دوستان من این چک لیست به ذهنم رسد تا بشه مقابله کرد ، حسین جان شکر خدا اکثرش رو انجام داد ...
1) ویرایش همیشگی عکسهای قرار داده شده در سایت افزون بر نام پایگاه فراتخصصی شبیه ساز پرواز ، آدرس پایگاه "microsoft-flight.blogfa.com"..................(انجام شد) [barareh]
2) قفل کردن متون پایگاه (نمیدونستم بهش میگن بستن راست کلیک [blackhee] ...................................................................................................... ( انجام شد ) [barareh]
3) مخفی سازی لینکها به 2 شیوه گسترش داده پس از انجام مخفی سازی: 3/1 ) عضو گیری و نمایش اطلاعات و لینکها فقط به اعضا
3/2) دریافت ایمیل و ارسال داده ها به پست الکترونیکی افراد
4)زدن اطلاعیه ی ثابت در بالای وبلاگ با مذموم هرگونه کپی برداری شرعاً حرام و قانونا قابل پیگرد میباشد ............................................................ (تقریباً!!! انجام شد ) [barareh]
5) زدن تاپیک در ایرانسیم جهت اطلاع رسانی به اعضا، چرا که بیشتر فعالان با این فروم آشنا هستند و خبر در دهکده شبیه ساز زود میپیچه! ........................ (انجام شد) [barareh]
6) یه هکر پیدا کن پوستشو بکن ! ............................................................................................................................................................... ( در حال انجام ) [barareh]
خدارو شکر توی Readme بازنقشهات اسم طراح "حسین رحمت زاده " نوشته شده اما من یه چیز دیگه هم به نظرم اومد ، اینکه اسم پایگاه رو به صورت کم رنگ و مات یه گوشه از زیر بدنه هواپیما بنویسه که کسی پینت رو صاحب نشه .. چطوره؟
تا اینجا هستیم پیشنهادی که به حسین جان دادم رو میگم، نظر بدید در موردش ، چون دیدم یه کار جدید داره میکنه این آقا حسین و با شور و شوق خاصی وقت میذاره و کار میکنه گفتم که بیاد مثل ProjectOpensky روی محصولاتش اسم بذاره که کم کم همه پینتهاش رو بشناسن ، پیشنهادم همین اسم naras بود ،فکر میکنم برند خوبی باشه!
فقط اگر بخواد خیلی حرفه ایش بکنه یه نمادی لوگویی چیزی برای خودش باید طراحی کنه.
حسین جان گفتی ادامه میدی خیلی روحیه گرفتم ... اصلاً دوست ندارم بعضی افراد با ندونم کاریشون باعث از بین رفتن یک حرکت بشن ، انشاالله موفق باشید [flower]
ویرایش بوسیله کاربر
12 سال پیش
|
دلیل ویرایش: نامشخص
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو