مثل اینکه بنده باز باید وارد عمل شم !
آقای ضیایی با کمال احترام خدمتتون عرض کنم ، اینکه با مزاح به خانم حدادی نحوه پروازشون رو با توجه به مشاهداتم از وضعیت کاکپیت متذکر شدم صرفاً به این جهت بود که ایشون با کمی با بالا تر بردن سطح دانش پرواز ،و نزدیک کردن اون به واقعیت لذت بیشتری از محیط شبیه ساز ببرن
درسته که بالفعل هم اثبات شده که خانمها توانایی رانندگی کمتری دارن (اثبات علمیش هم باز هست ، اگر دوست داشتید ارائه میکنم) اما ربطش رو به این تاپیک و موضوع مورد بحث نمیفهمم !
در این مدتی که بنده در انجمن بودم ، خانم حدادی تنها کاربر خانم فعال بودند ، بجای اینکه کمکشون کنیم چرا باید با حالت تمسخر برخورد کنیم؟؟؟
بله ، یه زمانی هست که افراد به هم نزدیک هستند و واقف به ادبیات هم ، اون زمان تا حدی میشه باز سخن گفت اما بنده دلیل موجهی براتون نمیبینم ، بجای این صحبتها سعی کنید با نکات خوب بهشون کمک کنید که حتی برای شما هم میتونه لذتبخش باشه ...
ضمناً اضافه کنم ؛ "تا مرد سخن نگفته باشد، عیب و هنرش نهفته باشد" ... الآن یه نفر باید از شما بپرسه که معنی این عبارت رو توضیح بدید :
چراغ هاتون هم فك كنم يا همش خاموشه يا همش روشنه كه استاندارد نيست
عزیز من چرخ از کی تابحال روشن میشه که ما خبر نداریم؟🤣 ... سعی کنید اگر هم نکته ای رو متذکر میشید ، درست بیان کنید ...
بله،اهرم ارابه فرود به منظور جمع کردن چرخها بعد از airborn شدن باید در حالت UP قرار بگیره و پعد از تکمیل پروسه مورد نظر اهرم رو در حالت LOCK یا به عبارتی UP and LOCK قرار داد ، در غیر این صورت باعث صدمه دیدن سیستمک مکانیکی ، هیدرولیکی چرخها میشه ...
ضمناً اگر بخوایم خیلی هم مته به خشخاش بذاریم من باید بگم چرا تایمر ست نشده !!!😂 ...
بگذریم ... ☮
وقت بخیر
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو