Touradg
  • Touradg
  • 100% (عالی)
  • مدیریت شروع کننده موضوع شبیه ساز: Prepar3D 5.3
11 سال پیش
UserPostedImage


شرکت بوئینگ که یکی از شرکای «برنامه خدمه خصوصی» ناسا است، اخیرا آزمایش تونل باد فضاپیمای CST-100 و سوار شدن بر موشک ماهواره بر اطلس پنج را به پایان رسانده است.

این آزمایش بخشی از برنامه تجاری ناسا (CCiCap) است که به منظور دسترس‌پذیر شدن خدمات پرواز فضایی خصوصی سرنشین‌دار برای مشتریان دولتی و خصوصی طراحی شده است.

شرکت بوئینگ و گروه United Launch Alliance (که یک گروه با مشارکت انتفاعی بین لاک‌هید مارتین و بوئینگ است)، با یکدیگر برای آزمایش اجرای تازه ساخت مرحله بالایی اطلس پنج همکاری کرده‌اند.

UserPostedImage


بوئینگ اکنون به دو مورد از هشت نقطه عطف عملکردی برنامه CciCap دست یافته و قصد دارد تا اواسط سال 2014 همه موارد آن را تکمیل کند.

به گفته محققان ناسا، مرحله بالایی اطلس 5 پیش از این در ارسال فضاپیماهای ناسا به فضای بیرونی، بصورت موفق مورد استفاده بوده اما از آنجایی‌که تاکنون برای سفرهای سرنشین‌دار بکار برده نشده، این آزمایشات جهت اطمینان از عملکرد بدون اشکال و ایمن آن برای فضانوردان که بر روی یک اطلس پنج سرنشین‌دار سوار هستند، از اهمیت بسیاری برخوردارند.

آزمایش تونل باد در ماه مارس در مرکز تحقیقات ایمز ناسا در کالیفرنیا آغاز شد و در ماه مه به پایان رسید.

در این آزمایش یک مدل مقیاسی فضاپیمای یکپارچه و موشک ماهواره بر در تونل بادی فراصوت 3.3 متری ایمز قرار داده شد. داده‌های بدست آمده از این آزمایش برای شرکت بوئینگ اطلاعات ارزشمندی را که برای اطمینان از ایمن بودن سیستم جهت اعزام انسان به مدار پایین زمین نیاز داشته، ارائه می‌کند.

خط لوله تغذیه اکسیژن مایع مرحله بالایی اطلس 5 در ماه مارس در کالیفرنیا برای تشخیص چگونگی حرکت اکسیژن مایع از مخزن اکسیژن این مرحله به دو موتور آنکه در آنجا با هیدروژن مایع برای ایجاد نیروی پرتاب ترکیب شده، مورد آزمایش قرار گرفت.

مرحله بالایی اطلس 5 که پس از پایان یافتن سوخت مرحله اول موشک اطلس پنج بکار می‌افتد، آن را به سوی مدار هدف پیش می‌راند. این مرحله از تاریخچه وسیع و موفقی در انتقال فضاپیماها به مقاصدشان برخوردار بوده که از آن جمله می‌توان به ارسال کاوشگر کنجکاوی به مریخ اشاره کرد.

بوئینگ یکی از سه شرکت آمریکایی است که ناسا در برنامه CciCap خود برای آماده‌سازی زمینه به منظور ارسال یک ماموریت نمایشی سرنشین دار به مدار تا سال 2020 با آنها همکاری می‌کند. در صورت موفقیت، این برنامه می‌تواند در آینده منجر به دسترس‌پذیرتر شدن پروازهای فضایی سرنشین‌دار برای ناسا به منظور ارسال فضانوردارن خود به ایستگاه فضایی بین‌المللی از آمریکا شود.

ایسنا
PC Flight Simulation Geek Since 1998