amin15
  • amin15
  • 52.32% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار شروع کننده موضوع
12 سال پیش
سلام دوستان
دیروز بعد از چند روز تنبلی بالاخره صبح زودتر پاشدم و به نمایشگاه هوایی رفتم. این دومین بار بود که به این نمایشگاه می رفتم. ماشاالله هر روز هم وضعیت هواپیماها بدتر میشه.
قبلا داخل دو فروند B727 VIP که متعلق به خاندان پهلوی بود میشد رفت ولی این دفعه در ها رو بسته بودند.
اینم از عکسها. امیدوارم که خوشتون بیاد.
F-27:

UserPostedImage 

F-28:

UserPostedImage 

UserPostedImage 

UserPostedImage 

UserPostedImage 

اینم از 727های VIP که فکر میکنم یکیش متعلق به اشرف پهلوی بوده.

UserPostedImage 

UserPostedImage 

UserPostedImage 

شیشه سمت خلبان این هواپیما شکسته بود در نتیجه تونستم از داخلش عکس بگیرم. کلا همه چی رو در آورده بودن دیگه.

UserPostedImage 

UserPostedImage 

UserPostedImage 

UserPostedImage 

UserPostedImage 

UserPostedImage 

UserPostedImage 

UserPostedImage 

UserPostedImage 

UserPostedImage 

این هم L-1011 هست. دو فروند ازش تو نمایشگاه بود. فکر میکنم که یک فروند در گذشته در اجاره ماهان و دیگری در اجاره آسمان بوده.
اگه اشتباه میکنم دوستان لطف کنند تصحیح نمایند.

UserPostedImage 

UserPostedImage 

UserPostedImage 

UserPostedImage 

Boeing 737-200 - یه زمانی واسه خودشون چه بروبیایی داشتن.

UserPostedImage 

UserPostedImage 

اینم از توپولف های خدا بیامرز که فکر میکنم تو مهرآباد پارک بودن.

UserPostedImage 

UserPostedImage 

UserPostedImage 

UserPostedImage 

این عکس رو از فاصله دور از فارسکو گرفتم.

UserPostedImage 

ببخشید اگه طولانی شد. با سپاس@};-
*هیچگاه به قدرت واقعی خود پی نخواهید برد مگر اینکه قوی بودن ٬ تنها گزینه باقی مانده برای شما باشد*
maryam
  • maryam
  • 66.72% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
12 سال پیش
نمایشگاه هوایی....... یادش بخیر اولین بار 13 به در 1388 با خوانوادم رفتم اون روز برای اولین بار بود که هواپیما از نزدیک میدیدم.......به خصوص هواپیمای دی سی 3.....اتفاقا هواپیماهای اشرف و محمد رضا رو داخلش رو دیدم.........هر موقع میخوام برم دانشگاه همیشه از کنارش رد میشم و دلم هوای اون روزو میکنه........تشکر بابته عکسات
سنگی که طاقته ضربه های تیشه را ندارد تندیسه زیبایی نخواهد شد

captain mahan
  • captain mahan
  • 50.02% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
12 سال پیش
منم سال 87 با پسر خالم اومدیم اینجا!! یادش بخیر جالب بود اما دلم برا این هواپیماهای بیچاره سوخت که زیر بادو بارون بودنو کسی محلشون نمیزاشت!! ...نمیدونستم قراره 2سال بعدش تو فرودگاه اهواز خدمت کنم و کنار این هواپیماها پست نگهبانی بدم دیگه از دست هرچی هواپیما بود خسته شده بودم !! والااااااااااااااااااااااااااااا......البته بگم هااااا بعد مدت کوتاهی پست خوبی دادن بهمو رفتم اون بالاهااااااا....!!
>> بلند آسمان جایگاه من است... <<
maryam
  • maryam
  • 66.72% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
12 سال پیش
ارسال شده توسط : maryam 

نمایشگاه هوایی....... یادش بخیر اولین بار 13 به در 1388 با خانوادم رفتم اون روز برای اولین بار بود که هواپیما از نزدیک میدیدم.......به خصوص هواپیمای دی سی 3.....اتفاقا هواپیماهای اشرف و محمد رضا رو داخلش رو دیدم.........هر موقع میخوام برم دانشگاه همیشه از کنارش رد میشم و دلم هوای اون روزو میکنه........تشکر بابته عکسات

سنگی که طاقته ضربه های تیشه را ندارد تندیسه زیبایی نخواهد شد

Parham Ziaie
  • Parham Ziaie
  • 61.42% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب یار
12 سال پیش
برادر خوش به حالت كه باز بود
من خونم دم اين نمايشگاه هست و چندين بار با كاربران قديمى و بسيار محترم ( م.ص.م و س.ع.ب) به اين نمايشگاه امديم ولى متاسفانه تعطيل بود
فرمودند كه از ٨ صبح تا ٢ بعد از ظهر به جز روز هاى تعطيل ( پنج شنبه و جمعه )
و عيد هم گفتند تعطيله ولى خوش بحالتون من بازم مى رم ببينم قسمت مى شه برم تو كاكپيت
اخرين بارى كه رفتم دو ماه پيش بود كه كلى عكس از خودم و دوستام تو كاكپيت گرفتم
امام على :
*هنگامی که از چیزی می‏ترسی، خود را در آن بیفکن، زیرا گاهی ترسیدن از چیزی، از خود آن سخت تر است
UserPostedImage