Parham Ziaie
  • Parham Ziaie
  • 61.42% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب یار شروع کننده موضوع
12 سال پیش
خيلى از افراد تازه وارد با كنترل ايرباس ها مانند 320 , 321 و .... ( بجز 300 ,310) مشكل دارند و به صورتى كه هواپيما تاخير دارد ولى شما خيلى راحت مى توانيد اين را از كار بندازيد و زمانى كه هواپيما در دستان شماست ، آن را به راحتى كنترل كنيد
در قسمت بالاى سمت راست over head چهار دكمه است به نام هاى ELAC2 , SEC2,SEC3,FAC2 كه بالاى همه ي انها نوشته شده است FLT CTL ) Flight Control) و با خاموش كردن ان چهار كليد ، مشكلتان حل مى شود
البته اين مشكل نيست و به گفته دوستان خيلى مهم است و كار را راحت تر مى كند ولى ما اينجورى راحت تريم😎
امام على :
*هنگامی که از چیزی می‏ترسی، خود را در آن بیفکن، زیرا گاهی ترسیدن از چیزی، از خود آن سخت تر است
UserPostedImage
sinakr
  • sinakr
  • 51.38% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان یار
12 سال پیش
Capt.ziaie نوشت:

خيلى از افراد تازه وارد با كنترل ايرباس ها مانند 320 , 321 و .... ( بجز 300 ,310) مشكل دارند و به صورتى كه هواپيما تاخير دارد ولى شما خيلى راحت مى توانيد اين را از كار بندازيد و زمانى كه هواپيما در دستان شماست ، آن را به راحتى كنترل كنيد
در قسمت بالاى سمت راست over head چهار دكمه است به نام هاى ELAC2 , SEC2,SEC3,FAC2 كه بالاى همه ي انها نوشته شده است FLT CTL ) Flight Control) و با خاموش كردن ان چهار كليد ، مشكلتان حل مى شود
البته اين مشكل نيست و به گفته دوستان خيلى مهم است و كار را راحت تر مى كند ولى ما اينجورى راحت تريم😎

من نمیتونم هواپیمای fs2004 pss a330/340/320 را کنترل کنم. کلن فرامینش همه قفلن ولی قبلا اینجوری نبود.
کمک!!!!!
Parham Ziaie
  • Parham Ziaie
  • 61.42% (دوستانه)
  • بال طلایی - عقاب یار شروع کننده موضوع
12 سال پیش
PULL UP , PULL UP
:d
امام على :
*هنگامی که از چیزی می‏ترسی، خود را در آن بیفکن، زیرا گاهی ترسیدن از چیزی، از خود آن سخت تر است
UserPostedImage
sinakr
  • sinakr
  • 51.38% (معمولی)
  • بال آهنی - آسمان یار
12 سال پیش
Capt.ziaie نوشت:

PULL UP , PULL UP
:d

اصن فرمون تکون نمیخوره، دیگه پول آپش بماند....!!! 😞
Co-pilot
  • Co-pilot
  • 54.84% (معمولی)
  • بال نقره ای - شاهین نشان
12 سال پیش
سلام به دوستان
آقا من ی سوالی داشتم اساسی ؟؟؟؟؟؟[amazed]
من از ایرباس شرکت simcheck airbus a300b4-200 fsx استفاده میکنم . . ولی متاسفانه وقتی سوییچ auto pilot رو درگیر میکنم auto pilot در گیر نمیشه ( در گیر میشه ولی عمل نمیکنه ) اگه کسی میتونه کمکمون کنه ممنونش میشم [blackhee]