Co-pilot
  • Co-pilot
  • 54.84% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین نشان شروع کننده موضوع
12 سال پیش
• نشان روی سینه اش " ! ... Any Time Baby " ویژه رهگیر شکاری اف 14 تامکت ..... " هر لحظه [ آماده ام ] عزیزم... ! "

• پیش از طلوع آفتاب و در ساعت 4:30 بامداد روز پنجشنبه ششم بهمن ماه 1390 ؛ با اعلام وضعیت اسکرمبل ( احتمال تجاوز هوایی ) در آسایشگاه کشیک پایگاه ششم شکاری نیروی هوایی ارتش ایران ( بوشهر ) ، پرندۀ آهنین بالش گربه درنده آسمان ، اف 14 تامکت شماره 6063 را تاکسی کرد و در دل آسمان جای گرفت و تنها سه دقیفه بعد ار صفحه رادار محو شد !!!

• پیکر پاک و آسمانی اش ، در حالی که از آن ... باقی نمانده بود ، به همراه همرزم دیگرش کیلومترها دورتر از محل حادثه در دریا یافت شد.

• در اخبار محدود رسانه های فضای مجازی ، علت سقوط تلویحاً جهت عوام ! نقص فنی اعلام و علت اصلی حادثه به بررسی های بیشتر وعده به قیامت شد !! و هرگز اعلام تشد !

• حال چه این حادثه به دست جنگندۀ شبح فام دشمن رخ داده و چه مثال بسیاری موارد دیگر ، خطای پدافند خودی ! ( این بار نیروگاه ) آنچه بر دل دوستان و دوستداران و عاشقان مردان آسمان تا هست زخمی ماندگار شد ... تشیع پیکر دو عقاب بال و پر سوخته محافظ آسمان میهن در نهایت سکوت خبری و رسانه ای و بی حضور مردمان برای ادای دین به آنان شد !!

• جاویدان ، کاپیتان سرهنگ دوم خلبان علیرضا کریمایی تامکت 6063

• روح بلندش شاد و نام کم یادش گرامی باد ... @};-

بر گرفته از فیس بوک

UserPostedImage
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
12 سال پیش
Rio ایشون چه کسی بوده؟
PC Flight Simulation Geek Since 1998
Co-pilot
  • Co-pilot
  • 54.84% (معمولی)
12 سال پیش
تورج جان معذرت من اطلاعاتم نسبت به هوانوردی کمی ضعیفه ؟ [blackhee]

Rio یعنی چی ؟:-k
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
12 سال پیش
ارسال شده توسط : Co-pilot 

تورج جان معذرت من اطلاعاتم نسبت به هوانوردی کمی ضعیفه ؟ [blackhee]

Rio یعنی چی ؟:-k

منظور خلبان کابین عقب یا همون افسر تسلیحات هست (Radar Intercept Officer)

PC Flight Simulation Geek Since 1998
Co-pilot
  • Co-pilot
  • 54.84% (معمولی)
12 سال پیش
تورج جان طی تحقیقی که کردم
کابین عقب در اختیار شهید سرگرد فصیحی بود ( Radar Intercept Officer ) و کابین جلو در اختیار شهید سرهنگ علیرضا کریمایی

UserPostedImage
کاربرانی که در حال مشاهده موضوع هستند