mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
11 سال پیش
با سلام خدمت تمام دوستان @};-

UserPostedImage

این از نظر من و البته از نظر ظاهری یعنی موفقیت در مهندسی معکوس، حالا اگر این همون نمونه ساخته شده باشه

ˈامیر سرتیپ فرزاد اسماعیلیˈ فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء در حاشیه مراسم رژه روز ارتش درجوار حرم مطهر بنیانگذار جمهوری اسلامی ، درگفت وگو با خبرنگار ایرنا، افزود: جدیدترین نسل پهپاد های حازم در ر ژه 29 فروردین سال 92رونمایی می شود.

وی گفت: یکی از دستاوردهای حوزه پدافندی ارتش، تولید و بکارگیری پهپهادهای پیشرفته است که امروز از نسل جدید پهپاهای ˈحازمˈ رونمایی شد.

وی اظهار داشت: پیشتر، پهپادهای ˈحازم 3 سامانه یا زهرا(س) 3، مرصاد 2 و سامانه شنود الکترونیکی صیاد 40 با قابلیت های پیشرفته، در مراسم رژه ارتش رونمایی شد.

وی تأکید کرد: پهپاد به عنوان لایه پنهانی، ما نمونه های پهپاد ˈحازمˈ را هم اکنون استفاده می کنیم و امروز از پهباد حازم 3در رژه روز ارتش پهپادی از این نسل را به رخ جهانیان می کشیم که بی نظیر است

سماعیلی ادامه داد: نیروهای مسلح ایران هم اکنون با در اختیار داشتن کلاس های مختلفی از پهپادها، دارای توان مضاعفی در رصد تحرکات دشمن در منطقه به خصوص در منطقه خلیج فارس و دریای عمان هستند.

اگر برای محصولات تولیدی ایران اسم ایرانی انتخاب بشه خیلی بهتره . من نمیدونم گیر دادن به این همه اسم عربی یعنی چی آخه مگر ما عربیم خوب برادرا اسم پارسی مگر چه ایرادی داره😕

UserPostedImage

گلوبال هاوکRQ-۴
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
11 سال پیش
محسن جان مطمئنی این عکس مربوط به پهپاد هست؟
PC Flight Simulation Geek Since 1998
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
11 سال پیش
سلام به دوستان گل @};-

والا تورج جان من خودمم خیلی تعجب کردم ولی خبر گذاریها این مدل رو به عنوان حازم معرفی کردن . خب خبر گذاری irna و یه چند تا دیگه هم بودن . البته خودم باورم نشد تا امروز ، که چند تا عکس جدید دیدم .

شایدم بازم این نباشه 😊

UserPostedImage

UserPostedImage

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص) ادامه داد: پهپاد «حازم» در 3 مدل برد کوتاه، متوسط و بلند به صورت یک لایه پنهانی برای قرارگاه پدافند هوایی توسط مجموعه قرب قرارگاه و متخصصین پدافند هوایی، طراحی شد.

وی تاکید کرد: از این پهپاد هم در بحث هدف، هم شناسایی و اگر نیاز باشد به عنوان محمول هوایی استفاده می‌شود.

اسماعیلی ادامه داد: این به معنی آن است که «حازم» هم می‌تواند به عنوان هدف برای سامانه‌های توپخانه‌ای و موشکی ما قرار بگیرد و هم می‌توانیم در ماموریت‌های شناسایی از آن بهره ببریم.

فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص) در خصوص نحوه انجام ماموریت این پهپاد نیز اظهار داشت: معمولا ما روی پهپاد «حازم» موشک نصب نمی‌کنیم، اما اگر نیاز باشد محموله‌های انفجاری بر روی آن نصب خواهیم کرد.

«حازم» به معنای استفاده از خواب و غفلت دشمن برای حمله به آنها است
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
11 سال پیش
نه محسن جان این نیست.این کرار هست بدون رنگ اصلیش
PC Flight Simulation Geek Since 1998
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
11 سال پیش

سلام تورج جان@};-

گفته شما درسته ، ولی همشهری نیوز این مدل رو حازم معرفی کرده [funcrazy] آخه من نمیدونم این پهباد بالاخره روز ارتش رو نمایی شده یا نه 😕
چون هیچ تصویری ازش نیست . راستی شما میدونی چه شکلیه این پرنده ؟؟