صرفاً جهت اطلاع 🤣 :
بنده تا چند وقت دیگه ( احتمالاً بعد عید ) فایل صوتی مکالمه ی خلبان شهبازی رو با اپروچ و تاور مهرآباد از طریق یکی از دوستان بنده که محمد جان میشناسنشون [blackhee] ، میگیرم...اینطوری که من از صحبتهای کنترلر های شیف اون زمان پرسیدم از صحبت ها میشد فهمید تو کابین خلبان از ترس همه جا خیس شده بود 😊 😂 ...!! میگفتن جوری حرف میزد که تمام مهرآباد رو بهم ریخت ( حالا خوبه چرخ جلو باز نمیشد ؛ اگه موتور میرفت چی میییییییییییییشد....!! ) خیلی دوست دارم این فایلش رو در جاهای عمومی قرار بدین و صحبت های و ترس این خلبان رو در موقع شرایط اضطراری با بقیه خلبانان ( مثل فوکر 100 تبریز که موتورش رفت ) مقایسه کنیم و ببینیم که
آیا بقیه خلبانان هم اینقدر خودشون رو میگیرن و گنده میشن ؟؟ نه والا... تو هر روز تو سنتر و اپروچ های مشهد ، تهران ، تبریز ، شیراز و اصفهان مثل نقل و نبات ایمرجنسی ( شرایط اضطراری ) میشه...!!
به نظر شما اگه فیلم ویدیئویی این فرود توسط فردی که آتش نشان مهرآباد بود؛ از موبایلش گرفته نمیشد آیا ما هنوز خلبان شهبازی میشناختیم ؟؟ [amazed]
اگه فیلم گرفته نمیشد این پرواز هم مثل بقیه پرواز ها بی سر و صدا تموم میشد میرفت ...مثل یه نمونه ایران ایر 455 که چند هفته پیش به خاطر مشکل فشار هوا بعد از تیک آف از مهرآباد به مقصد بوشهر بعد از رد کردن ساوه برگشت مهرآباد..اما کدوم رسانه ای در مورد این ایرباس A300 چیزی نوشت ؟؟!! ( محمد هم شاهده.... 😁 محمد تو ماشین عباس بودیم....یادته ؟؟ [blackhee] )
راستی محمد من رفتم یه چند تا تراک سنتر پاکستان دانلود کردم...فکر کنم لهجه ی کاپیتان شبیه همون سنتر پاکستان هست 😂 ..!!
این کلمه Abilities که تو دقیقه ی 2:37 میگه؛
منو کلافه کرده ( اسمایلی مو کشیدن و قه قهه زدن )
راستی تورج و محمد جان...ما چیزی به نام زبان انگلیسی بدون لهجه نداریم...زبان انگلیسی بدون لهجه رو میشه کسی بگه کجا حرف میزنن ؟؟ 😁 یا امریکن یا بریتیش ( که اونم چند بخش میشه- شرق ، جنوب ) یا استرالیای یا هندی و خاورمیانه ای و کانادایی..!!
ویرایش بوسیله کاربر
13 سال پیش
|
دلیل ویرایش: نامشخص
عقاید شما مثل مسواکتونه ...اونو تو حلق هرکی فرو نکنین لطفاً ...!