Cpt.mohammadifar
13 سال پیش
Touradg نوشت:

فکر کنم با دو تا فوکر 100 [blackhee]

نخیر...رو بال سوار کردن ملتو! 😠
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
satan666
  • satan666
  • 51.38% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان یار
13 سال پیش
Sepehr Ebadi Borna نوشت:

بابا اینجا ایرانه 🤣 اینا فکر میکنن هواپیما مثل اتوبوسشون میمونه....چند تا صندلی اضافه میکنن..!! 😂 🤣 والا با این دلار 2150 تومن دیگه 119 صندلی اورجینال کارخونه صرف نداره براشون 🤣 حالا خوب شد کسی آسیب ندید....!!

بازم میگم :

اینجا ایرانه...!! 🤣 😂

البته یادمون نره که آسمان 2 تا هم ایرباس 340 داره...!! هنوز به ورود ایرباس هاش عادت نکردیم...!! 😁

آقای برنا هنوز دو هفته تا بهره برداری از ایرباسهای آسمان باقی مونده... با توجه به ناوگان فعلی آسمان یا تعداد رو در خبر اشتباه ذکر کردن یا اینکه از تاکتیکی که زمانی برخی شرکتهای هواپیمایی برای توپولوف های TU-154M به کار می بردند استفاده کردند یعنی ظرفیت مسافری را با کم کردن فواصل استاندارد صندلیها اضافه کردن که در این صورت بازم تخلف کردن.... نکته بعدی اینکه بازم فرودگاه شهید هاشمی نژاد که دومین فرودگاه ایران ایران از نظر ترافیک هست منشاء حادثه بوده که باید این موضوع به طور جدی توسط کارشناسان هوایی کشور بررسی و برای رفع اون اقدامات لازم صورت بپذیره:)
Sepehr Ebadi Borna
13 سال پیش
سلام

آقای نوروزی نژاد ، من اطلاعی نداشتم چون خلبان 340 آسمان که نیستم فقط حدس زدم و ادعایی نکردم که این پرنده حتماً ایرباس 340 آسمان بوده..!! دوستان مطلعی مثل شما که ساعت بهره برداریشم میدونن مارو نجات میدن تو اینجور مواقع 😁 😎

دوم اینکه بنده عرض کردم بودم مثل اتوبوس شرکت واحد صندلی اضافه کردن که احتمال این زیاده.....!! [funcrazy]

عقاید شما مثل مسواکتونه ...اونو تو حلق هرکی‌ فرو نکنین لطفاً ...!
satan666
  • satan666
  • 51.38% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان یار
13 سال پیش
Sepehr Ebadi Borna نوشت:

سلام

آقای نوروزی نژاد ، من اطلاعی نداشتم چون خلبان 340 آسمان که نیستم فقط حدس زدم و ادعایی نکردم که این پرنده حتماً ایرباس 340 آسمان بوده..!! دوستان مطلعی مثل شما که ساعت بهره برداریشم میدونن مارو نجات میدن تو اینجور مواقع 😁 😎

دوم اینکه بنده عرض کردم بودم مثل اتوبوس شرکت واحد صندلی اضافه کردن که احتمال این زیاده.....!! [funcrazy]

دوست گرامی آقای برنا اول اینکه من که نگفتم شما ادعا کردین ...دوم تا حدودی با نظر دوم شما موافقم چون احتمال این نظریه زیاده چون به قول عربها مسبوق به السابقه است... سوم اینکه باز هم فرودگاه شهید هاشمی نژاد MSD - OIMM ....چهارم هم اینکه بررسی دقیق و فنی صورت بپذیره خصوصاً اینکه چرا طی سالهای اخیر تقریباً سالی چند مورد از این قبیل حوادث در این فرودگاه پر ترافیک اتفاق می افته. اگه خاطرتون باشه طی ده سال اخیر حتی چند مورد سوانح منجر به مرگ هم در این فرودگاه اتفاق افتاده است که می توان به سانحه خروج هواپیمای آریا از باند و درگذشت مرحوم دادپی مدیرعامل و بنیانگذار شرکت هوایی آریا و چند نفر از مسافرین و کروی پروازی آن اشاره کرد.
maryam
  • maryam
  • 66.72% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
13 سال پیش
والا سانحه ۲ مرداد ۸۸ هیچیک از مسافرین ایلوشین کشته نشدن و فقط خدمه جز کشته شدگان بودند والا دربارش ۱۰۰ تا شایعه شنیدم تو نت اون یکی میگفت دعوا شد تو کاکپیت اون یکی میگفت چرخاش دچاره مشکل بود! بالاخره دلیلش چی بود؟ اشتباه خلبان؟
سنگی که طاقته ضربه های تیشه را ندارد تندیسه زیبایی نخواهد شد