سلام
من واقعاً متوجه نمیشم.شما دی وی دی 2 رو در درایو قرار میدی بعد فایل msxml.msi رو اجرا می کنی و پس از طی مراحل نصب و پیغام موفقیت آمیز بودن ,شبیه ساز رو اجرا می کنی و بازهم همون پیغام رو میده؟

از داخل Add/Remove Program مطمئن بشید که MSXML4 SP2 Parser and SDK نصب شده.
PC Flight Simulation Geek Since 1998
Aryan
  • Aryan
  • 52.04% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان سوار شروع کننده موضوع
15 سال پیش
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
15 سال پیش
Aryan نوشت:

نصب هست

UserPostedImage 

درسته ولی اون چیزی که داره نشون میده فقط 0.04 مگابایت هست که این اصلاً منطقی نیست ونشاندهنده این هست که یک مشکلی وجود داره.حجم معمولی باید بالای 1.3 مگابایت باشه.
یک بار حذف کنید و دوباره نصب کنید.اگر نشد با استفاده از برنامه Windows Installer CleanUp به اصطلاح Installer ذخیره شده در حافظه پنهان (Cache) رو حذف کنید.
Aryan
  • Aryan
  • 52.04% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان سوار شروع کننده موضوع
15 سال پیش
با سلام
جناب مرصعی ممنون از راهنماییهای شما و دوستان من شبیه ساز ایکس رو پاک کردم و هنوز فرصت نشده که نصبش کنم انشاالله بعد از نصب نتیجه رو اعلام می کنم.

ولی بازم یه مشکل اینبار در رابطه با جویستیک هست [blackhee] راستش من از جینیوس مدل button-10 استفاده میکنم مشکلی که دارم اینه که خیلی حساسه و تا دستم رو به جویستیک می گیرم هواپیما واکنش نشون می ده و معمولا به راست متمایل میشه خیلی سعی کردم تا کالیبرش کنم ولی نتونستم[dangerpc] گفتم شاید دوستان بتونن منو راهنمایی کنن......با تشکر@};-
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
15 سال پیش
سلام
اول اینکه کالیبراسیون رو بطور دقیق و کامل انجام بدید.بعد در شبیه ساز از منوی Settings > Controls گزینه Sensitivity رو در حالت حداقل و Null Zone رو در وسط قرار بدید و تست کنید. اگر کنترل سنگین شده یه مقدار Sensitivity رو بیشتر کنید و ادامه بدید تا نتیجه مطلوب رو بدست بیارین.البته توجه کنید جوی استیک هایی که خیلی سفت هستند اصلاً مناسب پرواز نیستند.در زیر بعضی ها یک پیچ هست که سفتی دسته جوی استیک رو تنظیم میکنه.