تورج جان این واقعا یه شاه کاره[approve]
یه روانشناس آمریکایی جدیدا در حال تحقیق روی شبیه سازها و اثر اون روی کاربران هست که نتایج اولیش نشون داده به علت اینکه ادانها و کلا شبیه ساز به شدت داره به سمت واقعی شدن پیش میره علاقه افراد رو برای رسیدن به دنیای واقعی خلبانی کم میکنه در مقایسه با کسایی که 20 سال پیش به شوق دیدن یه فیلم یا یه عکس تا ته خلبانی میرفتن . و حس خواستن و تمایل که برای رسیدن به واقعیت ، با سختی زیاد و هزینه بالا همراهه با یه شبیه ساز دقیق بر طرف میشه .
امید وارم خودم هیچ وقت اینجوری نشم و البته همه کسایی که این رو درک میکنن .
این تجربه شخصی منه : شبیه ساز خیلی خوبه ولی باور کنید کافیه رو یه سیت سسنا 172 بشینید تا کاملا درک کنید که چیز زیادی ( شاید هیچی ) بلد نیستید.
حس دنیای واقعی خیلی فرق داره ، حالا هرچقدر هم کارنادو دقیق باشه .
جالب کار اینجاس که خلبانهایی که واقعا پرواز میکنن از مثلا زدن آرک با 747pmdg لذت میبرن واز اون برای تمرین فرودگاهایی که تازه میخوان برن استفاده میکنن، ولی چون نظرشون رو میدونم شاید 10% هم حس واقعیت رو نداره.
برای خودم پیش اومده که تو کابین 747-400 رفتم به جان خودم اصلا همه چی در جا از یادم رفت در حالی که تو شبیه ساز حسابی باهاش آشنا بودم .
در این مورد از ادان f100 digital aviation خوب چیز یاد گرفتم و تونستم دقیق تو دنیای واقعیش نظر بدم ، شاید به علت 2d پنل بودنش 😕
به هر حال ادانهای حرفه ای همیشه حس لذت بردن رو افزایش میدن و این فاز دیگه ای از حقیقته 😊
لطفا اگر دوستان نظری دارن بگن . این جنبه تحقیقی هم داره، ممنون
ویرایش بوسیله کاربر
11 سال پیش
|
دلیل ویرایش: اصلاح متن