mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
12 سال پیش
سلام خدمت تمام دوستان@};-

این هم از این ریپینت که خیلی مورد علاقه شخصیه من هست . فکر نکنم کسی هم تا الان براش پینتی زده باشه . امیدوارم از اون در پرواز لذت ببرید .
ادانهای حرفه ای captainsim به همراه ریپینت کیتهای با کیفیت این امکان رو داد تا با تلاش یه طرح خوب برای ایران بزنم .

راستی برای fs2004 هم همین رو طراحی کردم ولی به علت تکسچرهای بیشتر حجمش تا 85mb افزایش پیدا کرده و هنوز امکان آپلودش رو ندارم .

هدیه ولنتاین تقدیم به همه دوستان

UserPostedImage  

UserPostedImage   UserPostedImage   UserPostedImage  

UserPostedImage  

از لینک زیر با حجم 5.3mb

http://dfs2.flightsim.com/download.php?fn=iran_air_force_iriaf_lockheed_c-130e.zip 
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
12 سال پیش
محسن جان این چندمین ریپینت شما هست؟
PC Flight Simulation Geek Since 1998
Parham Ziaie
  • Parham Ziaie
  • 61.42% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب یار
12 سال پیش
عجب كيفيتى داره
اقا دستت درد نكنه
امام على :
*هنگامی که از چیزی می‏ترسی، خود را در آن بیفکن، زیرا گاهی ترسیدن از چیزی، از خود آن سخت تر است
UserPostedImage
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
12 سال پیش
ارسال شده توسط : ایرانسیم 

محسن جان این چندمین ریپینت شما هست؟

سلام تورج جان این سوال شما باعث شد فکر کنم تا الان چندتا پینت زدم باور کن شمارشش دستم نیست ولی فکر کنم یه 60 هفتادتایی شده باشه . سعی کردم همشون رو با دقت بالا انجام بدم . چون به نرم افزارهای گرافیکی هم علاقه زیادی دارم شروع ریپینت ادانها برای من خیلی با حال بود . یه جورایی مثل رنگ کردن یه ماکته که نتیجش یه حس جالب داره .

البته عمده ریپینتهام مربوط به fs 2004 هست چون از اون سال با fs آشنا شدم و البته کمکهای شما @};- در این مورد باعث پیشرفت من بوده . الگوی من کارهای بسیار با دقت امیر آل محمد هست که تقریبا میتونم بگم من رو جادو کرد [approve] که از این طریق ازش تشکر میکنم.

چند وقت قبل فکر کردم یه گالری از ریپینتهام تو ایران سیم بزارم ، بعدش گفتم شاید بهتر باشه همراه با آپلودشون باشه . عشقه دیگه داداش 😊

mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
12 سال پیش
ارسال شده توسط : Cpt.ziaie 

عجب كيفيتى داره
اقا دستت درد نكنه

به جان خودم این یکی خیلی سخت بود . رسوندن خطوط رنگ تیره به هم رو نقاط مختلف این طرح و هر بار امتحان کردنش ، کلافه کننده بود . حالشو ببر دادا @};-