S.Salahshour
  • S.Salahshour
  • 66.36% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین سوار شروع کننده موضوع
15 سال پیش
با سلام...

از تمامی دوستانی که در این ایونت عظیم شرکت کردند شخصا از طرف تمام بچه های اولین تیم کنترل پرواز ایران تشکر می کنم و باید بگم حضور همه دوستان بود که موجب رونق موفقیت و فعال بودن فضای ایران شد.
تیم کنترل ایران IAT از یک ماه پیش شروع به برنامه ریزی یک قرار پروازی در چنین ابعادی کرده بود و از همان روزهای اول بریفینگ ها و نکات و کارهای لازم جهت برگزاری هرچه بهتر این ایونت انجام می شد تا حدودا 1 دقیقه قبل از شروع ایونت.
بعد از طرح موضوع این قرار پروازی با مدیران فضای ایران . و طی چند جلسه با مدیران این برنامه مورد پذیرش قرار گرفت. همینجا از تک تک مدیران دویژن که در این رابطه دلسوزی کردند و راه رو برای ما باز گذاشتند و حمایت کامل و قاطع انجام دادند. کمال تشکر رو دارم و غیر از این چنین برنامه ای برپا نمیشد.
طبق برنامه ریزی قرار پروازی راس ساعت تایین شده شروع شد و همزمان گروه باز زدن دگمه کانکت وارد شبکه شدند...یکپارچه شدن فضای ایران به یکباره برای من شخصا لذت بخش بود. همه واحد ها آماده انجام عملیات بودند.....این یکپارچه گی نه تنها من بلکه نظر مسئولین درجه بالا سازمان ایوائو را به خود جلب کرد تا دقایقی به عنوان آبزرور فضای ایران را پوشش دهند.
از نشستن اولین پرنده تا آخرین پرنده که راس ساعت 10:30 دقیقه و اتمام کار بود پر از تجربه های جدید و هزاران نکته بود که گروه رو برای برنامه های بعدی آماده می کرد.
در وجود نا هماهنگی در بعضی بخش ها شکی نیست و من عذر خواهم ....اجرای چنین برنامه ای در چنین ابعادی موجب چنین نا هماهنگی هایی می شود که سعی در رفع آنها داریم. لیکن بسیاری از این مشکلات بلافاصله توسط تیم بک آپ و ناظران مدیریتی در ابتدای کار رفع شد.
.

شرح کامل این ایونت و چگونگی برنامه ریزی ها و اجرا و حوادث داخل این قرار مفصل است....... بنده به علت اینکه برای همکاری در این برنامه پروازی در مسافرت به سر می برم و وقت ذیق است! در حال حاضر و دسترسی محدود به اینترنت نمی توانم این مطالب را ارائه دهم ولی در اسرع وقت و پس از بازگشت قولش را می دهم.....

باز هم از تمامی دوستان که شرکت کردند کمال تشکر را دارم و یک تشکر ویژه برای آقای نظری که زحمت زیادی در پست Follow Me انجام دادند.......و همه ی مدیران ( آقای طالب زاده ، آقای طوافیان ، آقای مقدم و .........)

به امید ایونت های بعدی ....... منتظر تصاویر اصلی این ایونت باشید.

سلحشور

OIIX_W_CTR:Amin Tomari / Vahid Moghadam
OIIX_CTR:Armin Pouyani Rad
OIIX_E_CTR:Danial haghgoo
OIII_APP: Sorush Salahshour / Khashayar Talebzadeh / Amin Tomari
OIII_TWR: HAMED ABKAR
OIII_GND:SADEGH BAHRAMI
Follow me Car: Amir reza Hadji Nazari

S.Salahshour
  • S.Salahshour
  • 66.36% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین سوار شروع کننده موضوع
15 سال پیش
با تمام سختي ها براي هماهنگي شب به يادماندني براي من و دوستانم در واحد مراقبت پرواز بود اميدوارم كه اساتيد نواقص رو به بزرگي خود ببخشند.
جا داره كه چند تا عكس از واحد مراقبت پرواز براتون بزارم.

UserPostedImage  UserPostedImage  UserPostedImage  UserPostedImage 

از چپ به راست تي شرتهاي سفيد.):عكس بالا
صادق بهرامي , OIII_GND
حامد آبكار , OIII_TWR
سروش سلحشور :OIII_APP
آرمين پوياني راد :OIIX_CTR
امين توماري :OIII_APP , OIIX_W_CTR
دانيال حقگو : OIIX_E_CTR
وحيد مقدم (با لباس قهوه اي) OIIX_W_CTR ,OIFM_TWR , OITT_TWR

و با تشكر از دو دوست عزيز كه در جمع حضور نداشتند.

آقاي طالب زاده OIII_APP
آقاي نظري Follow me car

ارسال شده توسط دانیال حقگو
mohammad razzaghi
15 سال پیش
خیلی جمع خوبی هست، به امید موفقیت های بیشتر 😄
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
15 سال پیش
حقیقتشو بخواهید من اولش باورم نمی شد اینا عکس بچه های خودمونه🤣 واقعاً هیجان انگیزه=d>
چه میکنه این دیویژن ایران 🖐
PC Flight Simulation Geek Since 1998
saman
  • saman
  • 57.74% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر سوار
15 سال پیش
بچه ها تبریک میگم.کارتون حرف نداره .واقعا کیف کردم
UserPostedImage 
بلند آسمان جایگاه من است