mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
  • بال ایرانسیم شروع کننده موضوع
12 سال پیش
سلام به همه دوستان @};-

وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد جنگنده‌های ایرانی به سوی یک هواپیمای بدون سرنشین آمریکایی بر فراز خلیج فارس شلیک کردند.

سی‌ان‌ان در ادامه به نقل از یک مقام آمریکایی مدعی شد این هواپیمای بدون سرنشین بر فرار حریم هوایی بین‌المللی کویت پرواز می‌کرد و در حال انجام فعالیت‌های شناسایی عادی خود بود.

این شبکه خبری آمریکایی اعلام کرد اگر چه شلیک جنگنده‌های ایرانی به هواپیمای بدون سرنشین آمریکایی برخورد نکرده اما نگرانی وزارت دفاع آمریکا را برانگیخته است.

بر اساس خبر سی‌ان‌ان، فیلمی که هواپیمای بدون سرنشین آمریکایی گرفته، نشان می‌دهد دو جنگنده سوخوی 25 ایران در حال نزدیک شدن به این هواپیما بوده و به سوی آن شلیک کردند.

جای تعجب داره که هیچ کدوم از چند موشک شلیک شده که احتمالا موشکهای حرارتی هم بودن به هدف برخورد نکردن😕 این خودش نشون دهنده سیستمهای محافظتی این مدل پهباده

احتمال خیلی زیاد این پهباد از نوع General Atomics MQ-1 Predator بوده

UserPostedImage

[img]http://sketchup.google.com/3dwarehouse/download?mid=cf1c99f1d547a6b0d4473ddac779c173&rtyp=lt&ctyp=other&ts=1270132728000[/img]
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
12 سال پیش
فکر می کنم قصد زدن نداشتند وگرنه سوخو 25 به راحتی میتونه این کار رو انجام بده.
PC Flight Simulation Geek Since 1998
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
12 سال پیش
Touradg نوشت:

[amazed]

آقا محض ترسوندن که چندتا موشک شلیک نکردن !!!

والا تا جایی که معلومه su 25 از سیستم نشانه گذاری لیزری برای قفل کردن روی هدف استفاده میکنه که مناسب اهداف زمینی هست ، و به موشکهای راداری فعال و نیمه فعال هم مجهز نیست .

موشک هوا به هوای استاندارد برای این جنگنده ضربتی R_60 Aphid هست که یک موشک آشیانه یاب حرارتی هست و بعد از شلیک به صورت خودمختار عمل میکنه و به دنبال حرارت به جا مونده از هدف میره

[img]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSmY-xc1nEj6EB5v4DdGtQzlRmGFbR2pPZr54gpE2iy-BWubyy7MsFjriEtmw[/img]
Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شبیه ساز: Prepar3D 5.3
12 سال پیش
mehornet نوشت:

Touradg نوشت:

[amazed]

آقا محض ترسوندن که چندتا موشک شلیک نکردن !!!

والا تا جایی که معلومه su 25 از سیستم نشانه گذاری لیزری برای قفل کردن روی هدف استفاده میکنه که مناسب اهداف زمینی هست ، و به موشکهای راداری فعال و نیمه فعال هم مجهز نیست .

موشک هوا به هوای استاندارد برای این جنگنده ضربتی R_60 Aphid هست که یک موشک آشیانه یاب حرارتی هست و بعد از شلیک به صورت خودمختار عمل میکنه و به دنبال حرارت به جا مونده از هدف میره

[img]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSmY-xc1nEj6EB5v4DdGtQzlRmGFbR2pPZr54gpE2iy-BWubyy7MsFjriEtmw[/img]

