mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
12 سال پیش
سلام دوستان
کاپیتان بخشایش میگه هارد لندینگ مال خلبانه پس مال کیه

میدونید چرا اکثر مردم کشور ما اعتقاد دارن ما خلبانهای خوبی دارم . چون تو %90 مواقع بندهای خدا ما رو یه جوری میبر میارن که آب تو دلمون تکون نمیخوره تازه با این همه مشکل فنی . مردم هم عمدتا کیس تاچ لندینگ ( فرود نرم ) رو میشناسن تا خلبانه تازه بشه خلبان خوب . چی میدونن تو کاکپیت چی میگذره . اینکه هواپیما تکون میخوره هم گردن خلبانه 😕

اسم نمیبرم یکی از خلبانهای خوب کشورمون چند وقت قبل هنگام فرود تو مهر آباد گرفتار یکی از این بادهای جنوب به شمال با سرعت و جهت متغیر Variable Wind شده بود تعریف میکرد بنده خدا میگفت تمام تلاشم ( ترکیبی از فکر درست و سریع و حرکات درست و سریع دست و پا و .... ) رو می کردم که سنتر بیام پایین و خدا رو شکر نرم گذاشتمش زمین این غول آهنی رو با 300 اندی مسافر وقتی داشتم باندو خالی میکردم متوجه شدم خیس عرقم تا حدی که تا 20 دقیقا بعد ار توقف کامل روم نمیشد از جام بلند شم و لباسم به تنم چسبیده بود 😊

بله دوستان میدونم خلبانه وظیفش این کارا رو بکنه 😊 خانومه میگه خدا پدر این خلبان رو بیامرزه سوار شدم بچم خواب بود دارم پیاده هم میشم هنوز خوابه . حس آرامش برای مسافر یه ارزشه که باید یک مجموعه بزرگ برای فراهم کردنش تلاش کنن

به عقیده من در آمد حاصل از کار خلبانی مسافری حلال ترین در آمد دنیاست @};-