حسین جان 3 تا دلیل به ذهنم رسید که توی جوابت بگم :
1) چون منافع بعضی ها به خطر میوفته انجام نمیدن این کارو! (خرج زندگیشون زیادی بالاست!!!)
2) مواد اولیه با کیفیت و درصد ناخالصی پایین میخواد و تخصص در تولید ابزار که فکر نمیکنم داشته باشیم دومی رو!
3) چوب لای چرخ کن زیاد داریم
ضمناً قضیه مربوط به اینکه سقف هواپیما خیلی خوفناک بود ، من یکی از خفن ترین صحنه هایی که به عمرم دیدم با IBS بود ،اگر یک نقطه رو در بالاترین قسمت سقف و در مرکزش حساب کنی موقع Rotate این نقطه یه 1 متری راست و چپ میشد، یعنی میشه گفت بدنه از سطح مقطع تقریباً دایره خودش به بیضی تبدیل میشد! موندم چرا نمیشکست!!! 😕
اما اینکه گفت گرما و اینها برای زمانی هست که بچمون پرواز کرده ، که اختلاف فشار ایجاد شده باعث توربولانس میشه ، نه زمانیکه روی باند داره میدوه! ...
ضمناً شما چه توقعی داریا! ... یه بار دیگه هم نوشته بودم توی انجمن ، رفتم به خلبان 707 ساها میگم شما میدونید پرندتون N ساله که ممنوع الپرواز هست؟ جواب داد الآن برای چی سوار شدی؟ ... گفتم برای مسافرت و جابجایی ... گفت پس بشین سر جات هیچی نگو! ... منم گفتم مرحمت عالی مستدام، رفتم با مهندس پرواز گپ زدم که بعد چند سال فهمیدم پدر یکی از دوستانم بودن ایشون! 🤣 ... همین که داری سلامت سوار میشیو سلامت پات به زمین میرسه هزار بار شکر خدارو بجا بیار (البته این توجیه مدیریت حال حاضر ایران هست ، وگرنه وظیفشونه که برای بهبود کیفیت و آسایش من مسافر جونشونم بدن!)
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو