Cpt.mohammadifar
12 سال پیش
naras نوشت:

به نظرتون چرا عکس بُز رو روی دم هواپیماش کشیده؟ :-k
مگه حیوون قحطی بود؟ 🤣

چیه ؟ ... انتظار داری عکس مارمولک و سوسمار بذارن؟
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
Ebrahim Sabih
  • Ebrahim Sabih
  • 59.64% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
12 سال پیش
mehornet نوشت:

سلام به همه دوستان

ابراهیم جان من تو هیچ ایر لاینی از سال 2006 به بعد به غیر از این جت بولو a320 winglet ندیدم شما نمونه دیگه میشناسی😕

سرچ کردم این نمونه هم 1 فروند بیشتر نبوده اونم برای تست حالا چرا انقدر طول کشیده به سامان رسیدنش گویا با استانداردها یه مشکلاتی داشته . ولی قطر ایر 30 فروند خریده و این روزا بازار خبری گرم هست

ولی دوست عزیز فکر نمیکنم کمپانی ایرباس قبل از تست هواپیمایی رو در اختیار ایرلاینی قرار بده ؟ ! ؟ ! ؟ !#-o
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
12 سال پیش
زمان ورود این هواپیما سال 2015 هست و اولین تحویل گیرنده ویرجین آمریکا و تا این لحظه هم نزدیک 1500 فروند سفارش گرفته [amazed]
PC Flight Simulation Geek Since 1998
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
12 سال پیش
ای بابا من که دیگه غاتی کردم

مگه میشه این هواپیما با یه تعدادی تولید شده باشه و در اختیار یه ایر لاین باشه بهد نه عکسی نه چارتی ازش وجود داشته باشه . هواپیماهای جت بلو هم که مشخص هست چه تعدادیه و از چه تایپی

در مورد این یه فروند ایر باس جت بلو هم یه لینک میزارم . لطفا بخونید . تازه کلی مشتری تو نوبتن برای این تایپ سفارش قطر ایر هم به عنوان هواپیمای مسافری مشخصه
اگر این مدل از سال 2006 آماده به خدمته پس چرا تا الان تحویل نشده😕 شاید هم این یدونه دمو باشه چون دوباره با همون کال ساینه

http://www.flightglobal.com/news/articles/aviation-partners-seeks-dismissal-of-airbus-winglet-lawsuit-367720/ 

اگر این لینک با کلیک باز نشد لطفا دستی کپی کنید

UserPostedImage UserPostedImage