Ebrahim Sabih
  • Ebrahim Sabih
  • 59.64% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
13 سال پیش
سلام آقا شاهین , خدا قوت...

شاهین جان شما که هنوز گیت هارو مثل مهرآباد جدید Google Earth به روزرسانی نکردی؟:-k از عکس هایی که میزاری تشکر میکنم به آدم روحیه پرواز میده.

شاهین جان World + Iran Traffic 2012 ما شامل تمام هواپیماهای کوچک و بزرگ از مسافربری , نظامی , باری , آموزشی تمام جهان و ایران هست که در FS Group تولید میشه...

شاید باورت نشه , من نشستم تمام ایرلانهای ایران رو دونه دونه ریپینت کردم تا یک ترافیک Real داشته باشیم و ما برای این ترافیک آپدیت و به روزرسانی گذاشتیم که در واقعیت هر تغییراتی انجام شد ما هم در ترافیک

همون تغییرات رو اجرا کنیم و ترافیک شما همیشه به روز و واقعی باشه.

من برای اولین بار ترافیکی رو دارم طراحی میکنم که 100٪ واقعی هست چون: (البته این خصوصیات فقط شامل ترافیک ایران هست)[loveiran]

1. هواپیماهای Crash شده وجود ندارند.

2. هواپیماهای از رده خارج شده مثل توپولف ها وجود ندارند.

3. هر هواپیما با ریجستر و رنگ آمیزی خودش هست.

4. ساعت و موقع پروازها همه از برنامه هفتگی فرودگاه ها گرفته شده.

5. اعمال تمام تغییرات در ایرلاین ها تا به امروز.
usofk
  • usofk
  • 55.16% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار
13 سال پیش
Ebrahim Sabih نوشت:

سلام آقا شاهین , خدا قوت...

شاهین جان شما که هنوز گیت هارو مثل مهرآباد جدید Google Earth به روزرسانی نکردی؟:-k از عکس هایی که میزاری تشکر میکنم به آدم روحیه پرواز میده.

شاهین جان World + Iran Traffic 2012 ما شامل تمام هواپیماهای کوچک و بزرگ از مسافربری , نظامی , باری , آموزشی تمام جهان و ایران هست که در FS Group تولید میشه...

شاید باورت نشه , من نشستم تمام ایرلانهای ایران رو دونه دونه ریپینت کردم تا یک ترافیک Real داشته باشیم و ما برای این ترافیک آپدیت و به روزرسانی گذاشتیم که در واقعیت هر تغییراتی انجام شد ما هم در ترافیک

همون تغییرات رو اجرا کنیم و ترافیک شما همیشه به روز و واقعی باشه.

من برای اولین بار ترافیکی رو دارم طراحی میکنم که 100٪ واقعی هست چون: (البته این خصوصیات فقط شامل ترافیک ایران هست)[loveiran]

1. هواپیماهای Crash شده وجود ندارند.

2. هواپیماهای از رده خارج شده مثل توپولف ها وجود ندارند.

3. هر هواپیما با ریجستر و رنگ آمیزی خودش هست.

4. ساعت و موقع پروازها همه از برنامه هفتگی فرودگاه ها گرفته شده.

5. اعمال تمام تغییرات در ایرلاین ها تا به امروز.

بهتره طوری درست بشه که کاربر دفعه اول یک فایل بزرگ که شامل تمامی اصل کار هست رو بگیره یا دانلود کنه
و دفعات بعد بشه با فایلهای خیلی کوچک چندکیلو بایتی فقط آپدیتهای پروژه رو ایجاد کرد و یا تغییر داد
خدایا آنکه تورا دارد چه ندارد؟
و آنکه تورا ندارد چه دارد؟ امام حسین(ع)
shahin
  • shahin
  • 51.96% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان نشان شروع کننده موضوع
13 سال پیش
کار سنگینیه . مخصوصا نوشتن ترافیک !

"شاهین جان شما که هنوز گیت هارو مثل مهرآباد جدید Google Earth به روزرسانی نکردی؟"
نه هنوز اصلاح نکردم چون تو این مرحله از کار وقت گیر هست و همه چی قروقاطی میشه .

"شاهین جان good for you راستی چند سال پیش یه عکس از فرود a300 600 ایران ایر تور تو فاینال 29 تو flight sim آپلود نکرده بودی؟ درست یادم نیست ولی به نظر میاد سینری مقدماتی همین مهراباد شما بوده باشه"
منظور شما اینه :
UserPostedImage 
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
13 سال پیش
shahin نوشت:

کار سنگینیه . مخصوصا نوشتن ترافیک !

"شاهین جان شما که هنوز گیت هارو مثل مهرآباد جدید Google Earth به روزرسانی نکردی؟"
نه هنوز اصلاح نکردم چون تو این مرحله از کار وقت گیر هست و همه چی قروقاطی میشه .

"شاهین جان good for you راستی چند سال پیش یه عکس از فرود a300 600 ایران ایر تور تو فاینال 29 تو flight sim آپلود نکرده بودی؟ درست یادم نیست ولی به نظر میاد سینری مقدماتی همین مهراباد شما بوده باشه"
منظور شما اینه :
UserPostedImage 

بله آقا شاهین خودشه👏
اگر درست فهمیده باشم از همون روز معلوم بود که یه کار بزرگه . من یه email به شما زدم . تو اون تاریخ شما دنبال عکسای با کیفیت از مهراباد بودین منم چنتا عکس فرستادم که از بالا گرفته شده بود . امید وارم به کار اومده باشه.
shahin
  • shahin
  • 51.96% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان نشان شروع کننده موضوع