Ebrahim Sabih
  • Ebrahim Sabih
  • 59.64% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
12 سال پیش
با سلام . . .

آقای محمدی فر عزیز این چه حرفیه , من هیچوقت همچین کار و قصدی نداشتم که خدایی نکرده به کسی بی احترامی بکنم یا خدایی نکرده کسی رو کوچیک کنم . . .

اگر شما از من ناراحت شدید به بزرگی خودتون ببخشید و بعد خدا ببخشه , من قصد ناراحت کردن کسی رو ندارم و نداشتم . . .

آقای محمدی فر عزیز من نه خودم رو دور میزنم نه کسی رو و همیشه واقع بین بودم , و این مثائلی که شما به این اطمینان بازگو میکنید من به چشم ندیدم و تازه از شما چند

مورد رو شنیدم که فکر میکنم به من و شما مربوط نمیشه . . .

من میخوام بدونم این مثائلی که فرمودید به شما چه ضربه ای زده؟ مالی؟ جسمی؟ روحی؟ شغلی؟ معنوی؟

هر کس خودش و خداش میدونه و شما نمیتونید گناه کسی رو بشورید . . .

آقای محمدی فر عزیز همینجا این مساله رو تمومش میکنم و فقط در همین اندازه به شما میگم که من در محیط شغلم در هر هواپیمائی که پرواز داشتم هم

Cabin Crew و هم Cockpit Crew خیلی خوب و محترمی داشته و محیط کاری بسیار سالمی بوده و من از بچگی عاشق پرواز بودم و عاشقانه و با جان و دل به مردم عزیزمون

خدمت میکنم و وظیفه من و همکارانم این هست که برای شما آسایش و آرامش رو در پرواز فراهم کنیم . . .

آقای محمدی فر عزیز ممگنه بدونم سمت شما چی هست و کجا در کدام قسمت هوانوردی مشغول به انجام وظیفه هستید؟
Ebrahim Sabih
  • Ebrahim Sabih
  • 59.64% (معمولی)
12 سال پیش
Capt.ziaie نوشت:

حرف اقاى محمدى فر كاملا درست مى باشد
چرا راه دور برويم يكى از دوستان نزديكمان ، اصلا چيزى از خلبانى و پرواز نمى دونست ولى چون ديد دوستش داره خلبان مى شه و دختر دوروبرش زياد مى شه رفت براى خلبانى انقدر هم پارتيش كلفته و پولداره كه امروز فردا بعد از گرفتن IR بره براى ايران اير اينا بپره ، اخه اين خلبانه ؟؟؟ كسى كه براى هوس بازى مى ره براى خلبانى؟؟؟
متاسفانه خيلى ها دارن از اين شغل سوء استفاده مى كنند و نه تنها جون جودشونو به خطر مى اندازن ( به درك ) جون مسافران عزيز هم به خطر مى اندازن و خدايي نكرده حادثه مى افرينند
جان اون كسى كه براى هوس بازى خلبان مى شه ببخشيدا به درك
ما اگر با همين وضع پيش بريم خلبان هاى فعلى مانند خيلى ها كه معروف هستند و شما مى شناسيد .... باز نشسته شدن و اين افراد نبض هوانوردى ايرانو به دسنشون مى گيرند
خدا رحم كن
البته منظور من با همه خلبانان جوان نيست با اون نامرد هايى است كه اسم خودشونو مرد مى ذارن و براى دختر بازى اينا و هوس ، جان مردم را مى گيرند و فرصت هاى شغلى اى كه افراد علاقمند به هوانوردى دارند را از بين مى برند

با سلام . . .

آقای ضیایی عزیز , همون یکی از دوستان نزدیک شما حالا که رفته دانشکده خلبانی حالا به هر دلیل از خلبانى و پرواز خیلی چیزا میدونه که ممکنه من و شما هم ندونیم و

شما زیاد حرص نخور به 2 دلیل:

1. جون مردم (مسافرها) به خاطر این آقا و دختر بازیش به خطر نمیفته چون هواپیما کاپیتان و در بعضی هواپیماها مهندس پرواز داره و حواسشون به همه چیز و جون مسافر ها هست . . .

2.این آقا که شما میفرمائید به همین آسونی و سادگی و راحتی استخدام نمیشه که شما میفرمائید اونم کجا ایران ایر 😂 , حالا هر چقدر که پارتیش کلفت باشه (برید تحقیق کنید کاملا متوجه میشید) . . .

