Sepehr Ebadi Borna
  • Sepehr Ebadi Borna
  • 50.02% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین یار شروع کننده موضوع
12 سال پیش
سلام

چند وقتیه که شرکت فرودگاه های کشور لباس فرم برای کنترلر ها طراحی کردن که با عکس العمل عجیبی از طرف کنترلرها روبه رو شده...
دیشت داشتم تو وبلاگ فرودگاه مهرآباد که صدای کنترلرها هست گشتی میزدم به نظرات جالبی در مورد لباس کنترلر ها برخوردم که براتون اینجا به اشتراک میزارم..

عکس هایی از لباس و درجه لباس ها : ( 4 خط = کنترلر سنتر و رادار ، 3 خط = برج ، 2 خط ، واحد زمینی ، 1 خط = Clearance Delivery فارسیشو نمیدونم چی میشه ! )

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

اینم نظرات برخی کنترلر ها در مورد این حرکت شرکت فرودگاه ها که بهترینشون رو اینجا میزارم :

بالاخره پس از مدتها بحث در مورد طراحی لباس فرمی واحد برای کنترلرهای ترافیک هوایی کشور ، این لباس بر تن چند تن از همکاران خودنمایی کرد. از همکاران محترم درخواست میشود تا نظرات و پیشنهادات خود را در این خصوص اعلام نمایند.

نظرات :

- طرح بیخودیه
هرکی ماروبااین لباس بیرون ببینه فکر میکنه پارک بانیم یا راننده اتوبوس سیرو سفریم.
خلبان ها هم فکر میکنند کنتر لرها یه مشت آدم عقده ای حسود به خلبانها هستند که ازلباسشون تقلید میکنند.
آخه پز عالی و جیب خالی.
خجالت داره .با این کارا ما خاص نمیشیم.

لباس ها زیباست اما جیبش خالی بهتر لباسها بدون جیب باشن ما شرمنده نشیم

خه بااینکار که مزحکه خاص وعام میشیم.
به خاطر چندرغاز اضافه حقوق چرا باید با پوشیدن این لباس های مسخره این همه تحقیر بشیم.
کجای دنیا کنترلرها اینطوری لباس میپوشند.
من تو زندگیم قناعت میکنم .نون خالی میخورم ولی این جور خودمو مزحکه دیگران نمیکنم.
ازحالا خیلی واحدا دارن به ما میخندن.
شنیدم یه سری خلبانها هم دارند این کارو مسخره میکنند.

من با نظر مملی موافقم که کت شلواره جیب نداشته باشه وگرنه شرمنده زن و بچه میشیم.
1- در هیچ جای دنیا من ندیدم که کنترلر لباس فرم داشته باشه
2- در تمام کتابها و اسناد امده که کنترلر باید با لباسی راحت در سرکار حاضر بشه خواستین رفرنس رو هم میدم دوستان مطالعه کنن
3- فکر میکنین پوشیدن لباس بچه ها چقدر دوم داشته باشه وقتی ببینن هیچ کسی به اونها به چشم دیگری نگاه نمیکنه؟

پوشیدن لباس فرم مستلزم خیلی شرایط است که یکی از آنها داشتن پیکاپ است و به نظر بنده باید تمام شرایط محقق گردد و بعد این امر صورت گیرد. در ضمن باید شرکت فرودگاهها برای این امر بودجه جداگانه در نظر بگیرد نه اینکه ما خودمان از پول لباس که متعلق به خانواده مان می باشد این لباس را تهیه کنیم. مطمئن باشد با پوشیدن لباس فرم شرایط ما هیچ تغیییری نمی کند جز اینکه برای خودمان محدودیت درست کرده ایم و خرج اضافه. و در یک کلام راه احقاق حقوق مراقبت پرواز این نیست. اول احقاق حقوق بعد لباس فرم.

منابع :

وبلاگ 

نظرات 

نمیدونم چی بگم...اما شرایط به حد خطرناکی رسیده..بهتره شرکت فرودگاه ها یک فکر اساسی به حال کنترلر ها بکنه یا کلاً سرپرستی کنترلر ها رو از این سازمان جدا کنه....
عقاید شما مثل مسواکتونه ...اونو تو حلق هرکی‌ فرو نکنین لطفاً ...!