amirfikat
  • amirfikat
  • 61.92% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین نشان شروع کننده موضوع
12 سال پیش
UserPostedImage

(تیک آف - Takeoff.ir) - نمایندگان مجلس با یک فوریت طرح تجهیز و بازسازی ناوگان هوایی جمهوری اسلامی ایران مخالفت کردند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز پارلمان با یک فوریت طرح تجهیز و بازسازی ناوگان هوایی جمهوری اسلامی ایران و اصلاح بند 3-2 بودجه سال 91 کل کشور مخالفت کردند.

بهارستان نشینان با 109 رای موافق، 76 رای مخالف و 27 رای ممتنع از مجموع 248 نماینده حاضر در صحن علنی با یک فوریت این طرح مخالفت کردند.

عطاءالله حکیمی نماینده مردم رودبار طراح طرح، نادر قاضی پور نماینده ارومیه به عنوان مخالف و ایرج ندیمی نماینده مردم لاهیجان به عنوان موافق این طرح یک فوریتی سخن گفتند اما در نهایت نمایندگان با یک فوریت این طرح موافقت نکردند. بنابراین، این طرح به صورت عادی در دستور کار مجلس شورای اسلامی قرار خواهد گرفت.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

دفاع معکوس از ایران ایر در مجلس

UserPostedImage

(تیک آف - Takeoff.ir) - نماینده رودبار در مجلس بر لزوم توجه جدی و برنامه‌ریزی مناسب جهت تجهیز و بازسازی ناوگان هوایی کشور تأکید کرد و گفت: آشیانه ایران کاملاً فرسوده شده و سال‌هاست عمر مفید هواپیماها و بالگردها به اتمام رسیده است.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، عطا‌ءالله حکیمی نماینده مردم رودبار در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (یکشنبه) طی سخنانی به عنوان طراح طرح تجهیز و بازسازی ناوگان هوایی جمهوری اسلامی ایران در صحن علنی پارلمان که یک فوریت این طرح مطرح بود، اظهار داشت: آشیانه جمهوری اسلامی ایران 33سال است خدمات ویژه‌ای را ارائه می‌دهد.

وی افزود: در حال حاضر جمهوری اسلامی ایران کاملاً فرسوده شده و سالها است عمر مفیدهواپیماها و بالگردها به اتمام رسیده است.

حکیمی در بخش دیگری از سخنانش متذکر شد، استکبار جهانی از همه حربه‌های نظامی، سیاسی و تهاجم فرهنگی و اقتصادی استفاده کرده تا نظام ما را به زانو در بیاورد.

این نماینده مجلس بر همین اساس با تأکید بر اینکه نظام جمهوری اسلامی یک نظام الهی است، تأکید کرد: اگر توجه جدی به ناوگان هوایی نشود و برنامه‌ریزی مناسبی صورت نگیرد، ممکن است خسارت‌های غیرقابل جبرانی برای نظام به وجود آید.

حکیمی در خاتمه گفت: گفته می‌شود هنگام نشستن در هواپیماها، آیت‌الکرسی می‌خوانند.

البته شکی نیست نماینده محترم جهت اقناع نمایندگان به رای دادن به طرحی که در نهایت به سوی ایران ایر است و به امورات آن شتاب می بخشد در تلاش بوده است. اما سخن گفتن نیاز به مهارت هایی دارد که ظاهرا این نماینده مجلس از آن بی بهره است! جهت قانع کردن نمایندگان به رای دادن به این طرح شاید می توان غیر از عبارات این چنینی نیز استفاده کرد. چرا برای دفاع از یک طرح ابتدا ذینفع آن طرح را زیر سوال می بریم؟ ایا به راستی مردم ایت الکرسی می خوانند؟؟😕

UserPostedImage
Cpt.mohammadifar
12 سال پیش
نقل قول:

نمایندگان مجلس با یک فوریت طرح تجهیز و بازسازی ناوگان هوایی جمهوری اسلامی ایران مخالفت کردند.

