naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب نشان شروع کننده موضوع
12 سال پیش
سلام به دوستان. [heyyou]
امروز که خواستم برم توی سایت aerospacetalk ناگهان با این صفحه مواجه شدم. :-k

واقعاً برای مسئولین این سایت متاسفم. [nono]
فکر کنم به خاطر اینکه بازنقش های خودم رو توی سایتشون معرفی کردم و نتونستن دانلود کنن عقده ای شدن. :-#

مثل اینکه مدیران این سایت aerospacetalk افراد بی منطقی هستن.از رفتارشون که اینطور میشه برداشت کرد. :-$

UserPostedImage 
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
12 سال پیش
شما مطمئن هستی که معلق شدی؟
و اینکه صفحه اول انجمن رو نمیتونی ببینی؟
PC Flight Simulation Geek Since 1998
S.Salahshour
  • S.Salahshour
  • 66.36% (دوستانه)
  • بال نقره ای - شاهین سوار
12 سال پیش
دوست عزیز ، شما احتمالا از فیلترشکن استفاده می کنید و هنگامی که این پیغام رو دیدید آی پی شما ناگهان عوض شده ، و سیستم اتومات این پیغام رو به شما نشان داده ، برای من بارها این اتفاق افتاده و پس از گذشت یک دقیقه دوباره به راحتی وارد وبسایت شدم........
naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب نشان شروع کننده موضوع
12 سال پیش
UserPostedImage

نقل قول:

شما مطمئن هستی که معلق شدی؟
و اینکه صفحه اول انجمن رو نمیتونی ببینی؟

من با شاهرخ که رئیس انجمن شبیه ساز بود بحثم شد.
میگفت روی عکسات ننویس PFTSP منم گفتم برای چی ننویسم.اونم همش پستهای منو پاک میکرد. 😢
محمد صادق میدونه. 😢

بعد من از بشکن استفاده نمی کنم. 😢
اونا خیلی بد هستن.متاسفم برای جامعه هوانوردی که آدمای عقده ای مثل مدیرای AeroSpaceTalk رو داره. 😞
ما با وجود این آدما به هیچ جا نمی رسیم. [punched]
artak
  • artak
  • 52.16% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان نشان
12 سال پیش
به نظر من هم محیط این سایت هم بسیار بده ! آدم یاده این مهماندار جوگیرا میافته ! که از کاپتین خودشونو بیشتر میگرن ! من زمانی که با سایتشون آشنا شدم 17 18 سالم بود ! سال 2008 بود فکر کنم . اونا یه جوری تو بحثا به حرفای من و امثال من که عاشق هوانوردی بودیم میخندیدن و تمسخر میکردن که پشت دستمو داغ کردم که اونجا بحث علمی کنم ! ما هم بچه بودیم دیگه ! نمیدونستیم چی به چیه ! یارو از بچگی تو فرودگاه بزرگ شده ! بعد میومد خودشه با منی که تازه 1 ماه بود آشنا شده بودم یکی میکرد .

الانم شده عینه فیس بوق [dangerpc] !
ما کلی تلاش میکنیم ! زحمت مکشیدیم یه ریپنت درست میکردیم. بعد کلا 2نفر براش مینوشتن ! بعد یارو یکی از عوامل خودشونه ! فهمیده که شبیه ساز 2004 با X فرق داره ! اومده نظرشو نوشته ! 200000 نفر میان آفرین میگن !2000 نفر بحث میکنن ! بعد تو هم که نظر بدی بگی من میدونستم تخریبت میکنن ,میکن تو که از آقای ..... بیشتر نمیدونی [punched] !

من دیگه باهاش حال نمیکنم . [attack]
UserPostedImage