سلام به همه @};- دوستان این ریپینت رو که مربوط به رنگ آمیزی قدیمی آسمان هست ، زمانی که آسمان یه رنگ و لعابی داشت شاید دو سال پیش برای fs2004 طراحی کردم و چند روز پیش متوجه شدم با مدل fsx هم سازگاری داره یه اصلاح کوچیک داشت و آپلودش کردم . تقدیم همه دوستان گلمرنگ آمیزی این مدل هم نسبت به مدلهای f100 دیگه یه کم فرق داره 😄 خدایی این روزا آسمان یکی از بی حال ترین رنگها رو داره و فکر کنم اگر مجبور نبودن لوگوی شرکتشون رو هم نمیزدن . حیف a340 اینقدر ساده😞 😉 دانلود از لینک زیر با حجم 10 مگ برای fs2004/fsx http://www.flightsim.com/vbfs/fslib.php?do=copyright&fid=174052
سلام به همه @};- دوستان این ریپینت رو که مربوط به رنگ آمیزی قدیمی آسمان هست ، زمانی که آسمان یه رنگ و لعابی داشت شاید دو سال پیش برای fs2004 طراحی کردم و چند روز پیش متوجه شدم با مدل fsx هم سازگاری داره یه اصلاح کوچیک داشت و آپلودش کردم . تقدیم همه دوستان گلمرنگ آمیزی این مدل هم نسبت به مدلهای f100 دیگه یه کم فرق داره 😄 خدایی این روزا آسمان یکی از بی حال ترین رنگها رو داره و فکر کنم اگر مجبور نبودن لوگوی شرکتشون رو هم نمیزدن . حیف a340 اینقدر ساده😞 😉
ایرانسیم - اولین سایت مرجع شبیه ساز پرواز در ایران از کوکی ها استفاده می کند. با ادامه مرور این سایت، با استفاده ما از کوکی ها موافقت می کنید. جزئیات بیشتر بستن