هممون میدونیم که اوضاع چقدر وخیمه ... در تمامی زمینه ها .. از آموزش بگیر بیا تا استخدام و مدیریت و ... ATC و همه چیز ... خانه از پایبست ویران است! 🤦

خودتون همه چیزو میدونید،نیاز نیست من خودمو بفرستم توی گونی![attack]

نقل قول:

الآن ساعت 12:47 ظهر؛این وسط یه 10 خطی نوشته بودم، ترسیدم یه بلایی سرم بیاد بعدش! اینترنت هم قطع شد،گفتم شاهد از غیب رسید، پاک کردم ،اما حرف حق زیاد داشت که به مزاج بعضیا خوش نمیومد...راستش پدرم بهم یه چیزایی گفت، دیگه میترسم قلمبه سلمبه بنویسم ... دیگه حلال کنید [blackhee]

F100 هامون انقریبه که سانحه بدن ... ایرباسهامون زیر فشارن ... 747 که دیگه خدا بیامرزتشون ( به خدا کنترل نکنن ، ما برای 747 تاریخ ساز خواهیم شد با یه سری سانحه سریالی! ) ... MD ها رو هم که اصلاً حرفشو نزن 😢
حرف من نیست .. حرف خلبانا و کنترلرها و واحد فنی هست ، برید خر اونارو بچسبید [punched]

فکر میکنن هواپیماهم تاکسی سر خطی هست ...! با شیشه ترک دار میتونه بپره ... روغن ریزیشم خیالی نیست

عزیز من ... عالم هوانوردی از این عالم جداست ...

نقل قول:

حکیمی در خاتمه گفت: گفته می‌شود هنگام نشستن در هواپیماها، آیت‌الکرسی می‌خوانند.

با خدا بودن مگه بده؟ ... من خودم شب میخوابم 1 بار آیة الکرسی میخونم ... صبح تا درو میزنم بهمو میام بیرون 5 بار!
ضمناً پیشنهاد میکنم برای برخاستن هواپیما دوبل بخونید، چون خطرش بیشتر تره! به فرود محدودش نکنید

نقل قول:

البته شکی نیست نماینده محترم جهت اقناع نمایندگان به رای دادن به طرحی که در نهایت به سوی ایران ایر است و به امورات آن شتاب می بخشد در تلاش بوده است. اما سخن گفتن نیاز به مهارت هایی دارد که ظاهرا این نماینده مجلس از آن بی بهره است! جهت قانع کردن نمایندگان به رای دادن به این طرح شاید می توان غیر از عبارات این چنینی نیز استفاده کرد. چرا برای دفاع از یک طرح ابتدا ذینفع آن طرح را زیر سوال می بریم؟ ایا به راستی مردم ایت الکرسی می خوانند؟؟ 😕

یه بنده خدایی هست ، اگر اسمشو بیاره کار حله ... لابد نیاورده !
ضمناً من زیاد رادیوی مجلس رو گوش میدم، همیشه کسی که حرف حق رو میزنه فحشش میدن ، کسی میاد الکی داد بیداد میکنه و از درو دیوار میبافه به به چه چه میکنن!
پکیدیم به خدا 🙏

الآن سینه سپر میکنید و قبول نمیکنید، بعداً سانحه دادیم نیاید دنبال مقصر باشید و هی بندازید تقصیر اینو اون ها! ... از الآن به فکر باشید

(به آقایون مجلسی بر نخوره ، همونطور که شما دلت میسوزه،منم دلم واسه مردمم میسوزه ، اما کار باید پیش بره نه اینکه درجا بزنیم )

تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
Ebrahim Sabih
  • Ebrahim Sabih
  • 59.64% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
12 سال پیش
با سلام . . .

مگه چه اشکال داره بزار مخالفت کنن , ما این وسط چه کاره ایم سر پیازیم ته پیازیم , مگه وقتی Boeing 727-200 Adv ایران ایر افتاد تو ارومیه , Tupolev Tu-154M کاسپین افتاد تو قزوین , Ilyushin Il-62M آریا افتاد تو

مشهد و . . . مگه چی شد جسد های عزیزشون رو خودمون تشییع کردیم , پتو واسه پیچیدن جنازه های هموطنامون رو خودمون دادیم , نماز وحشت و فاتحه هاشون رو خودمون خوندیم , و کسانی که عزیزاشون رو از

دست دادن اونا داغ و مصیبت دیدن مگه مجلس ضررش رو دیده , خدایی نکرده اگر اتفاقی هم برای من و شما یا هموطنامون بیوفته واسه این سقوط هایی که شد همون کارها رو میکنن به همین راحتی . . .

خیلی دردناکه وقتی شنیدم مادر بزرگ مهربون با اون پا دردش اومده بود فرودگاه برای دیدن نوش (بچه ی دخترش) بعد از این همه تاخیر و انتظار تو فرودگاه بهش گفتن مادر جون مسافراتون . . .😢