Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
12 سال پیش
aliakbar نوشت:

جناب تورج با سلام

يکي ديگر از نرم افزارهايي که در صفحه مادربرد کامپيوتر من در سايت شرکت سازنده وجود دارد نرم افزاري است به نام Lucid Virtu که با نصب آن سيستم امکان استفاده همزمان از هر دو کارت گرافيک اصلي و مجتمع گرافيک پردازنده را پيدا مي کند. آيا نصب اين نرم افزار را براي استفاده از آن جهت شبيه ساز ايکس توصيه مي کنيد؟

سلام
گفته می شود با نصب این نرم افزار به خصوص نسخه های جدیدش تا حدی عملکرد گرافیکی بهبود پیدا می کند.ولی در بعضی سیستمها نتیجه بر عکس بوده.
این کار از طریق تقسیم کار پردازش گرافیکی توسط نرم افزار انجام می شود.البته موارد دیگری هم مثل کاهش مصرف برق ، دما و... از قابلیتهای این نرم افزار هستند.
بهترین راه ، نصب و آزمایش برنامه هست که در صورت نتیجه نامطلوب امکان غیر فعال کردن آن وجود دارد.
PC Flight Simulation Geek Since 1998
aliakbar
  • aliakbar
  • 52.88% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار شروع کننده موضوع
12 سال پیش
جناب تورج با سلام

من اکنون نسخه اي از MVP Virtu را که در دي وي دي همراه مادربرد بود بر روي سيستم خودم نصب کرده ام. البته اين نسخه قديمي است و من سه باري که نسخه هاي جديد اين نرم افزار را دانلود و نصب کرده ام متوجه شده ام که ديگر FPS Limiter براي شبيه ساز ايکس کار نمي کند و پيام ارور مي دهد مبني بر اينکه يک DLL در سيستم وجود ندارد. متاسفانه اکنون شماره اين DLL را بخاطر ندارم اما با وجود جستجوي زياد نتوانستم نسخه اي از آن را براي دانلود پيدا کنم. بعد از بروز اين مشکل مجبور شده ام که نسخه جديد MVP Virtu را Unistall کنم و دوباره همان نسخه موجود در دي وي دي مادربرد را نصب کنم که FPS Limiter با آن سازگاز است. مي خواستم ببينم ايا در اين مورد شما يا ساير دوستان مي توانند کمک کنند؟

با تشکر

Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
12 سال پیش
ارسال شده توسط : aliakbar 

جناب تورج با سلام

من اکنون نسخه اي از MVP Virtu را که در دي وي دي همراه مادربرد بود بر روي سيستم خودم نصب کرده ام. البته اين نسخه قديمي است و من سه باري که نسخه هاي جديد اين نرم افزار را دانلود و نصب کرده ام متوجه شده ام که ديگر FPS Limiter براي شبيه ساز ايکس کار نمي کند و پيام ارور مي دهد مبني بر اينکه يک DLL در سيستم وجود ندارد. متاسفانه اکنون شماره اين DLL را بخاطر ندارم اما با وجود جستجوي زياد نتوانستم نسخه اي از آن را براي دانلود پيدا کنم. بعد از بروز اين مشکل مجبور شده ام که نسخه جديد MVP Virtu را Unistall کنم و دوباره همان نسخه موجود در دي وي دي مادربرد را نصب کنم که FPS Limiter با آن سازگاز است. مي خواستم ببينم ايا در اين مورد شما يا ساير دوستان مي توانند کمک کنند؟

با تشکر

اگر اسم DLL و متن خطا رو بفرمائید شاید بشه راه حلی پیدا کرد.

aliakbar
  • aliakbar
  • 52.88% (معمولی)
  • بال برنزی - کبوتر یار شروع کننده موضوع
12 سال پیش
با سلام

این متن پیام ارور است: "A required .DLL file, EKC3220.DLL, was not found"
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
12 سال پیش
ارسال شده توسط : aliakbar 

با سلام

این متن پیام ارور است: "A required .DLL file, EKC3220.DLL, was not found"

سلام
اینطور که من متوجه شدم مشکل اختصاصاً مربوط به VirtuMVP هست و ارتباطی به شبیه ساز نداره.با این حال از طریق سرچ ویندوز ببینید میتونید این DLL رو احیاناً در جای دیگری پیدا کنید.