just allah
  • just allah
  • 50.02% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان سوار
10 سال پیش
ارسال شده توسط : aridorri 

سلام دوست عزيز خيلي ممنون از بازنقش هاي قشنگ شما فقط اگر مي شود بازنقش جديد اسمان براي ارباس ٣٢٠ هم درست كنيد ممنون👏 [blackhee] 😲

سلام بر دوست عزیز
واقعا گل گفتی [flower]
MAHDI MHR
  • MAHDI MHR
  • 50.02% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
10 سال پیش
سلام برادر @};-

هنوز Phantom II پیدا نکردی؟ راستی MILVIZ چطور بود؟ پسندیدی؟

راستی برادر توی لوگوی آسمان چرا کله پرندهه عوض شده؟ 😕 قبلا یه جور دیگه بود که!

من تا فردا شب اون طرح دم ایران ایر و ماهان رو ارسال میکنم، منتظر باش برادر 😁

[gofly]
naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب نشان شروع کننده موضوع
10 سال پیش
سلام به همه برادرا. [flower]

هواپیمای A340 توی دستور کارمه. توی لیستم بعد از ATR هواپیمای A340 هستش. [approve]
هواپیمای A320 رو هم درست میکنم. الان دارم آخرین آپدیتش رو دانلود میکنم. [approve]
این Paint جدید آسمان رو هم برای A320 درست میکنم. 😮

برادر مهدی این لوگوی آسمان همیشه این ریختی بوده. یه نمونه توی لینک زیر هستش. [approve]

http://www.airliners.net/photo/Iran-Aseman-Airlines/Fokker-100- (F-28-0100)/2592971/L/&sid=6e215fc0c8923cab353756adf4d3fc26

این Milviz هم خیلی خوبه. 😮
ولی افزونه اصلی Phantom II رو نتونستم کاملش رو گیر بیارم. #-o
اگر کسی لینک اصلیش رو داره بگه تا دانلودش کنم. اگر هم بخوام پیداش کنم یه کم طول میکشه. توی کلی از سایت ها باید دنبالش بگردم.

این ATR هم Paintkit اون خیلی بی کیفیته. #-o
باید مثل Maddog از اول درستش کنم. [approve]
MAHDI MHR
  • MAHDI MHR
  • 50.02% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر نشان
10 سال پیش
برادر میدونی مشکل ما چیه؟ هواپیمای درست و حسابی واسه شبیه ساز نداریم

غیر از 320 ایروسافت که بقیه ایرباس ها مرخص اند، همین بلک باکس هم که جدید اومده هیچ مالی نیست
ایرباس های سی ال اس هم که اگه بری با دیفالت های خود شبیه ساز بپری سنگین تره [funcrazy]

تا الان هر چی خوب بوده بوئینگ بوده که از شرکت های پی ام دی جی و کپتین سیم بودن

بدیش اینه که تا حالا مثلا فقط سه تا 200-737 و دو تا 757 و 777 و 737NGX داشتیم [amazed]

همین پی ام دی جی اومده جت استریم JS41 ساخته، نه خداییش قحطی هواپیما بوده که اومده اینو زده
](*,)

همین ATR رو با کیفیت مزخرف اومدن ساختن بعد باز از اونور DASH رو با یه کیفیت فضایی دادن به بازار

حالا شما خودت بگو، ATR معروف تره یا DASH؟ کدوم بیشتر طرفدار داره؟

کلا خیلی با این شرکتای طراحی هواپیما واسه شبیه ساز مشکل دارم، اصلا حالیشون نیست چیکار دارن میکنن

بیا الان من اینطوریم
[funcrazy] [funcrazy] [funcrazy] [funcrazy] [funcrazy] [funcrazy] [funcrazy] [funcrazy] [funcrazy] [funcrazy] [funcrazy] [funcrazy] [funcrazy] [funcrazy] [funcrazy] [funcrazy] [funcrazy] [funcrazy]

😣

🆘 🆘 🆘 🆘 🆘 🆘
Ebrahim Sabih
  • Ebrahim Sabih
  • 59.64% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
10 سال پیش
محسن جان تبریک میگم ترکوندی نه اینجور . . . [wow] 😮 =d>

محسن جان ATR محشره ولی British Aerospace BAe-146 , F100 و A320های قشم - اترک - زاگرس رو یادت نره . . .[readdoc]
کاربرانی که در حال مشاهده موضوع هستند