در پایان صحبتم آقای ضیایی عزیز از وضع خلبان ها نگران نباشید و هیچکس و هیچ خلبانی به خاطر دختر بازی و هوس جون کسی یا مسافری رو نمیگیره و اینگونه خلبانان

هیچ کاری به فرصت شغلی خلبانان دیگر ندارند . . .
Ebrahim Sabih
  • Ebrahim Sabih
  • 59.64% (معمولی)
12 سال پیش
mehornet نوشت:

نقل قول:

حق ارتفاع هم چيز ديگري است كه مهمانداران از آن محرومند. جعفري در اين باره مي گويد مهمانداران گاه در برخي پروازها تا ارتفاع 35 الي 40 هزار پا هم بالامي روند، اما هيچ گونه حق ارتفاعي دريافت نمي كنند، اين در حالي است كه حتي كتابداران كتابخانه ها به دليل اين كه از نردبان براي جابه جايي كتاب بالامي روند، از اين حق برخوردارند.

ابراهیم جان سلام برادر @};-
خوشحالم که تو انجمن یه دوست مهماندار هم داریم[bowing]

آقا ارتفاع گرفتن تو پرواز برای مهماندارها واقعا حقوقی ایجاد میکنه😕 و کلا کی تعیین میکنه که مثلا یه مهماندار تو یه ماه چه ارتفاعاتی بوده.
راستی خلبانها هم چیزی به اسم حق ارتفاع ندارن .

سلام دوست عزیز . . .

دوست عزیز حق ارتفاع یکسری تعرفه و آیتم هایی داره که شامل اون خلبان و مهماندار میشه که هواپیما در اون ارتفاع خاص پرواز کنه و همه چیز رو ایرلاین میدونه که چه

هواپیمایی در کدام تاریخ در چه مسیر و چه ارتفاعی پرواز کرده و کابیبن کرو و کاکپیت کروش کیا بودن . . .
Cpt.mohammadifar
12 سال پیش
Ebrahim Sabih نوشت:

با سلام . . .

آقای محمدی فر عزیز این چه حرفیه , من هیچوقت همچین کار و قصدی نداشتم که خدایی نکرده به کسی بی احترامی بکنم یا خدایی نکرده کسی رو کوچیک کنم . . .

اگر شما از من ناراحت شدید به بزرگی خودتون ببخشید و بعد خدا ببخشه , من قصد ناراحت کردن کسی رو ندارم و نداشتم . . .

آقای محمدی فر عزیز من نه خودم رو دور میزنم نه کسی رو و همیشه واقع بین بودم , و این مثائلی که شما به این اطمینان بازگو میکنید من به چشم ندیدم و تازه از شما چند

مورد رو شنیدم که فکر میکنم به من و شما مربوط نمیشه . . .

من میخوام بدونم این مثائلی که فرمودید به شما چه ضربه ای زده؟ مالی؟ جسمی؟ روحی؟ شغلی؟ معنوی؟

هر کس خودش و خداش میدونه و شما نمیتونید گناه کسی رو بشورید . . .

آقای محمدی فر عزیز همینجا این مساله رو تمومش میکنم و فقط در همین اندازه به شما میگم که من در محیط شغلم در هر هواپیمائی که پرواز داشتم هم

Cabin Crew و هم Cockpit Crew خیلی خوب و محترمی داشته و محیط کاری بسیار سالمی بوده و من از بچگی عاشق پرواز بودم و عاشقانه و با جان و دل به مردم عزیزمون

خدمت میکنم و وظیفه من و همکارانم این هست که برای شما آسایش و آرامش رو در پرواز فراهم کنیم . . .

آقای محمدی فر عزیز ممگنه بدونم سمت شما چی هست و کجا در کدام قسمت هوانوردی مشغول به انجام وظیفه هستید؟

یاالله ...
(آقا تورج میبینی تورو خدا ؟؟؟ 🤣 خدایی جای من بودی ساکت میموندی؟؟؟ .... آقای سبیح (اگر املای استون رو اشتباه نوشتم پوزش میخوام) ، من به آقای مرصعی گفتم که حقایق رو گفتم و ادامه نمیدم اما نمیدونم چرا همیشه از کلماتی استفاده میشه که آدم رو وادار به پاسخ میکنه ... آخه ما فرهنگ سکوت هم نداریم... اگر جواب ندیم طرفمون فکر میکنه عقب نشینی کردیم ... که برای اثبات خلافش باید دوباره وارد عمل شیم!)