سردار حاجي زاده : خبرهاي خوشي در سالروز نشاندن آركيو 170 داريم
فرمانده هوافضاي سپاه پاسداران با بيان اينكه در سالروز نشاندن آركيو170 خبرهاي خوشي را خواهيم داشت، گفت: در مواجهه با هواپيمايي كه هدف نظامي و جاسوسي و جمع آوري اطلاعات از جزيره خارك و اطلاعات اقتصادي و مسائل نفتي و تردد نفت كش ها را داشت، به موقع عكس العمل نشان داديم.به گزارش باشگاه خبرنگاران، سردار اميرعلي حاجي زاده در حاشيه اولين مراسم سالروز شهادت شهيد طهراني مقدم با بيان اينكه پهپاد آمريكايي وارد سواحل جنوبي كشور شد كه با عكس العمل به موقع جنگنده هاي سپاه پاسداران مواجه شد، اظهار داشت: در مواجهه با هواپيمايي كه هدف نظامي و جاسوسي و جمع آوري اطلاعات از جزيره خارك و اطلاعات اقتصادي و مسائل نفتي و تردد نفت كش ها را داشت، به موقع عكس العمل نشان داديم.وي افزود: قبلاهم به آنها اخطار داده بوديم، اخطارهايي هم دريافت كرده بودند كه در اين مرحله يك اخطار شديدتر به آنها داديم؛ طبيعي است كه از منافع خودمان كوتاه نيامده و خطوط قرمزي داريم كه آمريكايي ها بايد آن را بفهمند و رعايت كنند و اگر تكرار شود با اين اقدام حتما برخورد خواهيم كرد؛ شليك ما در اين حادثه شليك اخطار بود و در صورت عدم توجه دشمن ممكن است اقدامات جدي تري داشته باشيم.

روزنامه رسالت، به تاريخ 22/8/91

PC Flight Simulation Geek Since 1998
mehornet
  • mehornet
  • 64.9% (دوستانه)
12 سال پیش
نقل قول:

سردار حاجي زاده : خبرهاي خوشي در سالروز نشاندن آركيو 170 داريم
فرمانده هوافضاي سپاه پاسداران با بيان اينكه در سالروز نشاندن آركيو170 خبرهاي خوشي را خواهيم داشت، گفت: در مواجهه با هواپيمايي كه هدف نظامي و جاسوسي و جمع آوري اطلاعات از جزيره خارك و اطلاعات اقتصادي و مسائل نفتي و تردد نفت كش ها را داشت، به موقع عكس العمل نشان داديم.به گزارش باشگاه خبرنگاران، سردار اميرعلي حاجي زاده در حاشيه اولين مراسم سالروز شهادت شهيد طهراني مقدم با بيان اينكه پهپاد آمريكايي وارد سواحل جنوبي كشور شد كه با عكس العمل به موقع جنگنده هاي سپاه پاسداران مواجه شد، اظهار داشت: در مواجهه با هواپيمايي كه هدف نظامي و جاسوسي و جمع آوري اطلاعات از جزيره خارك و اطلاعات اقتصادي و مسائل نفتي و تردد نفت كش ها را داشت، به موقع عكس العمل نشان داديم.وي افزود: قبلاهم به آنها اخطار داده بوديم، اخطارهايي هم دريافت كرده بودند كه در اين مرحله يك اخطار شديدتر به آنها داديم؛ طبيعي است كه از منافع خودمان كوتاه نيامده و خطوط قرمزي داريم كه آمريكايي ها بايد آن را بفهمند و رعايت كنند و اگر تكرار شود با اين اقدام حتما برخورد خواهيم كرد؛ شليك ما در اين حادثه شليك اخطار بود و در صورت عدم توجه دشمن ممكن است اقدامات جدي تري داشته باشيم.

آیا به نظر شما هواپیمای متجاوز نیاز به چندین بار اخطار داره اونم از نوعهای مختلف😕
خواهش میکنم ساده انگار نباشید . بهتره نیست در این مورد قبل از قضاوت شناخت بیشتری داشته باشیم

اگر این su25 ها که احتمال زیاد از شیراز بلند شدن و سرعت زیر صوت دارن ( منظور نا مناسب بودن برای رسیدن به هدف روی خلیج فارس ) مثلا f4 یا mig 29 و یا هر جنگنده دیگه ای که به سیستم راداری مجهز بود این کار رو میکرد ، پذیرفتنش راحت تر بود

با توجه به شناختی که از su 25 دارم همنجوری که تو ارسال قبلی گفتم شلیک چند موشک حرارتی با عکس العمل و توانایی مشخص ، به جهت تهدید نبوده و نمیتواند باشد .

من به شخصه خوشحال میشدم اگر به جای مدارا با دشمن اون هم از نوع جاسوسی ( شلیک چند موشک ، و غیره ) هدف مورد اصابت قرار میگرفت تا اینجوری درس خوبی براشون باشه

بازم میگم هدفم کم رنگ کردن کار بچه های عزیز نیرو هوایی نیست و همیشه بهشون افتخار کردم ، ولی با تمام این احوال هر شرحی برای من پذیرفتنی نیست
به هر حال مثلا فرود RQ 170 و جریانش برای همه مشخصه و قابل افتخار

گویا قراره فیلم این جریان که به وسیله پهباد آمریکایی گرفته شده پخش بشه که گویای خیلی چیزاست