به به آقا رضای بزرگ @};- ... دلم تنگ شده بود براتون،میخواستم اتفاقاً ارسال خصوصی کنم براتون که دیدم پست زدید[10of10]
جوش؟...نه جوش نیاوردم،دیگه این اتفاقای مسخره شده نون روزمون!😁
کاملاً طبیعیه که هواپیمایی که 2 موتور داره ،یکیشو از دست بده باکلی مشکل که هر لحظه ممکنه اوضاع رو بدتر کنه مواجه میشه اما یادتون باشه که ، حسن کچل پشت فرمون نشسته! .. یه آدم خاص که دوره های خاص رو طی کرده، و آماده شده برای چنین روزهایی تا بتونه وظیفشو بدرستی انجام بده ...من بحثم اصلاً خلبان نیست، جوگیر بازی ها، مسخره بازی ها، کلی بازی های مردمه!
ازینور میان توی میهمانیها به هم میرسن میگن....آررررره آقااااا ..چیه این ایرلاینامون،ببین این هواپیما گندهه رو ... ارباس 320 بود چی بود؟ (منظورشون همون ایرباس 380 هست)
چه کردن عربا... چه کردن آقا...هواپیما نیست ..قصره !! (انگار امارات ساخته اونو!) ....بعلههههه ...ما باید بریم بوق بزنیم ، آفتابمونو بسازیم، ایرلاین داریم؟؟؟ هه هه هما!
اونوقت همین فرد به اصطلاح محترم، توی آژانس میاد قرص و محکم میشینه ،برای گرفتن بلیط یکی از همین درپیت لاینهامون خودشو 70000000 تیکه میکنه، وقتی هم که بیرون میاد ، بلیطو یه جوری میذاره توی جیبش که بگه آرررره...مام هواپیما سوار میشیم!
تازه بعضیاشونم کلاس میذارن !
بعله ... ما ماهان سوار میشیم ، ما با کیشرررر میریم ... چو ایران نباشد تن من مباد، ما هما رو به افتخار قدمت کهنش سوار میشیم و افتخار میکنیم!!! هیچ میدونید 747 مال ما بوده!!!! جالا اصلاً هم نمیدونه 747 چی هست!!! یه جیمبو دیده فکر میکنه جمبو همونه ( و امثال این حرفها)
من مشکلم با این قضیه هست جناب صدری:
فرهنگ بی فرهنگی ، بی فرهنگی فرهنگی!!!بحث هدایت هواپیما فعلاً پیشکش!
ویرایش بوسیله کاربر
12 سال پیش
|
دلیل ویرایش: نامشخص
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو