سلام آقای باقری عزیز@};-
به شما اطمینان میدم شرایط واقعی امرجنسی در پرواز آخر برادر و کاپتان فخر مرحوم در بیس قزوین به مراتب خطرناکتر از از دست دادن موتور تو 4500 پایی رامسر بوده
این دو عزیز در اون لحظه زیر 1000 پا ارتفاع داشتن و هواپیمای سسنا 172 پر از سوخت بوده و وزن کاپتان فخر هم به هواپیما اضافه شده . این از نظر من و کسایی که
با این مدل هواپیما پرواز کردن و به این جریان آگاه هستن یعنی فاجعه . این دو مرحوم واقعا زمان خیلی کمی داشتن برای گرفتن تصمیم درست. صحبت تجربه هم برای جایی
خوبه که بشه به درستی ازش استفاده کرد.
از دست رفتن واقعی موتور برای خود من هم در ارتفاع 4000 پایی از سطح اتفاق افتاده ولی زمان کافی داشتم تا اول خودم رو پیدا کنم بعد گزارش بدم بعد دونبال اصل مشکل باشم و بفهممش بعد پروسیجر درست رو انتخاب بکنم و درست انجام بدم . که خدا رو شکر موتور با ایر استارت برگشت .حالتی که خود محمد هم تجربه کرده بود
قطعا یکی از دلایل وقوع این حادثه غم انگیز زمان بسیار کوتاه برای انجام کار درست بوده . البته باز هم راهایی که به مرحله آخر یه تصمیم درست ختم میشه وجود داره...
نمیتونم درست شرحش بدم چون نوشتاری نیست. دوست عزیز انجام پروسیجر درست که مثلا 10 تا آیتم داره در شرایط واقعی کار ساده ای نیست باور کنید انجام ندادن یا
درست انجام ندادن حتی یکی از آیتمها میتونه به منزله پذیرفتن مرگ به معنای واقعی باشه
به عنوان مثال هنگام ایر استارت در یکی از آیتمها گفته شده اهرم گاز ( تراتل ) باید در حد وسط ( میدل پوزیشن ) باشه تا سوخت زیاد وارد سیستم سوخت رسانی نشه و باعث خفه شدن موتور و عدم برگشتش نشه. این یکی از چندینه
آقای باقری اون دوتا هواپیمای دیگه ای که شما در بیس قزوین دیدین سسنا نیستن و هواپیمای تکنام p92-js که البته به سسنا شبیه هست .این هواپیما در حالت حداکثر وزن باز هم یک سوم سسنا 172 وزن داره و مقایسه شرایط کرش دادنشون با هواپیمای مرحوم برادر بنا به دلایل مختلف نتیجه درستی نمیده و علمی نیست ( شرایط هر کدوم با هم فرق زیادی داشته ) که ای کاشک با این مدل هواپیما رفته بودن
از اینکه صبر پیشه کردین از شما و خانواده محترمتون تشکر میکنم @};- و خواهشم اینه که حتما منطقی و دور از احساسات جریان رو پیگیری کنید . میدونم کار خیلی سختیه .