اینو بگم که دوستیها به جای خودش اما من در بحث هوانوردی با هیچ احدی شوخی ندارم ... مثل زمین فوتبال ... توی زمین میجنگم و بیرونش با حریفم خوش و بش میکنم ، پس امیدوارم شما هم ناراحت نشید ... بنده که ناراحت نمیشم چون میدونم در مورد چی صحبت به میون میارم.... خب ... به سبک خودم پاسخ میدم :

از شما چند مورد رو شنیدم که فکر میکنم به من و شما مربوط نمیشه . . .

شاید به شما مربوط نشه اما به من خیلی هم مربوط میشه ، دلیلی نمیبینم بیشتر توضیح بدم

فکر نکنید که جوابی نیست ... هست اما شرمنده ام ... با شناختی از شخص شما، و انجمن دارم ،پاسخ بنده در سطح اینجا نمیگنجه و وقت گذاشتن برای پاسخی که یک مقاله زیست شناسی،اقتصادی،جامع شناسی،سیاسی،روانشناسی،هوانوردی هست کار بیهوده ایست، اون جایی که باید بحث بشه میشه! که تخصص اینجا هم نیست!!

Cabin Crew و هم Cockpit Crew خیلی خوب و محترمی داشته و محیط کاری بسیار سالمی بوده و من از بچگی عاشق پرواز بودم و عاشقانه و با جان و دل به مردم عزیزمون خدمت میکنم و وظیفه من و همکارانم این هست که برای شما آسایش و آرامش رو در پرواز فراهم کنیم . . .

سپاس خداوندی که کروی همکار شمارو از خوبان قرار داده ... / فقط شما نیستید که عاشق پرواز بودید از کودکی ... / وظایف خدمه پرواز مشخص هست ... توی این رقابت سنگین برترینهای هوانوردی فکر نمیکنم این نکاتی که فرمودید چیز خاصی باشه! ... جبهه گیری هم نفرمایید،بنده با وظایف یک مهماندار اونقدر که باید آشنا هستم که در موردش اینگونه حرف میزنم ،اگر آشنا نبودم حرفی نمیزدم،شک نکنید ...

از لحنتون اصلاً خوشم نیومد ... حس تحقیر توش دیدم ...
شما تمایل داشتید اعلام کردید، بنده دلیلی نمیبینم که اعضای این انجمن بدونن من چکاره ام!!! حتی نزدیکترین دوست من در این انجمن نمیدونه من دقیقاً چکاره ام!!!... همونقدر که بعنوان علاقمند بشناسید کفایت میکنه ! ...
اما چون میدونم زیادی فکرتون پرت نشه عرض میکنم ... نمیدونم عمر هوانوردیتون از کجا شروع شده اما بنده از زمانی که بُن ایر (بنیاد) پرواز میکرد بودم توی این فیلد

شما احتمالاً یا هسا هستید یا نفت ...

به هر حال دعاگوتون هستم تا انشاالله وارد بازیهای کثیف هوانوردی نشید، شاهد حضور درخشانتون در مدارج بالاتر باشیم ،ضمناً پیشنهاد میکنم در بخش معرفی اعضا یه مختصری از خودتون بفرمایید

آقای ضیایی ...
در این ضمینه حرفتون تا حدی قبول اما ناپخته مینویسید ...

آقا محسن عزیز...
شرمنده ام که جدیداً یه سریا اینقدر خنگ شدن که برای یه همچین مسائل احمقانه ای دست به چنین کارهایی میزنن ... به قول یکی از دوستان ،میخوان دختربازیشون با کلاس باشه ... خودتونم میدونید که روی خلبانها و کلاً هوانورد جماعت یه جور دیگه حساب میکنن!!! ... البته اگر زرنگ باشن مثل اون آقایی که پارسال دستگیرش کردن عمل میکنن که رفته بود یونیفرم خریده بود، با اون لباس خلبانی 5 دختر رو فریب داده بود و تجاوز کرده بود ... توی برنامه درشهر هم نشونش داد .... آقا چیزای عجیب و غریب زیاده...سخت نگیر 🤣 !

رسماً اعلام میکنم هرچی هم که بشه دیگه پاسخ نخواهم داد ... چیزی که باید گفته میشد انجام شد ... خواه بپذیرید،خواه نپذیرید ...

در پناه خدا
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو