'حمید فاضلی' روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا افزود : ماهواره دانشگاه شریف دارای دقت تفكیك 12 و نیم متر است . با توجه به امكانات و ماهواره برهای موجود در كشور قرار است این ماهواره با ماهواره برهای موجود پرتاب شود و هماهنگی های لازم نیز برای پرتاب این ماهواره انجام شده است.
وی در زمینه ویژگی های ماهواره دانشگاه شریف گفت: تجهیزات به كار رفته در این ماهواره دارای دقت بالایی در زمینه تصویربرداری محدوده های اپتیكی هستند از این رو این ماهواره با توجه به ویژگی و برتری هایی كه دارد ، در نوبت پرتاب امسال قرارمی گیرد.
وی افزود: ماهواره شریف علاوه بر دقت بالا در تصویربرداری ، در زمینه تفكیك تصاویر نیز پیشرفته است و با توجه به امكانات و تجهیزات به كار رفته بخوبی می تواند عكسبرداری كند.
براین اساس ماهواره دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف، ماهواره ای در كلاس ماهواره های میكرو و با ماموریت تصویربرداری از زمین است.
پروژه طراحی و ساخت این ماهواره در سال 87 و براساس توافق میان سازمان فضایی و دانشگاه صنعتی شریف آغاز شده است.
این ماهواره دانشجویی دارای وزن 50 كیلوگرم و ابعاد 40*40*40 است و به منظور طراحی و ساخت این ماهواره فعالیت های دقیق علمی وپژوهشی توسط بیش از 100 نفر از دانشجویان، فارغ التحصیلان و اعضای هیات علمی این دانشگاه انجام شده است.
در حال حاضر مجموعه ای متشكل از تیم های حرفه ای در زمینه های اپتیك و تصویربرداری، سازه، حرارت، مخابرات، دینامیك و كنترل، توان، كامپیوتر پرواز، ایستگاه زمینی، قابلیت اطمینان، تست و یكپارچه سازی در این پروژه مشاركت دارند .
پی نوشت:
فجر چی شد؟
PC Flight Simulation Geek Since 1998