با تشکر از دوستمون اما کمی جامع تر توضیح میدم ...
در گوگل میتونید سرچ کنید "آپلود عکس رایگان" ... جستارهای بدردنخور زیاد داره اما من مدت زیادیه که (چشم نزنم) از آدرس
www.pic.iran-forum.ir برای این منظور استفاده میکنم ...
حالا چطوری استفاده کنیم؟!
کاملا در صفحه مشخصه که فایلتون رو انتخاب میکنید و بعد با استفاده از ابزار زیر همون بخش فایل رو آپلود میکنید اما قبلش یه نکته رو بگم ... حجم و سایز تصویر یا فایل رو مد نظر داشته باشید ! حالا چرا ؟ در ادامه متوجه میشید
بعد از آپ شدن 6 لینک در اختیارتون میذاره که شرحش رو در زیر میبینید:
لینک مستقیم :برای اینکه تصویر رو در انجمن نمایش بدید باید این لینک مستقیم رو در داخل کد عکس فروم که با استفاده از پنل بالای صفحه میتونید با شناسه "وارد کردن عکس" ببینیدش ، قرار بدید که حاصل اون میشه چنین تصویری البته دقت داشته باشید که با این کار اگر روی تصویر کلیک کنید اتفاقی رخ نمیده چراکه عکس به سایت آپلود عکس لینک نمیشه!
پیش نمایش برای وبسایتها :به کار ما نمیاد[razz]
لینک مستقیم برای وبسایتها: به کار ما نمیاد [razz]
پیش نمایش برای انجمن ها:
به کار میاد چه جورشم!!! ... بعضی اوقات نیاز هست که عکس کامل رو مشاهده کنیم که سایزش از ابعاد صفحه استاندارد انجمن بالاست و همچنین حجمش تصویر باعث میشه که سرعت لود شدن صفحه انجمن برای افراد کم بشه ... لذا لینک مورد نظر رو به صورت مستقیم در اینجا کپی کنید تا کاربران نمایه کوچکی از اون عکس رو مشاهده کنند و برای دسترس به عکس اصلی با کلیک بر روی اون به این امر خواهند رسید .. برای نمونه
لینک مستقیم برای انجمن ها:این بخش هم بیشتر به کار ما میاد ... بجای اینکه از قلاب افزودن تصویر از پنل بالای انجمن استفاده کنید میتونید با کپی و ارسال مستقیم این لینک تصویر کامل رو در انجمن داشته باشیم ... دقت کنید که اندازه تصویر بیش از حد مجاز نباشه که پردازش صفحه دچار مشکل نشه ... برای نمونه
البته عرض کنم با این شیوه اگر روی تصویر کلیک کنیم به سایت آپلود عکس لینک خواهیم شد ...
لینک به ما :این صفحه چیزی نداره ... صلوات بفرستید[readdoc]
نکته 1:برای ویرایش تصویر یا جملاتتون کل متن مورد نظر یا کد عکس یا لینک رو بلوکه یا با موس آبی کنید!!! سپس با زدن یکی از حالتهای ویرایش متن در بالای صفحه انجمن اون رو ویرایش کنید ... بعنوان مثال برای عکس میتونید سه حالت راست ،چپ و وسط رو انتخاب کنید که نتیجه اینگونه خواهد شد
نکته 2 :برای دوستانی که با تصاویر زیاد سرو کار دارن جهت تغییر فرمت نرم افزار زیر رو پیشنهاد میکنم
AVS Image Converter
موفق باشید @};-
ویرایش بوسیله کاربر
12 سال پیش
|
دلیل ویرایش: نامشخص
تنها تو را می پرستم و از تو یاری می جویم . . . الهی به امید تو