سلام @};-
رمپ و پارکینگ اش بزرگه، کشنده تا درخت های بین ترمینال و رمپ اسباب اورد بعدش هم ملت تا اونجا رفتن
حراست هم که اولش نبود و فقط یه سرباز جلو در ایستاده بود که اونم توسط مردم کنار زده شد
بعد حراست اومد ، دیگه اینقدر خجالت آور شده بود که حراستی ها هم اسباب را تخلیه می کردن
چند نفری هم فیلم گرفتن
خیلی بد بود اما تجربه متفاوت از تحریم ها بود
داداش اگه هوا آبادان تاثیر گذاشته بود می گفتم با بویینگ 787 تو لندن پیاده شدم [blackhee]
تا اونجا که من یادمه ماهان ایر تابستان دو سال پیش پرواز داشت و از وقتی حاجی ها رفتن حج پروازش قطع شد
منم از اونجا با ماهان پرواز داشتم اما فقط به مقصد های تهران و مشهد داشت 🤔 آبادان به کرمــــــان 😕
آها ایراد از مهرآباد بوده! فهمیدم فکر کردم آبادان فرستاده کرمان نگو تهران فرستاده کرمان
بابا اینکه چیزی نیست من یه بار به همراه خانواده از آبادان به تهران پرواز داشتم با ایران ایر
تو ترمینال نشسته بودم یکی از دوستام که کمک خلبان ماهان بودو دیدم با کاپیتان اومده بودن چیپس و پوفک و رانی بخرن واسه توشه سفر
دیگه حال و احوال کردیم و همینطور که قدم زنان میرفتیم طرف هواپیما ، از چک هم که رد شدیم چون با خلبانا بودم ازم کارت پرواز نخواستن و به راحتی وارد ایرباس ماهان ایر شدم اونم به مقصد تهران، خلاصه به اصرار بچه ها من موندم تو هواپیما اتفاقا درجه Business نشستم
هیچی دیگه یه زنگ زدم به خانواده که من با ماهان ایر میام شما ساکم را از ایران ایر بگیرید
نیم ساعت هم زودتر از ایران ایر رسیدیم 😂
آره تابستان خیلی گرمه باید سعی کنی سفرهاتو تو پاییز و زمستان و بهار بندازی تابستانش که کباب میشی [nono]
خوبی پرواز به آبادان اینه که اگه برگزار نشد میتونی به اهواز بگیری اگه اونم نشد میتونی به ماهشهر بگیری
البته تا اونجا که می تونم DVOR/DME , NDB جدید قرار دادن ILS هم دیدم که نصب کردن اما ils سال آینده راه میوفته
همه هزینه هاشم که منظقه آزاد داده نه فروگاه های کشور 😕 👏
آره بهتره واسه شبیه ساز منتظر چارت های جدید باشیم و البته فرودگاه جدید
ویرایش بوسیله کاربر
12 سال پیش
|
دلیل ویرایش: نامشخص