بسم الله الرحمن الرحیم ...
امیدوارم متنی که مینویسم دردسر ساز نشه ، صحبت بسیار دارم ،از خیلی اتفاقات و گفتنی ها هم چشمپوشی میکنم چون فرصت کافی ندارم و همچنین با نوشتن نمیشه اونها رو بیان کرد ، اما یک شمای کلی رو از هوانوردیمون مخصوصاً مهمانداری میگم خدمت عزیزان ...
شغل مهمانداری در ایران کار طاقت فرسایی هست مخصوصاً برای خانمها از نظر جسمانی و برای آقایون از نظر درآمد...
فیزیک خانمها و همینطور از نظر بالینی موجب میشه که در برخی معذوریتها قرار بگیرن ... فشار کاری، کمبود استراحت ، سرپا بودن ، تأثیر محیط باعث تسریع در پیر شدنشون میشه ... شاید بخندید اما پوستشون خراب میشه ...
ضمناً مهماندارها پس از مدتی دچار بیماریهای عروقی میشن ، دستگاه گوارش دچار مشکل میشه و انواع و اقسام فشارهای عصبی بهشون وارد میشه
آقایان هم که عملاً نان آور هستند درگیریهای فکریشون مضاعف میشه
حالا این در یک شرایط نرمال هست اما ایرلاینهای ما چطورن؟؟؟
ساعت کار تا اونجایی که میدونم برای همایی ها از لحظه ای که پیکاپ سوار میشن شروع میشه ... اما برای ماهانی ها که نه پیکاپی دارن نه چیزی از لحظه پرواز !!!
به گفته خود ماهانیها ، این لاین برده داری میکنه ... به شدت کار میکشه و حقوقی ناچیز در برابر میزان کار میده!
وضعیت ورود به تمام مشاغل ما نه تنها هوانوردی نیاز به بندهای پ1(پول) / پ2(پارتی) /پ3(پاچه خواری) و سایر موارد داره و کمتر پیش میاد که شایسته تر، برای کار گزینش بشه ... ، هم اکنون علاقمندان به مهمانداری که واجد شرایط هستند ( فیل*تر های ورودی مثل قد وزن ، تحصیلات ، سن و...) در یکی از آموزشگاههای مربوط دوره میبینن ، بعد از اتمام دوره با یک گواهی (Certificate) مثل سایر افراد در دیگر زمینه ها یه دور قمری توی شرکتها میزنن ، اپلیکیشن پر میکنن ، تا شاید دری به روشون باز بشه و با استفاده از بندهایی که عرض کردم وارد بشن و دوره تخصصی تایپ ببینن و انشاالله وارد کار بشن ...
اما ...
هوانوردی ما چگونه است؟
ببخشید که بی ادب میشم اما هوانوردی ما کثافت محضه ... منجلاب گند کاری ... چرا؟؟
(این بخش فکر میکنم سانسور بشه ، از نظر من بلامانع هست اما مینویسم)
وقتی دختران ما حالا به هر دلیلی (قرو فر اومدن ، پز دادن، یا علاقه ویا واقعا به قصد کار و...) میان توی این فیلد و بعد از مدتی آدم دیگه ای میشن ... وقتی یک بد کاره میاد و به راحتی به خاطر شرایطی که داره استخدام میشه و کل نیروی عملیاتی یک ایرلاین رو به عرش میرسونه (امیدوارم منظورمو فهمیده باشید) و اخراج میشه اما چون خیلی کیف میداده همه ایرلاینها دست به دستش میکنن !!! ... وقتی طرف با پارتی میاد بعد توی پرواز توی کیف 3 نفرشون انواع و اقسام مشروبات الکلی کشف میشه ، گراندشون میکنن ، اما با رجوع به بخش عرش اعلا !!! دوباره بر میگردن و این سیکل تن فروشی برای ادامه حیات کاری تکرار میشه ....
وقتی همسر یک نفر مهماندار یا خلبان میشه بعد مدتی گشتن توی اجتماع کثیف هوانوردیمون به خاطر چیزهای احمقانه و صرفاً برای لذت طلاق میگیره و با یکی از افراد رفیق میشه ... حالا ازین هوانوردی چه انتظاری میشه داشت؟؟؟ ... چه امنیتی داریم ما؟؟؟
این گند کاری حتی تا کارمندای فرودگاه هم رسیده ... حتی تا آژانسها ...
زمانی که پدرم آژانس دار بود یادمه تعریف میکرد که فلان کس توی آژانس همکار چه ها میکنن با دخترهای مردم تا استخدام بکنن ...
مسئله پیش میاد که خب خانمها میدونن اینطوریه ...چرا میان؟؟!.... دلیلش بر میگرده به اوضاع اقتصادی و جو حاکم یک مملکت که قداست پاکی اهمیتش فقط توی جملات زیبای فیسبوکی هست نه به عمل ...
خلبانمون توی پرواز وقتی فکرش روی اینه که چطوری مخ مهماندار جدیده رو بزنه ، انتظار چی دارین ازش؟؟؟ ... آیا این آقا همونی نیست که ماشین N تمنی باباش زیر پاشه و فکر میکنه چون پول داره باید صاحب همه چیز باشه ؟! ... اونوقت که بهش کار نمیدن واسه ما قیافه مظلوم میگیره ... 😠
از همه بد تر هم مزخرفاتیه که یک سری از مردم با فرهنگ!!!!! توی پرواز نثار کارکنان میکنن ... تو شاگرد شوفری... من پوووللل دادم... تو گارسون خوش تیپی نه بیشتر و کلی حرف دیگه ... چنین مشکلات از سر بی فرهنگی رو هم داریم که خستگی رو به تن میذاره ...
این مشکلات فقط برای ما و کشور ما نیست اما در جاهای دیگه به مراتب بسیار بسیار کمتر از ماست ...
من نمیگم همه بد هستن ... اما وضع حاکم اینگونه هست ...
نیاید بگید محمدی فر داری چرت میگی ، اینو جلو تر گفته باشم ، آدمی نیستم که در مورد نادانسته هام حرف بزنم ... بسیار حرف دیگه ای دارم که چون بر میگرده به شرایط جامعه اینجا نمیشه گفت ... خیلی اتفاقات وحشتناکی داره در زیرپوست هوانوردی ما میوفته اما نمیدونم چرا دوا و درمونش نمیکنن !!! ...
دلم برای اونایی که به حق وارد میشن و پاک تلاش میکنن و عرق میریزن تا نون حلال ببرن سر سفره هاشون میسوزه ...
امیدوارم یه انقلاب بزرگ در هوانوردیمون رخ بده واگرنه ما خیلی وقته که در حال سقوطیم ...
ویرایش بوسیله کاربر
12 سال پیش
|
دلیل ویرایش: نامشخص
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو