Cpt.mohammadifar
12 سال پیش
حسین جان واقعاً لذت میبرم از کارهات،انشاالله قوی تر ، خسته نشو،همیشه ناملایمات هست ... مرد میدون قوی میمونه پر قدرت تر ادامه میده،از من داشته باش... هر موقع تونستی حرف و سخن ملت رو بشنوی،نامردیهایی که در حقت میکنن رو ببینیو بفهمی اما به کارهاشون بخندی و روحیه بیشتر بگیری برای اثبات خودت،بدون پیروز نهایی تو هستی و جاودانه ای [oldman]
همونی که بهت گفتم ... تو باید یه کارگروه تخصصی بزنی و اسم برای محصولت انتخاب کنی ... اسم پینتهاتو بذار naras ... (این اسم جاودانه میشه ،حالا ببین! ... عجب اسمی شدا ، یادته چطوری ثبت نام کردی؟ الکی یه چیزی نوشتی شد naras، همین naras چه کرده با دل بعضیهاااا 😍 )
7 تا عکس گذاشتی ، ازین 7 تا عاشق 2 و7 شدم، خیلی گیرایی داره [10of10] اما یه سوتی ...حالا اگه بشه اسمشو سوتی گذاشت ! آقا شما عجب کاپیتانی هستی 🤣 مسافرا رو یه ترن هوایی میبری! .. آقا چه بنکی زدی! حاجی جون کورس رو ست کن ... چه میکنییییییی؟؟؟؟ 😂
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
Parham Ziaie
  • Parham Ziaie
  • 61.42% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب یار
12 سال پیش
عجب كيفيتى داره
امام على :
*هنگامی که از چیزی می‏ترسی، خود را در آن بیفکن، زیرا گاهی ترسیدن از چیزی، از خود آن سخت تر است
UserPostedImage
naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب نشان شروع کننده موضوع
12 سال پیش
سلام به همه برادرا. [10of10]
بابا من مخلص شمایم. [flower]
من تازه فهمیدم که رزولوشن دارن این بازنقشهاااااااا.
این رزولوشن HD واسه PMDG 737 NGX هستش.ولی Paint Kit هایی با این وضوح پیدا نمیشه.
من مجبورم خودم این کیت هارو درست کنم که خیلی خسته کننده زمان بر و گیج کننده هستش.
ولی امیدوارم که این بازنقشها خوب در بیان.
من اولین بازنقش ایران ایر و ماهان ایر رو روی PMDG زدم.
بنیان گذاریم واسه خودم. 😮

این Bank که دیدی روواسه این اینقدر دور زدم تا نور خورشید بزنه به کابین تا عکس خوب بیوفته. [barareh]
maryam
  • maryam
  • 66.72% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
12 سال پیش
سلام عالیهههههههههههههههههههههههههههههههههههههه اگه تونستی ساها رو برای 707 captain sim بساز در ضمن خواستم جواب نامتون رو بدم ولی صندوقتون بر بود[funcrazy]
سنگی که طاقته ضربه های تیشه را ندارد تندیسه زیبایی نخواهد شد

naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب نشان شروع کننده موضوع
12 سال پیش
maryam نوشت:

سلام عالیهههههههههههههههههههههههههههههههههههههه اگه تونستی ساها رو برای 707 captain sim بساز در ضمن خواستم جواب نامتون رو بدم ولی صندوقتون بر بود[funcrazy]

سلام مریم خانم. [flower]
حق با شماست.بسته پستی حساب کاربری پر بود. 😢
الان کامل خالیش کردم. [bowing]
از وقتی که مدل ساها رو قولشو دادم خیلی میگذره.تا الان 83% از فایل CS707 از طریق دانلود شده.اینترنتم مثل شتر راه میره دیگه. [dangerpc]
A321 ایران ایر رو بازنقش کردم وقت نمیکنم بذارم تو سایت.البته این بسته HD و کاملاً Free هستش.[approve]
حالا چرا اینطوری؟!!! ( [funcrazy] )
اینطری باش دختر. ( [bowing] )

😛
کاربرانی که در حال مشاهده موضوع هستند