Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شروع کننده موضوع شبیه ساز: Prepar3D 5.3
12 سال پیش
UserPostedImage

That is one small step for man, one giant leap for mankind

نیل آرمسترانگ ، فرمانده ماموریت آپولو 11 و اولین انسانی که بر روی ماه قدم گذاشت در سن 82 سالگی درگذشت.وی فضانورد سابق ناسا، خلبان آزمایش کننده، مهندس هوافضا، استاد دانشگاه و خلبان نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا بود.

PC Flight Simulation Geek Since 1998
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم
12 سال پیش
انسانهای فرهیخته ای مثل یوریگاگارین و نیل آرمسترانگ هرگز نمیمیرن و تا ابد با افتخار برای جهانیان باقی خواهند ماند @};-
Cpt.mohammadifar
12 سال پیش
UserPostedImage 

نیل الدن آرمسترانگ (Neil Alden Armstrong) فضانورد آمریکایی متولد ۵ اوت ۱۹۳۰، نخستین انسانی بود که طی ماموریت آپولو ۱۱ در ۲۰ ژوئیه ۱۹۶۹ (۲۹ تیر ۱۳۴۸) بر کره ماه گام نهاد.

UserPostedImage 

"این گامی کوچک برای یک انسان و جهشی بزرگ برای بشریت است."

و اما این عکس بسیار زیبا بود و خیلی به شخصه ازش لذت بردم

UserPostedImage 

چند سال پیش هم در شبکه 4 مستند هوانوردی رو پخش میکرد که مفسر اون نیل آرمسترانگ بود

@};- روحش شاد @};-

تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو
Cpt.mohammadifar
12 سال پیش
الآن فیسبوق بودم ... یکی از دوستان من مسئله غیر حقیقی بودن ماجرای سفر به ماه رو دوباره مطرح کردند ...
البته علاقه مندان به هوافضا میدونن در مورد چی صحبت میکنم
یک فیلم هم به نام "پروژه کاپریکورن" ساخته شد با همین مفهوم ...
به هر حال ایشون دکتر راجر فردریچ آزاده استادیار فیزیک دانشگاه بوستون آمریکا هستند که کامنتهاشون رو با یکی از کنترلرهای خوبمون پایین اعلامیه آرمسترانگ توی صفحه ام براتون مینویسم البته فینگلیش هست ... امیدوارم بنده رو ببخشید (البته لازم به ذکر هست که راجر به 7 زبان زنده دنیا کاملاً مسلط هست ،مخصوصاً فارسی البته هم اکنون در پاریس هستند) :

ATC : mohamadjan safare be mah khalib bandi bude

Roger F. Azadeh: bale daghighan, kheili sade chon ta alan bashar nastuneste lebasi besaze ke un ro az ashe'eye keyhani mohafezat kone, ta 4000 kiloometriye zanmin be khatere meidane meghnatisiye ghavish in radiation ha daf mishan ama faseleye mah ba ma 200.000 kilometer hast, va 100% bayad tuye faza pokhte mihsodand. albate agar film ha va aks ha ro negah koni mifahmi, masalan parcham tekun mikore, dar hali ke nabayad tekun bokhre chon atmosphere nadare mah... va zaviye sayeha va gheire.... ama niel aromtrong be tore yaghin 1 khalaban va fazanavarde khub bud, unha faghat dar madare zamin budand

ATC: hamintore roger jan 😉 daghighan doros gofti ye morede dige ham hast va un barkhorde ziade sang rozehast dars sathe mah ke besiarrrrrrrrr ziad va ba shedat hast khodaish to un zaman khali bandie bozorgi bud va tunest amricaiharo be hadafeshun ke piruzi dar jange sard bud beresune

Roger F. Azadeh: are mikhastand ruye soviet ha ro kam konan 😃 hamishe soviet ha az amricaei ha behtart budand va hastand. hata saiuz ke roosha baraye bargasht be zamin estefade mikonand ( mesle 1 toope ) kheili amn tar az shuttle haye amricast. be har hal Rest In Peace Niel !

من: خدا بیامرزه یوری گاگارینو

تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو