boris
  • boris
  • 54.32% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار شروع کننده موضوع
12 سال پیش
سلام...دوستان من برنامه AES ورژن 2.13 را گرفتم که اینطور که گفته فول هست ولی فقط فرودگاه لندن و نورنبرگ اکتیو هست ایا باید ورژنهای قبلیش هم داشته باشم؟ چطور میشه بقیه فرودگاههاش هم اکتیو کرد..

و سوال دیگه اینکه این برنامه بعد از نصب خودش کار میکنه یا باید چیزی را فعال کرد مثلا مثل fspassenger که خودش منو داره و باید از اونجا برای پروراز فعالش کرد؟ لطفا دوستانی که با این برنامه کار کردند یک راهنمایی بفرمایند که بعد از نصب چیکار باید کرد. ممنون

سوال اخر میخواستم بپرسم کسی با این نسخه FSX AES VILNIUS INTERNATIONAL X کار کرده؟ این با ورژنهای دیگه AES فرق داره؟انگار خیلی کامله.بخاطر حجم برنامه اش میگم چون AES معمولا 40 مگه ولی این 270 مگه😕

خیلی دوست دارم از این الحاقی استفاده کنم ولی انگار خیلی دنگ و فنگ داره و تا حالا اجرای این برنامه را نتونستم ببینم[dangerpc]
naras
  • naras
  • 70.44% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب نشان
12 سال پیش
سلام برادر. @};-
AES دنگ و فنگ نداره.فقط باید بهش سریال بدی تا فرودگاه های دیگه اکتیو بشن. [dangerpc]
boris
  • boris
  • 54.32% (معمولی)
12 سال پیش
سلام برادر...والا من 6 تا سریال دارم که در قسمت مربوطه وارد میکنم ولی اتفاقی نمیوفته😊
Co-pilot
  • Co-pilot
  • 54.84% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
12 سال پیش
دوست عزیز سلام باید سریالاشو بخری . . . تا جایی که من میدونم @};- [barareh]
boris
  • boris
  • 54.32% (معمولی)
12 سال پیش
سلام..بله ولی چون من 5تا سریال داشتم از گفتم شاید کار کنند به هر حال ممنون من بالاخره فرودگاه لندن را فعال کردم برنامه جالبیه امیدوارم بتونم بقیه فرودگاهها هم پیدا کنم چون سمت لندن که نمیتونم برم از بس سرعت میاد پایین عملا شبیه ساز هنگ میکنه و فقط هم به انگلیس و امریکا حساسیت داره شبیه ساز من هنگ میکنه☮ به هر حال خیلی ممنون از راهنمایی شما عزیزان[bowing]